2010 Şubat Anneleri

bende cebimden aldım valla canım 30 tl miş aldık bebe yağıda sürüyom özellikle geceleri çok geriliyo göbeğim ama şu var kiloyu kimse göstermiyon diyo nasılsaa

aynen kızlar bende 7 kilo aldım ama gören sadece göbeğin çıkmış kilo almamışsın diyo... nasıl iş anlamadım...

ben kilo alamadım ki çatlayayım delikafadulden
çatlar korkusuyla bebe yağı sürüyorum banyo sonrası, o kadar. ama asıl çatlaklar doğum sonrası görülüyormuş. belli olmaz bizimkide yani.

ya göbeğimiz aldığımız kiloları kamufle ediyor:)) yada aldığımız kilo olduğu gibi göbeğimiz... (bu işin kendini kandırma kısmı)

bende daha hamile kalmadan önce giydiğim pantolonu giyiyorum hatta düğmesi bile kapanıyor ama 6 kilo almışım galiba göbekten alıyoruz bütün kiloları çünkü göbeğim bayağı çıktı artık

aynen kızlar bende 7 kilo aldım ama gören sadece göbeğin çıkmış kilo almamışsın diyo... nasıl iş anlamadım...

aynen banada öle diyolar nerde bu kilolarrr ama bana sorarsan zaten vardaaa

sizin ikinizin de boyunuz uzun, her iddiasına girerim. delikafadulden o yüzden aldığınız kilolar görünmüyordur.

ben 3 kilo aldım sadece ama bir göbüş var bende sormayın herkes daha 3aylıkken 5aylık gibi duruyor diyordu şimdi bile kocaman fazla kiloda almadım bende anlamadım bu işten bişeycik:bbo: :1shok:

aynen bende çatladım valla pregnacare kullanıyorum şuan daha iyiler tek göbişimde var başka yerde şuan yok gördüğüm kadarıyla tabi odaa

bende johnsn baby yağı aldım bide vazelinini aldım ama ne yalan söyleyim çokta kullandığım söylenemez ama çatlakları gördükten sonra :)) artık kullanırım sanırımbenimde hem basenlerde hem göbekte yeni başladı 9 aya ne hale gelcez bakalım:bbo:

ben su ana kadar hiç çatlamadım
ve şöyle bişey desem önceden bacağımda olan çatlak azaldı gercekten:1shok:

o maaşallah canım şanslısın sen benim gördüğüm yerler çatlak içinde akannehir

ya ben ne pantalonlarıma sığıyorum ne badilere:kedi: hamiş pantolonu giyiyorum üstüne daha bol tunik tarzı şeyler aldım zar zor kotlara girmeye çalıştığımda benmki çok kızıyor sıkılıyor herhalde acayip tepik atıyor şiştim ben davul oldum kesin :1ninca:

senin ilk doğumun mu olacak canım
ben sanki 2.çocuk diye biliyorum

hulen canım benim 1.70 boyum kısa değil ama uzunda sayılmam idare ediyorum işte:))

canlarım ben çıktım öpüyorum sizleri...

bende 5 kilo almışım toplamda ama malesef bacaktanda alıyorum ben.birde 2. ayımdan itibaren eski kotlarımı bıraktım hepsi dar ve düşük bel di çok rahatsız ediyordu beni hemen 2 pantolon ve etek aldım onları giyiyorum eski pantolonları denemiyorum bile ben rahat değilim ki bebiş nasıl olsun çok sıkmayın bebişleri iyi değilmiş rahat giyinin.

kızlar selam ben geldımmm opuyorumnanaktan
yoktum bı kac gundur ewde malum onca gecmısı okumaya hıc gırmıyım dedım. nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı?

slm kızlar bende subatta doğum yapıcam inş.benim kilom 60 oldu ve bebeğiminkide 368gr olmuş boyuda 25cmzemuszemus göbüç çıktı ve eskigiysilerim olmuyooooo:sinifsinif:

kızlar yarın sabahtan doktordayım 8,40 da gidip şeker yüklemesi yapılacak sonrada ayrıntılı usg. bakalım benim tosunum ne durumda çok özledim oğlumu göreyimde hasret gidereyim biraz..
bu arada 65 kilo ile hamile kaldım 69 um şimdi hatta doktor en son gittiğimde fazla alıyosun aburcuburu kes konrollu git biraz olurmu seldacım demişti. hıh:)
çatlağım oluşmadı henüz ama bebe yağı kullanıyorum.. varislerim var ama şimdiden acaba geçermi doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…