canım çok sevindim aman dikkat et kendine riskli zamandayız malum en az bi 3 ay daha sabredip miniklerimizi büyütücez... sende dinlenmen gerekiyosa dinlen ama dikkatli ol... ne yapman yada yapmaman gerekiyo hepsini sor canım...
hoşgeldin canım iyiyiz biz sen nasılsın??
Günaydin sana canim zemuszemus
sağlıcakla mutlulukla kalsın odasındane kadar şanslı bir cimcimealkisalkisalkis ne güzel oda yapıyorsunuz bizim yumurcak bizimle kalacak odası var ama biz sadece beşik alacağız oda belki ilerde şuan düşünmüyoruz
Amin canim cümlemize nasip etsinayy ne güzel yaa...içinde oynadığı günleri de görmeyi nasip etsin rabbim.
naber? nasıl gidiyor?
Canim bizim babamiz çok pirpirikli hersey hemen hazir olsun diyo
ilk zamanlar bende bizim odaya alicam kizimi
delikafadulden bizim ev çatı katı olduğu için bebişin odası var ama bizim yatak odamıza uzak hem birde Allah nasip ederse kışın doğacaklar ya biz kışın salona taşınıyoruz ev sobalı malesef düğün masraflarından doğalgazı alamadık hala:1no2: hep beraber salona taşıncaz ay göçebe gibi insan anasının evini arıyor valla evlenene kadar soba nedir görmedim ben hiç :çok üzgünüm: inş. bebişi hasta etmeyiz
Amin canim cümlemize nasip etsin
Iyiyiz biz çok sükür sen nasilsin bebis nasil
bildiğim kadarıyla 6 ay yararlanabiliyor sskdan
altı ay diye biliyorum canım işsizlik maaaşıda alır tabi oda 6 ay falandı yanlış hatırlamıyorsamyerimseniben
hayır canım işten çıktıktan sonra 3 ay yararlanabiliyo artık
Kizlar iki gündür minik kizimin odasini hazirlamaya basladik dün boya isleri
bugünde duvar kagidi yapiliyo yavas yavas hazirliyoruz bakalim
valla iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama tam iyileştim diyemem. daha iyiyim ama. bebiş nasıl?bebişin keyfi yerinde canım dün garip bi rüya gördüm kızlar... sanırım benim psikolojim iyi değil... sizinlede paylaşiyim... bebeğim yeni doğmuş kucağıma alıyorum emzirmem gerekiyor... sol göğsümü bi açıyorum hani ağız sütü denen ilk gelen süt var ya koyu ondan gelmiş göğsümden.. bebeğe veriyorum onu o sırada ben bişeyle uğraşırken bi bakıyorum üstümdeki kıyafet bebeğin kafasını göğsüme bastırıyo... hemen açıyorum bi bakıyorum hiç kıpırdamıyo bebeğim ağlamaya başlıyorum ne olur ona bişey olmasın diye... diğer göğsümü açıyorum ordan emzirmek için göğsümün ucunu bebeğin ağzına bir iki değdiriyorum birden süt akmaya başlıyo göğsümden bebeğin ağzından giriyo.. o zaman tekrar kıpırdamaya başlıyo... tekrar ağlıyorum bu sefer iyi diye... çok etkisinde kaldım bu rüyanın... kızlar sizede oluyomu bilmiyorum ama ben çok tedirginim ya... yatarken sanki üstüne yatıp çocuğu ezicem gibi geliyo yada bi hareket yapınca bebeğim rahatsız olmuşmudur diye sonrasında çok kötü oluyorum kafama çok takıyorum... sanırım onun etkisiyle böyle bi rüya gördüm ben..
teşekkür ederim kızlar bizim muhasebeciye uyuz oluyorumda sormak istemedim önceden 6 aydı ama değişti diyorlar 3 olduğuna eminmisin serap.
Merak etme canim Allahin izniyne hiç biseycik olmaz yarenin de dedigi gibi dogalgazli evde zor isiniyodelikafadulden bizim ev çatı katı olduğu için bebişin odası var ama bizim yatak odamıza uzak hem birde Allah nasip ederse kışın doğacaklar ya biz kışın salona taşınıyoruz ev sobalı malesef düğün masraflarından doğalgazı alamadık hala:1no2: hep beraber salona taşıncaz ay göçebe gibi insan anasının evini arıyor valla evlenene kadar soba nedir görmedim ben hiç :çok üzgünüm: inş. bebişi hasta etmeyiz
sevindim canım. bebiş de sürekli hareket halinde. ben sadece tekme atıyor, hareket ediyor sanıyordum: meğer arada hıçkırıyormuş. çok şaşırdım. akannehir
ne güzel bi uğraş canım ya bende miniğimin bişeyleriyle uğraşmak istiyorum artık... şekerlerinimi alsamda şimdiden yapsam ben ya... k.validem ay sonu çıkalım alışverişe dedi... sanırım emekli maaşını almayı belkiyo oda :)))walla benim ay sonuna kadar bile sabrım yok... ben bu işi yarın bitiririrm... selda ona göre beni frenleyin...
Tatli telas hepsi hersey için sabirsizlaniyoruz
inşallah canım saolcanım geçmiş olsun sende inşallah bişey olmadan halledersin sağlıklı günler olsun inşallah canım
bugün 14 e 9,5 hayatımcanım sen neden iş için kendini bu kadar üzdün ki, boşver ya, görmezden gel... hem öyle hemen işten ayrılmak olur mu? belki de kasıtlı yapıyorlardır, onların eline neden koz veriyorsun..
canım bugün kaç çıktı tansiyonun? inş ilaçlarla kısa zamanda normale döner güzellik...
ayy ne güzel yaa...içinde oynadığı günleri de görmeyi nasip etsin rabbim.
ne güzel bi uğraş canım ya bende miniğimin bişeyleriyle uğraşmak istiyorum artık... şekerlerinimi alsamda şimdiden yapsam ben ya... k.validem ay sonu çıkalım alışverişe dedi... sanırım emekli maaşını almayı belkiyo oda :)))walla benim ay sonuna kadar bile sabrım yok... ben bu işi yarın bitiririrm... selda ona göre beni frenleyin...
valla iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama tam iyileştim diyemem. daha iyiyim ama. bebiş nasıl?bebişin keyfi yerinde canım dün garip bi rüya gördüm kızlar... sanırım benim psikolojim iyi değil... sizinlede paylaşiyim... bebeğim yeni doğmuş kucağıma alıyorum emzirmem gerekiyor... sol göğsümü bi açıyorum hani ağız sütü denen ilk gelen süt var ya koyu ondan gelmiş göğsümden.. bebeğe veriyorum onu o sırada ben bişeyle uğraşırken bi bakıyorum üstümdeki kıyafet bebeğin kafasını göğsüme bastırıyo... hemen açıyorum bi bakıyorum hiç kıpırdamıyo bebeğim ağlamaya başlıyorum ne olur ona bişey olmasın diye... diğer göğsümü açıyorum ordan emzirmek için göğsümün ucunu bebeğin ağzına bir iki değdiriyorum birden süt akmaya başlıyo göğsümden bebeğin ağzından giriyo.. o zaman tekrar kıpırdamaya başlıyo... tekrar ağlıyorum bu sefer iyi diye... çok etkisinde kaldım bu rüyanın... kızlar sizede oluyomu bilmiyorum ama ben çok tedirginim ya... yatarken sanki üstüne yatıp çocuğu ezicem gibi geliyo yada bi hareket yapınca bebeğim rahatsız olmuşmudur diye sonrasında çok kötü oluyorum kafama çok takıyorum... sanırım onun etkisiyle böyle bi rüya gördüm ben..
canım bence şu zamanlarda böle rüyalar görmemiz normal canım sakın takma kafana germe kız gelinimi
herkese merhabalar..kızlar nasısınız bakeem..
Bizde iyiz bugün biraz meşguldük zeynom kreşe başlıyor pazartesi onun biraz hazırlıgını yaptık.tabi kreşten çıkartamadık.gitmem diye tutturdu ögleye kadar orda bıraktık bizde babasıyla işlemleri yaptırdık.kısmetse başlayacak bakalım..nasıl olacaksa ayrılmıdıkya hiç..artık bi deneme yapacagız belkide zeynep istemeyecek.belki biz memnun kalmayacagız.bakalım severse devam eder yok kötü olursa ..alırım hemen..birkaç haftada belli olur bakalım.....zeyno biraz yaramazdır pek söz dinlememiş ögretmenlerinin siz konuşun dediler daha ilk saatlerde şikayet aldık bakalımkaydirigubbakcemile3.....
Buluşacak kızlar.bursa ve istanbul...resim istiyoruz ona göre.makinelerinizi yanınıza alın haa....bi bakalım isterseniz silersiniz.unutmayın....
bizde iyiz bugün biraz meşguldük zeynom kreşe başlıyor pazartesi onun biraz hazırlıgını yaptık.tabi kreşten çıkartamadık.gitmem diye tutturdu ögleye kadar orda bıraktık bizde babasıyla işlemleri yaptırdık.kısmetse başlayacak bakalım..nasıl olacaksa ayrılmıdıkya hiç..artık bi deneme yapacagız belkide zeynep istemeyecek.belki biz memnun kalmayacagız.bakalım severse devam eder yok kötü olursa ..alırım hemen..birkaç haftada belli olur bakalım.....zeyno biraz yaramazdır pek söz dinlememiş ögretmenlerinin siz konuşun dediler daha ilk saatlerde şikayet aldık bakalımkaydirigubbakcemile3.....
buluşacak kızlar.bursa ve istanbul...resim istiyoruz ona göre.makinelerinizi yanınıza alın haa....bi bakalım isterseniz silersiniz.unutmayın....
bizde iyiz bugün biraz meşguldük zeynom kreşe başlıyor pazartesi onun biraz hazırlıgını yaptık.tabi kreşten çıkartamadık.gitmem diye tutturdu ögleye kadar orda bıraktık bizde babasıyla işlemleri yaptırdık.kısmetse başlayacak bakalım..nasıl olacaksa ayrılmıdıkya hiç..artık bi deneme yapacagız belkide zeynep istemeyecek.belki biz memnun kalmayacagız.bakalım severse devam eder yok kötü olursa ..alırım hemen..birkaç haftada belli olur bakalım.....zeyno biraz yaramazdır pek söz dinlememiş ögretmenlerinin siz konuşun dediler daha ilk saatlerde şikayet aldık bakalımkaydirigubbakcemile3.....
buluşacak kızlar.bursa ve istanbul...resim istiyoruz ona göre.makinelerinizi yanınıza alın haa....bi bakalım isterseniz silersiniz.unutmayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?