hazır bankaya gitmişken delikafaduldendelikafaduldenbana biraz para getirsene tuğbaaaaaaaaaa
bana da normal geldi aldığın kilo. doktorun dediğine bak sen canım.
Selam canım.. Ben hatırlayamadım ki.. Hatırlatsana canım.. hoşgeldin bebişin de hayırlı olsun bakalım!!
Kızlarrr ben geri geldim... Dün doktor amca kocaman bebişimi gösterdi.. aman Allah'ım maaşallah nasıl da büyümüş...kıpırtılar da gerçekten oğlumun hareketiymiş kıpırtı hissederken orada gördüm ayaklarını oynatıp karnıma doğru vuruyordu...kaydirigubbakcemile2canım ya oğlum benim!!! Doktor maaşallah iyi beslemişsin dedi...kaydirigubbakcemile5 sevindim .. Kan testi istedi sabah hepsini yaptırdım da geldim!!
2 hafta sonrada ayrıntılıya gideceğim ama doktor ayrıntılı ultrasonu aslında şu an yaptım ama istersen iki hafta sonra hastaneye bi daha gel dedi.. Gitmeyi düşünüyorum bakalım.. hayırlısı....:lepi:
valla ben hamileliğimden bu yana 10 kilo aldım toplamda yani ayda nerden baksan 2 kilo almışım
valla ben hamileliğimden bu yana 10 kilo aldım toplamda yani ayda nerden baksan 2 kilo almışım
selam kızlar
bugün sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittim.. izin aldım iş yerimden şimdi eve geldim.. merak ettim sizde ne var ne yok bi bakmaya geldim..
bana da normal geldi aldığın kilo. doktorun dediğine bak sen canım.
Ay ne yapçaz böyle bilmiyorum Serapçım. Ben 5 hafta öncesinde 4 kilo almış idim. Bu 5 haftada da kesin almışımdır. Benim de tahminim toplamda bir 8 kilo aldım gibi. Çok sinirlerim bozuluyor bu konuda doktor kızcak ama yaaamafoldumben
Bi de ben tatlı falan da sevmiyorum yaa bayramda yediğim 2 tane baklava dışında bi tatlı yemedim. Akşamları kahveyle iki parça çikolata yiyorum en fazla. Hamur işi yemiyorum hazır gıda yemiyorum nerden alıyorum bilemedim. Ben öğle yemeklerimi bile evden getiriyorum 2 senedir. Tartıdan kaçıyorum artık kaç çıkacak acaba yaa:sm_confused:
Ay ne yapçaz böyle bilmiyorum Serapçım. Ben 5 hafta öncesinde 4 kilo almış idim. Bu 5 haftada da kesin almışımdır. Benim de tahminim toplamda bir 8 kilo aldım gibi. Çok sinirlerim bozuluyor bu konuda doktor kızcak ama yaaamafoldumben
Bi de ben tatlı falan da sevmiyorum yaa bayramda yediğim 2 tane baklava dışında bi tatlı yemedim. Akşamları kahveyle iki parça çikolata yiyorum en fazla. Hamur işi yemiyorum hazır gıda yemiyorum nerden alıyorum bilemedim. Ben öğle yemeklerimi bile evden getiriyorum 2 senedir. Tartıdan kaçıyorum artık kaç çıkacak acaba yaa:sm_confused:
buz koy bak hemen üstüne dağılsın aşın ben dün koymadım ve çok ağrıyor.selam kızlar
bugün sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittim.. izin aldım iş yerimden şimdi eve geldim.. merak ettim sizde ne var ne yok bi bakmaya geldim..
banada banadaaaa :)ah canım ya ben zaten paraları bankaya yatırmaya gitmiştim senin istediğini bilsem götürürmüydüm hiç kaydirigubbakcemile3delikafadulden
ben daha olmadım canımmselam kızlar
evet canım ben o kilolarla başım dertte doktorum yasakladı bana ekmek hamırişi tatlıyı
selam kızlar hepinize
bende 66 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım hepimiz normal sınırlar içinde devam ediyoz çatlaklar ne alemde kızlar peki benimkiler baya baya pörtledi çatlamayan varmı hiç aramızda merak ettim varsa bişey kullandımı söylerse sevinirim
selam kızlar hepinize
bende 66 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım hepimiz normal sınırlar içinde devam ediyoz çatlaklar ne alemde kızlar peki benimkiler baya baya pörtledi çatlamayan varmı hiç aramızda merak ettim varsa bişey kullandımı söylerse sevinirim
selam kızlar hepinize
selam kızlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?