gunaydin tugba ve kolay gelsin nasilsin
hoşbulduk canımmmmopuyorumnanaktan
evet bugün herkes buluşcak yaaa foto çekselerde bizde meraktan çatlamasak demi amakaydirigubbakcemile3
ben çatladım bile tatlım bebişimin canıda çalışmak istemiyor bugün:umursamaz: yarında pazar ama ben yine çalışcam salı günü tatil yapcam ogünde dr günümüz bir tek ogünü düşünmek bana keyif veriyor nerdeyse 1ay olduk görüşmeyeli inş. büyümüştür sağlığı iyidir :Saruboceq:
ay ne kadar güzelllll şimdi bende seni kıskandım benim gitmeme koskocaman 20 gün varrsağlıklıdır annesi merak etme sen hiç, tosuncuk olmuştur yavrucuğun
ya bebisler artık nasil buyuduler masallah ya allah saglik uzun omurler versin onlara ya artık tekmeler guclendi hareketler kendileri artık dogunca olcaklari yuz sekilerini herseyini aldilar bende 20 gundur gormuyorum bebisimizi insallah bir kac hafta sonra bende doktora gidicem
canım göbişimi bir görsen kocaman oldu bebişim orda minicik bişey kalmasın yavrum delikafadulden birde tabi şu bir türlü öğrenemediğimiz cinsiyeti var çatlacak bu bebiş beni ama kesin kararlıyım bu sefer öğrenmeden dr odasından çıkmayacağım :roflol:
aaaaaaaaaaaaaa kısss sen cinsiyeti bilmiyonmu dahaaa topiğin en inatçı kuzusu olcak seninki desene,aman yavrularımızın sağlığı yerinde olsun bence bu gittiğinde öğrenip gelceksin canım:ecrin_bebek:
İstanbul bursa kayserİ buluŞma resİmlerİnİ İstİyoruz unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?