2010 Şubat Anneleri

hazır bankaya gitmişken delikafaduldendelikafaduldenbana biraz para getirsene tuğbaaaaaaaaaa

ah canım ya ben zaten paraları bankaya yatırmaya gitmiştim senin istediğini bilsem götürürmüydüm hiç kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Of işlerden bir giremedim ya kaynatmışsınız maaşallah.

Canım maşallah oğluna
Benim randevun 19:30 da ya of zaman geçmiyor sanki. Allahtan işler yoğun yoksa akşam olmaz vallakaydirigubbakcemile2

selam kızlar
bugün sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittim.. izin aldım iş yerimden şimdi eve geldim.. merak ettim sizde ne var ne yok bi bakmaya geldim..

valla ben hamileliğimden bu yana 10 kilo aldım toplamda yani ayda nerden baksan 2 kilo almışım

Ay ne yapçaz böyle bilmiyorum Serapçım. Ben 5 hafta öncesinde 4 kilo almış idim. Bu 5 haftada da kesin almışımdır. Benim de tahminim toplamda bir 8 kilo aldım gibi. Çok sinirlerim bozuluyor bu konuda doktor kızcak ama yaaamafoldumben
Bi de ben tatlı falan da sevmiyorum yaa bayramda yediğim 2 tane baklava dışında bi tatlı yemedim. Akşamları kahveyle iki parça çikolata yiyorum en fazla. Hamur işi yemiyorum hazır gıda yemiyorum nerden alıyorum bilemedim. Ben öğle yemeklerimi bile evden getiriyorum 2 senedir. Tartıdan kaçıyorum artık kaç çıkacak acaba yaa:sm_confused:

valla ben hamileliğimden bu yana 10 kilo aldım toplamda yani ayda nerden baksan 2 kilo almışım

hımm anladım. ammaaann alsan bi dert almasan başka dert yani. umarım zorlamıyordur seni.

selam kızlar
bugün sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittim.. izin aldım iş yerimden şimdi eve geldim.. merak ettim sizde ne var ne yok bi bakmaya geldim..

geçmiş olsun güzelim. inşallah acımamıştır: herkeste bir olmuyor çünkü.

kolum ağrıyooooooooooorrrrrrrr uykusuzummmmmmmmmmm çilekli yoğurt yemekten miğdem de bulanıyor ayy bugün bana valla geldiler kızlar ya sinir bastı.

canım bende en son geçen hafta salı sağlık ocağına gittiğimde 67 demişlerdi toplamda 3 kilo almışım sağlık ocağındaki hemşire oooooo yaptı ama daha dr haftaya gitcem bakalım o ne diycekkafamçokkarıştı

ay valla canım bende bilmiyorum inanki doktor her gittiğimde gözleri yerinden fırlıyo adam şaşı kalıcak bir gün diye korkuyorum inan bende son 1 aydır daha çok dikkat ediyorum ama oluyo suda topluyo galiba vücudumuz aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi ne yapar eder veririz canım

bünye meselesi demek ki canım yaa.
bu arada niye senin meslek: emekli diye yazıyo :1shok:

selam kızlar
buz koy bak hemen üstüne dağılsın aşın ben dün koymadım ve çok ağrıyor.

ah canım ya ben zaten paraları bankaya yatırmaya gitmiştim senin istediğini bilsem götürürmüydüm hiç kaydirigubbakcemile3delikafadulden
banada banadaaaa :)
selam kızlar
ben daha olmadım canımm

canım ben çok yiyorum dikkat etmiyorumda ondan aldım sen yemeden almışın bünyeden bünyeye demek

evet canım ben o kilolarla başım dertte doktorum yasakladı bana ekmek hamırişi tatlıyı

selam kızlar hepinize
bende 66 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım hepimiz normal sınırlar içinde devam ediyoz çatlaklar ne alemde kızlar peki benimkiler baya baya pörtledi çatlamayan varmı hiç aramızda merak ettim varsa bişey kullandımı söylerse sevinirim

bende 68le hamile kaldım şu anda 74 kiloyum bana ne drum nede sağlık ocağı kilo konusunda bişey demedi çatlaklara gelince göbeğimde şu anda hiç yok ama baldır kısımlarımda var göbeğime nivea bebek yağı sürüyorum galiba ondan çatlak yok

aynen bende çatladım valla pregnacare kullanıyorum şuan daha iyiler tek göbişimde var başka yerde şuan yok gördüğüm kadarıyla tabi odaa

ben 70 kiloyu gectim
11 eylülde tam 70 kiloydum
4 gün sonra kontrolüm var 72-73 olmuşumdur
yanlız göstermiyorumdelikafadulden

selam şekera.s. valla benim göbüşümde çatlak yok ama kalçamda acayip var sağda ve solda dr karnın çatlar bundan sonra dalinin bebek yağlarını kullan demişti birde tabi lierac kullan dedi ama o ilacı sigorta karşılamaz kendi cebinden alacaksın dedi bende dalin aldım onu sürüyorumda bakalım faydası olacak mı pek kötü bir görünüşü var ama:sinifsinif:

ben su ana kadar hiç çatlamadım
ve şöyle bişey desem önceden bacağımda olan çatlak azaldı gercekten:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…