inşallah tatlım saolSanada hayirli cumalar canim insallah hayirlisiyla atlatirsin ilaçla falan
ne bilim canım onlar yazıyomuş ilacıcanım benim, geçmiş olsun tekrar. nasıl oldun??? ne alaka kardiyoloji ya?
fatoşcum ilaç kullanabileceksen çok iyi pazartesi halledersin inşallah canım
ben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
benim üzüldüğün ne biliyormusunuz ben hamile olmadan önce yolda bile hamile birini görsem yüzüne gülümserdim.. ayrı bir şevkatle yaklaşırdım hamile olan insanlara..şimdi bu insanların benim bu halimi bile bile göre göre ..nasıl bu kadar acımazsız olabiliyorlar anlamıyorum.. bebeğim de üzüldü ben üzülünce.. kaskatı kesildi.. kendimi çok kötü hissediyorum şu anda. hatta size yazarken ağlıyorum..
selam kızlar hepiniz iyisiniz snaırım
dün yoktum görümcem ameliyat oldu burnundan hastanede yanındaydım
şükür iyi geçti
onu beklerken çok üzücü bir olay oldu
çığlıklar geldi aşağıdan bir bagrış bir çagrış
bende su almaya iniyordum
baktım kadın doğum polikliniğinin kapısında yaşlı kadın aglıyor
neden yaptınız o igneyi o çocugun ölecegini biliyordunuz diye
indim dedim ne oluyor
dediler 3 aylık hamile karnında bebeği ölmüş
yaşlı kadın kayınvalidesiymiş
sonra diğer aile bireyleri geldi karıştı ortalık
içim yandı vallahi
aalh kimseye yaşatmasın
hemşire geldi yanıma sen git odaya dedi
dikkatli ol
:gitme:
dünden beri aklım orada
çok canım yandı çok
Hadi bakalim iyi haberlerinizi bekliyoruz canim
Karni doyduya sana belli ediyo oglusun
gittim geldim canım pazartesi gitçem tekrar ilaç verceklermiş
sağol canım bende
slm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.
size tünaydın, bana günaydın. nasılsınız kızlar?
size tünaydın, bana günaydın. nasılsınız kızlar?
canım çok sevindim aman dikkat et kendine riskli zamandayız malum en az bi 3 ay daha sabredip miniklerimizi büyütücez... sende dinlenmen gerekiyosa dinlen ama dikkatli ol... ne yapman yada yapmaman gerekiyo hepsini sor canım...
hoşgeldin canım iyiyiz biz sen nasılsın??
Afiyet bal seker olsun yarasin yegenimize
bu arada muhasebeci olanlar var aramızda benim kardeşim işten ayrıldıda ssk sı kaç ay bakıyor saglıktan ne kadar yaralanabiliyor işten ayrıldıktan sonra bilen varmı ?
saol cnm ben de uye olucam da..küçük insana üyeyim canım ben her hafta mail geliyo bana...
seldacım lutfen uzme kendini gercekten anlayıssız insanlarla calısmak su donemde daha da zorlasıyor. Bosver sen kendini ve bebegini dusun onu da uzme. Ayrıca işinden de cıkma bence.. Gormezlikten gel kendini dusun..ben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
benim üzüldüğün ne biliyormusunuz ben hamile olmadan önce yolda bile hamile birini görsem yüzüne gülümserdim.. ayrı bir şevkatle yaklaşırdım hamile olan insanlara..şimdi bu insanların benim bu halimi bile bile göre göre ..nasıl bu kadar acımazsız olabiliyorlar anlamıyorum.. bebeğim de üzüldü ben üzülünce.. kaskatı kesildi.. kendimi çok kötü hissediyorum şu anda. hatta size yazarken ağlıyorum..
slm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.
bu arada muhasebeci olanlar var aramızda benim kardeşim işten ayrıldıda ssk sı kaç ay bakıyor saglıktan ne kadar yaralanabiliyor işten ayrıldıktan sonra bilen varmı ?
serapçım haklısın canım rabbim dermansız dert vermesin
Kizlar iki gündür minik kizimin odasini hazirlamaya basladik dün boya isleri
bugünde duvar kagidi yapiliyo yavas yavas hazirliyoruz bakalim
bildiğim kadarıyla 6 ay yararlanabiliyor sskdan
ben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
Kizlar iki gündür minik kizimin odasini hazirlamaya basladik dün boya isleri
bugünde duvar kagidi yapiliyo yavas yavas hazirliyoruz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?