ya kızlar ben size bisi sorucam sizde siskinlik boyle cok sertlesme varmi karnınızda bende bir kac gundur asiri var hareket edince belim agriyo simdi bazi yerlerde okudum siskinlik sertlesme erken dogum olacagina isaretmis gibi seyler konusmuslar yazmis lar hep acaba sizde de oolan varsa yazsin strese girdim vala doktora gitmeme a cok var giden de varsa bi soru versin su durumu allah askına kk da bitane aanne acmis konu okudum onda da cok siskinlik sertlesme falan varmis hareket falan edince doktor dinlenmesini bol bol ve ilac vermis kafama takıldi bu konu ben gobegim buyuyo bebek buyuyo diye dusunuyorum ama okuyuncada tedirgin oldum :çok üzgünüm:
yok tatlım benimde surekli dil ama icime korku dustu benim en son gitimde doktora plasenta az asagida di ya kafama takıldı doktora gitmeme da var cep telinide yazmamis salak ya okudum bir kac yerde de icime bi stes dustu saol cevap yazdigin icin tatlım
GÜnaydın Özlemcİm ve dİĞer tÜm kızlar.gÜzel bİ hafta sonu olsun İnŞallah bugÜn kına yarın dÜĞÜn var ve ben hala gİyİcek ayakkabı bulamadım
slm kızlar bende subatta doğum yapıcam inş.benim kilom 60 oldu ve bebeğiminkide 368gr olmuş boyuda 25cmzemuszemus göbüç çıktı ve eskigiysilerim olmuyooooo:sinifsinif:
merhaba kızlar.
4 gündür giremiyordum nete.dr gittik oğluşumu gördük ertesi gün tetenoz aşımızı olduk herşey çok güzel ilerliyodu taki teyzemin acilen hastaneye yattığı haberini alana kadar senağlama
3 gündür hastanede yatıyo canım teyzem.omuriliğinde kitle ve kırık varmış bu yüzden yürüyemiyor acilen ameliyat olması lazım ama hastanede bir türlü uygun kan bulunamadığı için p.tesine kaldı ameliyatı.
çok üzüldüm, çok ağladım herkes teyzemi bıraktı benim derdime düştü aman böyle yapma bebeğe bişey olur diye ama dile kolay anne yarısı ona bu hastalığı yakıştıramıyorum.riskli bir ameliyat olacak yürüyememe felç kalma ihtimali %1de olsa var.
lütfen arkadaşlar benim hatrıma teyzem için dua edermisiniz buna gerçekten ihtiyacımız var senağlama
meleksen göbüşünü çok merak ettim
camdankalp, yaren buluşma hakkında neden birşey yazmadınız bana?
günaydın kızlar, iyi haftasonları..
büyük gün, buluşma günü.. inş biz de buluşabiliriz..
Canım bugün belli olacak sanırım..Gülşah haber vericek..Ama buluşalım kesin..
günaydın ya cumarteside çalışılır mı yamafoldumben
şirkette 2 kişi kaldık,herkes bir yerlere gitti :) üff ne saçma ya, öğlene kadar getirtiyolar bizi buraya..ne çalıştığından bişey anlıyosun, ne tatilinden..
kesinlikle haklısın canım ben yarında çalışıyorum üstüne üstelik :sinifsinif: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?