2010 Şubat Anneleri

ıyiyiz canım çok şükür. Dün çok kötüydüm. Revirde yatttım hatta. Ama çok şükür iyiyim bugün. Bebiş de iyi. Senin kuzun nasıl

benim kuzum da iyi cnm bu ara cok haraketli cikarin beni ulen diyo buyuyom ben diyo bana

Ay maşallah
Akşam işten geldim uzandım. Bir saat sonra eşim geldi karnımı okşadı uzun uzun. O gittikten sonra bir hareketlendi ki sıpa sorma tekme üstüne tekme attı.
Eşimi çağırdım tekrar. okşamaya başladı yine. Sakinleşti. Çok komikti. Gidince yine başladı harekete.

ay allah saglik versin ona tum bebislerimize galiba basladilar icerde yaramazliga bizim bebisler tatlım

Ayy evet canım ya. Çok güzel bir duygu. Ama anladık biz. Bizim kız babasına düşkün olacak :))

inanmican ama bizim kide oyle babasi bi opuyo karnımı ona karsilik veriyo veya gece uyurken esim sarilsin kıskanc sey hemen kasiklarima pat pat yapiyo kız cocukları babaya duskun derler ya dogru vala

Evet canım ama ben bu düşkünlüğün bu kadar erken başlayacağını düşünmemiştim opuyorumnanaktan

merhaba kızlar.
4 gündür giremiyordum nete.dr gittik oğluşumu gördük ertesi gün tetenoz aşımızı olduk herşey çok güzel ilerliyodu taki teyzemin acilen hastaneye yattığı haberini alana kadar senağlama
3 gündür hastanede yatıyo canım teyzem.omuriliğinde kitle ve kırık varmış bu yüzden yürüyemiyor acilen ameliyat olması lazım ama hastanede bir türlü uygun kan bulunamadığı için p.tesine kaldı ameliyatı.
çok üzüldüm, çok ağladım herkes teyzemi bıraktı benim derdime düştü aman böyle yapma bebeğe bişey olur diye ama dile kolay anne yarısı ona bu hastalığı yakıştıramıyorum.riskli bir ameliyat olacak yürüyememe felç kalma ihtimali %1de olsa var.
lütfen arkadaşlar benim hatrıma teyzem için dua edermisiniz buna gerçekten ihtiyacımız var senağlama

hadi kızlar ben kaçtım. Doktora gidiyorum oğlumu görmeye.
Kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
hadi güzelim ii haberlerle gel inşallah.
selammmm iyi akşamlar cicişlerrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar canım
iyiyiz canım çok şükür. Dün çok kötüydüm. Revirde yatttım hatta. Ama çok şükür iyiyim bugün. Bebiş de iyi. Senin kuzun nasıl
geçmiş olsun canım ne oldu ki

canım ne güzel bebişine maşallah.teyzene geçmiş olsun tatlım allah şifasını versin dua edicem

allah acilen sifa saglik versin teyzene cnm ameliyatı hersey cok iyi gecsin dilerim allah sizinle olsun teyzenle duam bu cnm :Saruboceq:

Sumifercim çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. ınşallah en kısa sürede iyileşir. Dualarım seninle

Fatoşçum merhaba hoşgeldin. Canım ne oldu ben de anlamadım. Sabah servis tuttu. ıstifra ettim. Ama akşama kadar çok fenaydım. Dövülmüş gibi ağrıyordu her yerim. Eve geldim uyudum, sıcak duş aldım, ıhlamur içtim. Sabah bi şeyim yoktu. Anlamadım valla ne olduğunu

çok sağolun kızlar.biraz kafam dağılsın, sizlerle dertleşeyim diye geldim.
yer gök dua, duanın açamayacağı kapı yok.umarım herşey yolunda ilerler ve iyileşir bir an önce teyzem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…