maşallah canım oğluşunaSelam canım.. Ben hatırlayamadım ki.. Hatırlatsana canım.. hoşgeldin bebişin de hayırlı olsun bakalım!!
Kızlarrr ben geri geldim... Dün doktor amca kocaman bebişimi gösterdi.. aman Allah'ım maaşallah nasıl da büyümüş...kıpırtılar da gerçekten oğlumun hareketiymiş kıpırtı hissederken orada gördüm ayaklarını oynatıp karnıma doğru vuruyordu...kaydirigubbakcemile2canım ya oğlum benim!!! Doktor maaşallah iyi beslemişsin dedi...kaydirigubbakcemile5 sevindim .. Kan testi istedi sabah hepsini yaptırdım da geldim!!
2 hafta sonrada ayrıntılıya gideceğim ama doktor ayrıntılı ultrasonu aslında şu an yaptım ama istersen iki hafta sonra hastaneye bi daha gel dedi.. Gitmeyi düşünüyorum bakalım.. hayırlısı....:lepi:
niye hatırlamayalım canım sen gel arda haberdar et canım bizi tamam mıfatoş... voles... çok sağolun kızlarrr... hatırlamanıza sevindim cnlarım.. özledim muhabbetinizi valla .. :))) gelişmelerden szi haberdar etmemmi canlarım benim yaa... şubat olmadı ni,san oldu ama sizi tanıdım sonuçta muhabbetimiz var o kadar demii ama....:)))
ben arada giriyodum yine de... birkeresindegirdim slm verdim fln.. ama tanıdık kimse yoktuu... bana dediler senin bebiş daha çok küçük burası şubat anneleri fln.. :roflol: yanlış geldin bacıım demek istediler açıkçası bende kendimi tanıtmaya çalıştım ama sallayan olmadı... :roflol: hıı fln dediler.. bende o zamandan beri girip arada bakıyorum sadece... sizin bebişler iyidir inş...
sağol canım bende sevindimKızlar herkese merhabalar.
Maşallah yine herkes iyi oh oh
Fatoşçum ilaçla düzelecğine sevndim.İyi haber...
Seldacım O beladan benim de başımda var. Hem de 2 tane canım. Allah sabır versin.:Saruboceq: Bugün gene aradı beni bir sürü laf. Takmadım valla.
kizlar ben kaçtim misafir gelecek birazdan öptüm hepinizi ve tatli bebisleriopuyorumnanaktan
slm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.
ALIN ALIN STOK YAPIN:)))
kızlar real in broşürü geçti elime bu ayın 22 sine kadar süper indirimler var
huggies ikiz bebek bezi 13,89
dalin 3 lü ıslak mendil 8,99
hero baby kaşık mamaları 125gr 2.59 ve bir alana bir hediye
sadece bunlar değil biçok şeyde indirim var sadece bebek ürünleri değil bilginize
mesela pınar süt 6 adet 5,79
sana 4lü paket 2,69
calconit bulaşık derterjanı 84lü yanında 2 adet cilit bang heidyeli 27,89
orkit ultrahijyenik ped 6lı 60 adet 8,49
geçmiş olsun canım ilaçlarla hallediliyorsa sorun etme kendine dikkat et kendine
evet tatlım bizim yaramaz çok hareketli doktor hanımı güldürdü. gerçi o gün biraz moralim bozuktu pek sevinemedim ama yine de içim rahatladı.akpak gözün aydın canım kızını görmüşsün...
sen nasılsın iyimisin...
üüfff akpak. musluk suyu değil heralde. doğumda su geliyor ya, o erken geliyomuş bazılarında. 7. ayda falan.:çok üzgünüm: bunun nedenini ve önlemini sormuştum ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım. ya da gale almadılar.
Merak etme canim Allahin izniyne hiç biseycik olmaz yarenin de dedigi gibi dogalgazli evde zor isiniyo
iyi olmaniza sevindim hiçkirdigini nerden anladin canim
ne güzel bi uğraş canım ya bende miniğimin bişeyleriyle uğraşmak istiyorum artık... şekerlerinimi alsamda şimdiden yapsam ben ya... k.validem ay sonu çıkalım alışverişe dedi... sanırım emekli maaşını almayı belkiyo oda :)))walla benim ay sonuna kadar bile sabrım yok... ben bu işi yarın bitiririrm... selda ona göre beni frenleyin...
Tatli telas hepsi hersey için sabirsizlaniyoruz
hıçkırık olayını netten öğrendim. primanın sitesinde var. dur linkini atayım. 4-6 aya tıkla görürsün tatlım.
Prima.com.tr
ALIN ALIN STOK YAPIN:)))
kızlar real in broşürü geçti elime bu ayın 22 sine kadar süper indirimler var
huggies ikiz bebek bezi 13,89
dalin 3 lü ıslak mendil 8,99
hero baby kaşık mamaları 125gr 2.59 ve bir alana bir hediye
sadece bunlar değil biçok şeyde indirim var sadece bebek ürünleri değil bilginize
mesela pınar süt 6 adet 5,79
sana 4lü paket 2,69
calconit bulaşık derterjanı 84lü yanında 2 adet cilit bang heidyeli 27,89
orkit ultrahijyenik ped 6lı 60 adet 8,49
kızlar kilolar ne durumda. taktım da ben bu ara kilo olayına. doktoruyla görüşen var mı kilo olayını???
Merak etme canim Allahin izniyne hiç biseycik olmaz yarenin de dedigi gibi dogalgazli evde zor isiniyo
iyi olmaniza sevindim hiçkirdigini nerden anladin canim
hıçkırık olayını netten öğrendim. primanın sitesinde var. dur linkini atayım. 4-6 aya tıkla görürsün tatlım.
Prima.com.tr
benim bebişim hıçkırıyor anlıyorum
karnımın ön tarafında pıt pıt bi ileri bi geri hareket ediyor
sonra geciyor amaopuyorumnanaktan
teşekkürler canım!!! arada kaynamadığıma sevindim!!:)):CüvCüv:escoscum maşallah oğluşuna
ben kilo alamıyorum canım mafoldumben
evet canım ben o kilolarla başım dertte doktorum yasakladı bana ekmek hamırişi tatlıyı
benim bebişim hıçkırıyor anlıyorum
karnımın ön tarafında pıt pıt bi ileri bi geri hareket ediyor
sonra geciyor amaopuyorumnanaktan
ben de aynı yere düzenli tekme atıyor sanıyordum ama o düzenli olanlar hıçkırıkmış. öğrendikten sonra ayırdedebiliyorum. alkisalkisalkis
ben de anlamadım bu işi akannehir
hala normal kilomun gerisindeyim. takmamayım diyorum ama elimde değil. yarın doktora sorucam valla.
kaç kilo aldın canım toplamda?
ben de aynı yere düzenli tekme atıyor sanıyordum ama o düzenli olanlar hıçkırıkmış. öğrendikten sonra ayırdedebiliyorum. alkisalkisalkis
evet canım düzenli oluyor ve diğer pıt pıtlarından farklı
düzenli v kısa sürüyor çok komik bişey yakaydirigubbakcemile3
kızlar kilolar ne durumda. taktım da ben bu ara kilo olayına. doktoruyla görüşen var mı kilo olayını???
canım ben 51 kilodan 56,5 kiloya çıktım 5 haftada 3,5 kilo aldım doktor iyisin dedi sağlık ocağında çok almışın dedilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?