valla ya bizdede c.tesileri pek yoğunluk olmaz gelmesemde olur ama gelme diyen yok :umursamaz:
ben doğumdan sonra konuşcam ben...c.tesileri gelmicem
merhaba kızlar.
4 gündür giremiyordum nete.dr gittik oğluşumu gördük ertesi gün tetenoz aşımızı olduk herşey çok güzel ilerliyodu taki teyzemin acilen hastaneye yattığı haberini alana kadar senağlama
3 gündür hastanede yatıyo canım teyzem.omuriliğinde kitle ve kırık varmış bu yüzden yürüyemiyor acilen ameliyat olması lazım ama hastanede bir türlü uygun kan bulunamadığı için p.tesine kaldı ameliyatı.
çok üzüldüm, çok ağladım herkes teyzemi bıraktı benim derdime düştü aman böyle yapma bebeğe bişey olur diye ama dile kolay anne yarısı ona bu hastalığı yakıştıramıyorum.riskli bir ameliyat olacak yürüyememe felç kalma ihtimali %1de olsa var.
lütfen arkadaşlar benim hatrıma teyzem için dua edermisiniz buna gerçekten ihtiyacımız var senağlama
günaydın kızlar. birazdan doktor randevumuz var. heyecan yaptım: gece doğru dürüst uyumadım bile. kuzucum nasıl büyüdü allah bilir.
sizde ne var ne yok?
hulen canım hayırlı haberlerle gel inşallah... ne güzel miniğini görcen kocaman olmuştur... bak sana ne cilveler yapcak... çok tatlılar ya....
benim kızım artık bana tepki vermeye başladı kızlar dün farkettim.... tekmeliyodu bende onunla konuşmaya başladım... bıraktı tekmelemeyi ne zaman sustum gene vurmaya başladı bende başladım konuşmaya yine durdu sustum başladı tekmelemeye... resmen susma konuş benle diyodu.. ilgi istiyo benim kız kaydirigubbakcemile3
neyse format atma işi kaldı,cd bozukmuş :)...ayy kızlar çok sıkıcı bir gün ya.. ne yapsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?