2010 Şubat Anneleri

FATOŞ kız o şeyleri nerden aldın
nerden alışveriş yapılıyo ay ben kaç zamandır uak kaldımda kk dan
canım çoğu hediye benim aldığım simgeleri tıkla ordan giriyo canım
ne demek tatlım çok saol sende
selam kızlar
bugün sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittim.. izin aldım iş yerimden şimdi eve geldim.. merak ettim sizde ne var ne yok bi bakmaya geldim..
selam canım geçmiş olsun acıdımı benim hiç acımadı
kolum ağrıyooooooooooorrrrrrrr uykusuzummmmmmmmmmm çilekli yoğurt yemekten miğdem de bulanıyor ayy bugün bana valla geldiler kızlar ya sinir bastı.
ne oldu kuzum sakin ol
kızlar selam ben geldımmm opuyorumnanaktan
yoktum bı kac gundur ewde malum onca gecmısı okumaya hıc gırmıyım dedım. nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı?

hoş geldin canım nasılsın?

yoktum bı kac gundur ewde malum onca gecmısı okumaya hıc gırmıyım dedım. nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı?

canım hoşgeldin nerde kaldın seni bekliyosuk yarın geliyosun dimi sorun yok..

ya kızlar bide kayısı yağı kullanın çok iyi oluyo çatlaklara.benim şuan hiç yok .bide doktor 2.düzey ultrasonu istedi bu mecburimi ne işe yarıyo ?ben bebişimi görünce dünyamı unutuyorum sormadım doktorakaydirigubbakcemile2

canım çoğu hediye benim aldığım simgeleri tıkla ordan giriyo canım

ne oldu kuzum sakin ol

ayy daha ne olsun Fatoş ya dünden beri 2 saat uyku ile duruyorum kolumun ağrısından allah korusun inme inmişler gibiyim harekette edemiyorum.kafamçokkarıştı

kayısı-kent hosgeldınnn opuyorumnanaktan
fatos ıyıyım canım sen nasılsın gorunmuyodur bı kac gundur hersey yolundamı
burcu kız ne oldu meyvelı yogurda sarmıssın :icecream:
selda canım sorun yok yarın ordayım :icecream:

hoşbulduk kaydirigubbakcemile5

:1hug:
Kesin malatyalısın sen dimi:)
2. düzey detaylı ultrason canım bebeğinin ıcığını cıcığını inceliyolar.. allah korusun bir sorun varsa önlem almak için..ben yarın gidiyorum mesela. inşllah iyi haberlerle gelicem size..

bünye meselesi demek ki canım yaa.
bu arada niye senin meslek: emekli diye yazıyo :1shok:

Canım bilgisayar programcısıyım ben yazılım geliştirme yapıyorum. Emekli olsam keşke yaa daha epey varakannehir

Ben sadece badem yağı kullanıyorum oldukça kilo almama rağmen henüz çatlak olmadı bende de.

Zeynepçim hoşgeldin.

dün sağlık ocağında aşı oldum orada tıt diye bi tahlil var idrardan bakılıyormuş onu yap dediler yaptırdım protein eksikliği çıktı normal yoğurt yiyemiyorumda sade sade cacık -meyveli yoğurt falan yemeye çalışıyorum bende sütte içemiyorum protein almam lazımmış.

hoşgeldin güzelim, nerelerdesin sen? umarım herşey yolundadır.

slm kızlar bende subatta doğum yapıcam inş.benim kilom 60 oldu ve bebeğiminkide 368gr olmuş boyuda 25cmzemuszemus göbüç çıktı ve eskigiysilerim olmuyooooo:sinifsinif:

sende hoşgeldin güzelim. maşallah bebeğinde büyümüş. cinsiyeti ne peki?

yarın ben de gidicem doktora ama ayrıntılı ile alakalı hiçbir fikrim yok. neyse yarın sorarım doktordan ses çıkmazsa. hayırlı haberlerle gel güzelim.

srpp hosbulduk canım... opuyorumnanaktan
burcu anladım tatlım o zaman danone ye devam
hulen babanemdeydım bı kac gundur canım ya bugun geldım eve 1-2 saat once... aklım burda kaldı ama ordayken de çatladım çatladım resmen :roflol:

Hadi kızlar ben kaçtım. Doktora gidiyorum oğlumu görmeye.
Kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasilsiniz az eskiye bakım dedım bıtmedi bende bıraktım sizin yanınınza da cabuk gelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…