2010 Şubat Anneleri

maşallah canım oğluşuna gözün aydın tatlım
niye hatırlamayalım canım sen gel arda haberdar et canım bizi tamam mı
sağol canım bende sevindim
kizlar ben kaçtim misafir gelecek birazdan öptüm hepinizi ve tatli bebisleriopuyorumnanaktan

hadi güle güle canım kolay gelsin

ALIN ALIN STOK YAPIN:)))
kızlar real in broşürü geçti elime bu ayın 22 sine kadar süper indirimler var
huggies ikiz bebek bezi 13,89
dalin 3 lü ıslak mendil 8,99
hero baby kaşık mamaları 125gr 2.59 ve bir alana bir hediye
sadece bunlar değil biçok şeyde indirim var sadece bebek ürünleri değil bilginize
mesela pınar süt 6 adet 5,79
sana 4lü paket 2,69
calconit bulaşık derterjanı 84lü yanında 2 adet cilit bang heidyeli 27,89
orkit ultrahijyenik ped 6lı 60 adet 8,49

Selda dedektif gibisin valla.Dalin ıslak mendilin fiyatı iyiymiş bak bi yaparsak ıslak mendil stok yapıcam zaten bez yapmayın diyorlar.

FATOŞ kız o şeyleri nerden aldın
nerden alışveriş yapılıyo ay ben kaç zamandır uak kaldımda kk dan

yeniden selam kızlar. net gitti yaw. gıcık oldum.

volescim, ben de arada böyle garip rüyalar görüyorum ama hiç üzerinde durmuyorum. çünkü zaten herşeyi büyütüyoruz, gün içinde olmadık şeylere takılıyoruz: mutlaka onu etkisidir diye düşünüyorum. (biraz geç oldu ama cvp yazmak istedim :kedi: )

akpak gözün aydın canım kızını görmüşsün...
sen nasılsın iyimisin...
evet tatlım bizim yaramaz çok hareketli doktor hanımı güldürdü. gerçi o gün biraz moralim bozuktu pek sevinemedim ama yine de içim rahatladı.

:roflol: :roflol: :roflol: tatlım çok güldüm ya valla musluk suyu sandım da bir kayseride ben varım diye hemen cevap yazdım.
doğumda gelen suyla ilgili hiç bilgim yok. gelince doktora gitmek gerek bunu biliyom sadece
belki herkes musluk suyu sandı :roflol:

kızlar kilolar ne durumda. taktım da ben bu ara kilo olayına. doktoruyla görüşen var mı kilo olayını???

çok sağol Seldacım ya süpermiş fiyatlar... hemen bakim en yakın nerde var.... stok dursun evde....

escoscum maşallah oğluşuna
teşekkürler canım!!! arada kaynamadığıma sevindim!!:)):CüvCüv:

fatos0808

M*E*L*E*Ğ*İ*MG*E*L*İ*Y*O*

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: İzmir
Giriş tarihi: Jun 2009
Ruh Halim:

Alıntı gözün aydın tatlım

fatos0808
Sana da teşekkürler fatoşşşş ve çoook geçmiş olsun!!

Bu arada RREAL listesindeki Orkidlere bi süre ihtiyacımzı olmıycakk galibaaaa:CüvCüv:

Son düzenleme:
ben kilo alamıyorum canım mafoldumben

ben de anlamadım bu işi akannehir
hala normal kilomun gerisindeyim. takmamayım diyorum ama elimde değil. yarın doktora sorucam valla.

evet canım ben o kilolarla başım dertte doktorum yasakladı bana ekmek hamırişi tatlıyı

kaç kilo aldın canım toplamda?

kızlar kilolar ne durumda. taktım da ben bu ara kilo olayına. doktoruyla görüşen var mı kilo olayını???

canım ben 51 kilodan 56,5 kiloya çıktım 5 haftada 3,5 kilo aldım doktor iyisin dedi sağlık ocağında çok almışın dedilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…