2010 Şubat Anneleri

hayret bişey burda da herşey bana bakıyorklava: ve aksine cumartesi çok iş oluyor ama pazarları çalışınca hafta içi tatilim oluyor en azından pazar günü saat 10 ile 6 arası haftaiçi daha zor ben pazarları gelsemde diğer günler gelmesem keşke bende çok sıkıldımmmmmmmm ya :mymeka:

allah teyzene acil şifalar versin güzelim. sana da dayanma gücü versin. dualarım sizinle. ameliyatının iyi geçeceğine ve herşeyin yoluna gireceğine inan, yeter.

günaydın kızlar. birazdan doktor randevumuz var. heyecan yaptım: gece doğru dürüst uyumadım bile. kuzucum nasıl büyüdü allah bilir.

sizde ne var ne yok?

tüm çalışanlara allah kolaylıklar versin.
hadi dua edin bana, hazırlanayım yavaş yavaş.
herkes kendine ve kuzusuna iyi baksın.

günaydın canlarım bende çalışıyorum malesefki... saat 1 e kadar hapis... bizimde c.tesi çok sakin herkes oturuyo yatıyo ama illaki geliyoruz.... doğumdan sonra bende c.tesi için konuşsam bırakın konuşmayı ima etsem kapının önüne konurum garanti... bizim patronda bir kadının çocuğu oldumu artık evinin kadını olur anlayışı mevcut... örnekleri var ondan böyle söylüyorum... onun durumu iyi tabi çalışmak zorunda olanın halinden anlamaz... kötü niyetinden değil ama sadece çocuğuyla ilgilensin istiyor... onu bizde istiyoruz ama bazı mecburiyetlerde var bunu anlamıyo...

günaydın kızlar. birazdan doktor randevumuz var. heyecan yaptım: gece doğru dürüst uyumadım bile. kuzucum nasıl büyüdü allah bilir.

sizde ne var ne yok?

günaydın canım hadi güzel haberlerle gel ne güzel bebişinide görcen
bize çalışmaktan gına geldi kafamçokkarıştı

hulen canım hayırlı haberlerle gel inşallah... ne güzel miniğini görcen kocaman olmuştur... bak sana ne cilveler yapcak... çok tatlılar ya....

benim kızım artık bana tepki vermeye başladı kızlar dün farkettim.... tekmeliyodu bende onunla konuşmaya başladım... bıraktı tekmelemeyi ne zaman sustum gene vurmaya başladı bende başladım konuşmaya yine durdu sustum başladı tekmelemeye... resmen susma konuş benle diyodu.. ilgi istiyo benim kız kaydirigubbakcemile3

cimcimeye bak sen daha doğmadan böyle ilgi istiyorlar benmkide acıkınca işe daldıysam bir tekme atıyor acıktım diyekaydirigubbakcemile3 yedikten sonrada keyiften atıyor yumurcak

neyse format atma işi kaldı,cd bozukmuş :)...ayy kızlar çok sıkıcı bir gün ya.. ne yapsam acaba?

ben dün görüştüm kızımla...çok çılgın bi kız olcak bu dedi doktor amcası
çok sağlıklıymış 650 gr olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…