2010 Şubat Anneleri

meleksen göbüşünü çok merak ettim
camdankalp, yaren buluşma hakkında neden birşey yazmadınız bana?

ya kızlar ben size bisi sorucam sizde siskinlik boyle cok sertlesme varmi karnınızda bende bir kac gundur asiri var hareket edince belim agriyo simdi bazi yerlerde okudum siskinlik sertlesme erken dogum olacagina isaretmis gibi seyler konusmuslar yazmis lar hep acaba sizde de oolan varsa yazsin strese girdim vala doktora gitmeme a cok var giden de varsa bi soru versin su durumu allah askına kk da bitane aanne acmis konu okudum onda da cok siskinlik sertlesme falan varmis hareket falan edince doktor dinlenmesini bol bol ve ilac vermis kafama takıldi bu konu ben gobegim buyuyo bebek buyuyo diye dusunuyorum ama okuyuncada tedirgin oldum :çok üzgünüm:

meleksen cnm o sertleşme bendede var ama sadece akşamları gündüzleri normal bende gazdan şişkınlıkten dıyedir pek umursamadım açıkcası doktorumada sormadım senınkı süreklıyse doktoruna danış yınede

yha kızlar bugün tv de domuz gribiyle ilgili baya ürkütücü iddalar vardı izlemissinizdir ilk aşılar gebelere olacakmış ama doktorlar öneriormu acaba bilginiz varmı

yok tatlım benimde surekli dil ama icime korku dustu benim en son gitimde doktora plasenta az asagida di ya kafama takıldı doktora gitmeme da var cep telinide yazmamis salak ya okudum bir kac yerde de icime bi stes dustu saol cevap yazdigin icin tatlım

doktorunun tlf mutlaka al ama neolur neolmaz ulaşman gerekebilir kendıne stres yapma yarın arayıp sor bişey yoktur ama için rahatlar en azından

tatlım gecen izledim profosorun biri hamilelerde asi zararli ola bilir etkili diyodu vala oda bir dert ben bir kac hafta sonra londraya gidicem ha bire kat doldurturuyola ucakta burnun akıyomu oksuruyonmu sumu bumu diye vala ne olcak halimiz ya domuz gribi dunyanın kotu bin bir hali oooo birde bebeklerimiz dogcak su dunya ya klava:

cicili bicili tatlım iyi geceler tatlı uyukular yavrunla sana yatayım sabah esime kahvalti koymaya erken kalkiyorum yarın devam ederiz allah bizimle olsun tum hepimizle dilerim bebislerimiz saglikla dogsunlar baska ne isteriz ki allahtan

Günaydın herkese bayanlar bir haftayı daha geride bıraktık , herkes iyidiri inşallah biz oğluşumla çok iyiyiz maşallah artık tekmeler can yakmaya başladı bile

GÜnaydın Özlemcım ve dıĞer tÜm kızlar.gÜzel bı hafta sonu olsun ınŞallah bugÜn kına yarın dÜĞÜn var ve ben hala gıyıcek ayakkabı bulamadım

GÜnaydın Özlemcİm ve dİĞer tÜm kızlar.gÜzel bİ hafta sonu olsun İnŞallah bugÜn kına yarın dÜĞÜn var ve ben hala gİyİcek ayakkabı bulamadım

canım ya :1hug:aslında banada çok tuzlu yediğimi söylüyorlar bence kesinlikle yalan tuzsuz yemekte sakıncalı benim ne elim ne ayağım şişmedi topuklu ayakkabılarımı bile giyebiliyorum hihoyyyt

günaydın kızlar, iyi haftasonları..

büyük gün, buluşma günü.. inş biz de buluşabiliriz..

slm kızlar bende subatta doğum yapıcam inş.benim kilom 60 oldu ve bebeğiminkide 368gr olmuş boyuda 25cmzemuszemus göbüç çıktı ve eskigiysilerim olmuyooooo:sinifsinif:

hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

Çok geçmiş olsun canım. İnş ameliyat iyi geçer, korkulacak bişey olmaz. Allah yardımcınız olsun.

meleksen göbüşünü çok merak ettim
camdankalp, yaren buluşma hakkında neden birşey yazmadınız bana?

Canım bugün belli olacak sanırım..Gülşah haber vericek..Ama buluşalım kesin..

günaydın kızlar, iyi haftasonları..

büyük gün, buluşma günü.. inş biz de buluşabiliriz..

Canım bugün belli olacak sanırım..Gülşah haber vericek..Ama buluşalım kesin..

ay evet evet inş buluşucaz dua ediyorum akşamdan beri bi aksilik çıkmasın diye...hihoyyyt

şirkette 2 kişi kaldık,herkes bir yerlere gitti :) üff ne saçma ya, öğlene kadar getirtiyolar bizi buraya..ne çalıştığından bişey anlıyosun, ne tatilinden..

şirkette 2 kişi kaldık,herkes bir yerlere gitti :) üff ne saçma ya, öğlene kadar getirtiyolar bizi buraya..ne çalıştığından bişey anlıyosun, ne tatilinden..

valla ya bizdede c.tesileri pek yoğunluk olmaz gelmesemde olur ama gelme diyen yok :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…