2010 Şubat Anneleri

ay ya bebek isimi dusunmek cok zor is mis sunu olsa bumu hıc beyenemiyorum sizde oylemiisiniz kızlar ya isim bulamiyorum kız icin

senin ilk doğumun mu olacak canım
ben sanki 2.çocuk diye biliyorum

yok canım ilk bebişim tüp bebek tedaviyle oldu 8 yıldan sonra

benimkiler belirdi artık istesemde engelleyemem sanırım ama genede banyodan sonra sürcem bebe yağını

allah şifasını versin canım inşallah korktuğunuz gibi olmaz ameliyattan sonra iyi haberlerini ver bize olurmu unutma

Slm kızlar bende butrdayım

selam canım hoşgeldin ama geç geldik sanırım kimse kalmamış bende yatmadan bi bakem dedim bugün 7 de uyandınm çoook uykum var
sen nasılsın canım bebiş nasılyerimseniben

iyiz teyzesi kipir kipiriz bu ara senin bebisko nasil kolun nasil oldu benimki cok kabardi kızardi

benımkınde cok kıpırtı yok henuz walla oyle arada denk gelırsem bı kıpırtı hıssedıyorum anca... oda otururken yada yatarken...
walla kolum gectı cok sukur kızarmadı kabarmadı sısmedıde. 2 gun surdu sancısı su an ıyı uzerıne bıle yatabılıyorum....

canlar ben kacıyorum uyku bastı yıne bana...
meleksen gorusuruz tatlım kendınıze ıyı bakın opuyorumnanaktan

anladim cnm sen iyi olmus benım sisti kasiniyo hep senin de yaramaz olcak kızın annesi az da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…