canım çoğu hediye benim aldığım simgeleri tıkla ordan giriyo canımFATOŞ kız o şeyleri nerden aldın
nerden alışveriş yapılıyo ay ben kaç zamandır uak kaldımda kk dan
ne demek tatlım çok saol sendeteşekkürler canım!!! arada kaynamadığıma sevindim!!:)):CüvCüv:
fatos0808
M*E*L*E*Ğ*İ*MG*E*L*İ*Y*O*
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: İzmir
Giriş tarihi: Jun 2009
Ruh Halim:
Alıntıgözün aydın tatlım
fatos0808
Sana da teşekkürler fatoşşşş ve çoook geçmiş olsun!!
Bu arada RREAL listesindeki Orkidlere bi süre ihtiyacımzı olmıycakk galibaaaa:CüvCüv:
selam canım geçmiş olsun acıdımı benim hiç acımadıselam kızlar
bugün sağlık ocağına tetanoz aşısı için gittim.. izin aldım iş yerimden şimdi eve geldim.. merak ettim sizde ne var ne yok bi bakmaya geldim..
ne oldu kuzum sakin olkolum ağrıyooooooooooorrrrrrrr uykusuzummmmmmmmmmm çilekli yoğurt yemekten miğdem de bulanıyor ayy bugün bana valla geldiler kızlar ya sinir bastı.
kızlar selam ben geldımmm opuyorumnanaktan
yoktum bı kac gundur ewde malum onca gecmısı okumaya hıc gırmıyım dedım. nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı?
yoktum bı kac gundur ewde malum onca gecmısı okumaya hıc gırmıyım dedım. nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı?
canım çoğu hediye benim aldığım simgeleri tıkla ordan giriyo canım
ne oldu kuzum sakin ol
kayısı-kent hosgeldınnn opuyorumnanaktan
fatos ıyıyım canım sen nasılsın gorunmuyodur bı kac gundur hersey yolundamı
burcu kız ne oldu meyvelı yogurda sarmıssın :icecream:
selda canım sorun yok yarın ordayım :icecream:
ya kızlar bide kayısı yağı kullanın çok iyi oluyo çatlaklara.benim şuan hiç yok .bide doktor 2.düzey ultrasonu istedi bu mecburimi ne işe yarıyo ?ben bebişimi görünce dünyamı unutuyorum sormadım doktorakaydirigubbakcemile2
bünye meselesi demek ki canım yaa.
bu arada niye senin meslek: emekli diye yazıyo :1shok:
selam kızlar hepinize
bende 66 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım hepimiz normal sınırlar içinde devam ediyoz çatlaklar ne alemde kızlar peki benimkiler baya baya pörtledi çatlamayan varmı hiç aramızda merak ettim varsa bişey kullandımı söylerse sevinirim
kayısı-kent hosgeldınnn opuyorumnanaktan
fatos ıyıyım canım sen nasılsın gorunmuyodur bı kac gundur hersey yolundamı
burcu kız ne oldu meyvelı yogurda sarmıssın :icecream:
selda canım sorun yok yarın ordayım :icecream:
slm kızlar bende subatta doğum yapıcam inş.benim kilom 60 oldu ve bebeğiminkide 368gr olmuş boyuda 25cmzemuszemus göbüç çıktı ve eskigiysilerim olmuyooooo:sinifsinif:
:1hug:
Kesin malatyalısın sen dimi:)
2. düzey detaylı ultrason canım bebeğinin ıcığını cıcığını inceliyolar.. allah korusun bir sorun varsa önlem almak için..ben yarın gidiyorum mesela. inşllah iyi haberlerle gelicem size..
slm kızlar bende subatta doğum yapıcam inş.benim kilom 60 oldu ve bebeğiminkide 368gr olmuş boyuda 25cmzemuszemus göbüç çıktı ve eskigiysilerim olmuyooooo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?