2010 Şubat Anneleri

Canım üzme kendini bir anlık öfkeyle de hareket etme. Bi sakinleş eşinle de konuş sonra salim kafayla karar ver emi tatlım. Sonra üzülürsün bak. Hem sigortan falan varsa yazık olur, eğer çalışmaya devam edemeyecek kadar kötü bir olay yaşanmadıysa en azından 32. haftaya kadar sabret ki sosyal haklarını kaybetme. Kendini o kadar da üzme bebişine yazık tatlım:teselli:

Selam canım annene geçmiş olsun.
Üzücü bi olay tabi. Bi de daha mı çok etkileniyoruz nedir. Bişey duyduk mu ağlamaya başlıyoruz zaten. Takma kafana fazla canım.

Hadi bakalim iyi haberlerinizi bekliyoruz canim

Karni doyduya sana belli ediyo oglusun

Sağol canım hoşgeldin

gittim geldim canım pazartesi gitçem tekrar ilaç verceklermiş

sağol canım bende

Fatoşum hoşgeldin hiç canını sıma herşeyin çaresi vardır emi. Kafana da takma fazla daha çok tetikler bi de. Oğluşunu da germe hem

slm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.

canım çok sevindim aman dikkat et kendine riskli zamandayız malum en az bi 3 ay daha sabredip miniklerimizi büyütücez... sende dinlenmen gerekiyosa dinlen ama dikkatli ol... ne yapman yada yapmaman gerekiyo hepsini sor canım...

size tünaydın, bana günaydın. nasılsınız kızlar?

hoşgeldin canım iyiyiz biz sen nasılsın??

selda58 kullanıcısından alıntı
ben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
benim üzüldüğün ne biliyormusunuz ben hamile olmadan önce yolda bile hamile birini görsem yüzüne gülümserdim.. ayrı bir şevkatle yaklaşırdım hamile olan insanlara..şimdi bu insanların benim bu halimi bile bile göre göre ..nasıl bu kadar acımazsız olabiliyorlar anlamıyorum.. bebeğim de üzüldü ben üzülünce.. kaskatı kesildi.. kendimi çok kötü hissediyorum şu anda. hatta size yazarken ağlıyorum..

SELDA sen niye çıkıyorsun anlamadın 2 ay sonra doğum iznine ayrılacaksın bırak belkide kasıtlı yapıyordur bıraksın gitsin diye patronlar değil ama patron yalakalarının aklında 40 tane tilki dolaşıyor.yaptığın işi beğenmiyor iselerde versin tazminatını çıkartsınlar.

sağol esracım öle tabi canım ne gerekiyosa yapacam bakalım

bu arada muhasebeci olanlar var aramızda benim kardeşim işten ayrıldıda ssk sı kaç ay bakıyor saglıktan ne kadar yaralanabiliyor işten ayrıldıktan sonra bilen varmı ?

Kizlar iki gündür minik kizimin odasini hazirlamaya basladik dün boya isleri
bugünde duvar kagidi yapiliyo yavas yavas hazirliyoruz bakalim

bu arada muhasebeci olanlar var aramızda benim kardeşim işten ayrıldıda ssk sı kaç ay bakıyor saglıktan ne kadar yaralanabiliyor işten ayrıldıktan sonra bilen varmı ?

altı ay diye biliyorum canım işsizlik maaaşıda alır tabi oda 6 ay falandı yanlış hatırlamıyorsamyerimseniben

küçük insana üyeyim canım ben her hafta mail geliyo bana...
saol cnm ben de uye olucam da..

seldacım lutfen uzme kendini gercekten anlayıssız insanlarla calısmak su donemde daha da zorlasıyor. Bosver sen kendini ve bebegini dusun onu da uzme. Ayrıca işinden de cıkma bence.. Gormezlikten gel kendini dusun..

slm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.

hosgeldin canım. Gecmis olsun tedavisinin olmasına cok sevindim bak herseyin bicaresi var sen canını sıkma tatlım..opuyorumnanaktan

fatoşcum canım tekrar geçmiş olsun inş ilaçla falan geçer hatta ilaca bile gerek kalmadan :Saruboceq: sen içini ferah tut fazlada takmaki çabuk iyileş tatlım kaydirigubbakcemile5

sağlıcakla mutlulukla kalsın odasında ne kadar şanslı bir cimcimealkisalkisalkis ne güzel oda yapıyorsunuz bizim yumurcak bizimle kalacak odası var ama biz sadece beşik alacağız oda belki ilerde şuan düşünmüyoruz

canım sen neden iş için kendini bu kadar üzdün ki, boşver ya, görmezden gel... hem öyle hemen işten ayrılmak olur mu? belki de kasıtlı yapıyorlardır, onların eline neden koz veriyorsun..

canım bugün kaç çıktı tansiyonun? inş ilaçlarla kısa zamanda normale döner güzellik...

ayy ne güzel yaa... içinde oynadığı günleri de görmeyi nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…