selam şekera.s. valla benim göbüşümde çatlak yok ama kalçamda acayip var sağda ve solda dr karnın çatlar bundan sonra dalinin bebek yağlarını kullan demişti birde tabi lierac kullan dedi ama o ilacı sigorta karşılamaz kendi cebinden alacaksın dedi bende dalin aldım onu sürüyorumda bakalım faydası olacak mı pek kötü bir görünüşü var ama:sinifsinif:
ben su ana kadar hiç çatlamadım
ve şöyle bişey desem önceden bacağımda olan çatlak azaldı gercekten:1shok:
aynen kızlar bende 7 kilo aldım ama gören sadece göbeğin çıkmış kilo almamışsın diyo... nasıl iş anlamadım...
ne kadar şanslısın
selam kızlar hepinize
bende 66 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım hepimiz normal sınırlar içinde devam ediyoz çatlaklar ne alemde kızlar peki benimkiler baya baya pörtledi çatlamayan varmı hiç aramızda merak ettim varsa bişey kullandımı söylerse sevinirim
aynen kızlar bende 7 kilo aldım ama gören sadece göbeğin çıkmış kilo almamışsın diyo... nasıl iş anlamadım...
aynen banada öle diyolar nerde bu kilolarrr ama bana sorarsan zaten vardaaa
bende 68le hamile kaldım şu anda 74 kiloyum bana ne drum nede sağlık ocağı kilo konusunda bişey demedi çatlaklara gelince göbeğimde şu anda hiç yok ama baldır kısımlarımda var göbeğime nivea bebek yağı sürüyorum galiba ondan çatlak yok
aynen bende çatladım valla pregnacare kullanıyorum şuan daha iyiler tek göbişimde var başka yerde şuan yok gördüğüm kadarıyla tabi odaa
selam şekera.s. valla benim göbüşümde çatlak yok ama kalçamda acayip var sağda ve solda dr karnın çatlar bundan sonra dalinin bebek yağlarını kullan demişti birde tabi lierac kullan dedi ama o ilacı sigorta karşılamaz kendi cebinden alacaksın dedi bende dalin aldım onu sürüyorumda bakalım faydası olacak mı pek kötü bir görünüşü var ama:sinifsinif:
ben su ana kadar hiç çatlamadım
ve şöyle bişey desem önceden bacağımda olan çatlak azaldı gercekten:1shok:
bende daha hamile kalmadan önce giydiğim pantolonu giyiyorum hatta düğmesi bile kapanıyor ama 6 kilo almışım galiba göbekten alıyoruz bütün kiloları çünkü göbeğim bayağı çıktı artık
bende johnsn baby yağı aldım bide vazelinini aldım ama ne yalan söyleyim çokta kullandığım söylenemez ama çatlakları gördükten sonra :)) artık kullanırım sanırımbenimde hem basenlerde hem göbekte yeni başladı 9 aya ne hale gelcez bakalım:bbo:
o maaşallah canım şanslısın sen benim gördüğüm yerler çatlak içinde akannehir
hulen canım benim 1.70 boyum kısa değil ama uzunda sayılmam idare ediyorum işte:))
canlarım ben çıktım öpüyorum sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?