senin ilk doğumun mu olacak canım
ben sanki 2.çocuk diye biliyorum
Canım bilgisayar programcısıyım ben yazılım geliştirme yapıyorum. Emekli olsam keşke yaa daha epey varakannehir
Ben sadece badem yağı kullanıyorum oldukça kilo almama rağmen henüz çatlak olmadı bende de.
Zeynepçim hoşgeldin.
allah şifasını versin canım inşallah korktuğunuz gibi olmaz ameliyattan sonra iyi haberlerini ver bize olurmu unutmamerhaba kızlar.
4 gündür giremiyordum nete.dr gittik oğluşumu gördük ertesi gün tetenoz aşımızı olduk herşey çok güzel ilerliyodu taki teyzemin acilen hastaneye yattığı haberini alana kadar senağlama
3 gündür hastanede yatıyo canım teyzem.omuriliğinde kitle ve kırık varmış bu yüzden yürüyemiyor acilen ameliyat olması lazım ama hastanede bir türlü uygun kan bulunamadığı için p.tesine kaldı ameliyatı.
çok üzüldüm, çok ağladım herkes teyzemi bıraktı benim derdime düştü aman böyle yapma bebeğe bişey olur diye ama dile kolay anne yarısı ona bu hastalığı yakıştıramıyorum.riskli bir ameliyat olacak yürüyememe felç kalma ihtimali %1de olsa var.
lütfen arkadaşlar benim hatrıma teyzem için dua edermisiniz buna gerçekten ihtiyacımız var senağlama
Slm kızlar bende butrdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?