2010 Şubat Anneleri

kızlar bende çıkıyorum malum 2 de takımla buluşucaz... anca giderim... onlar yola çıktı galiba bugün giremediler... hepinizden slm götürürüm ben onlara... çok öptüm sizi... iyi hafta sonları.... opuyorumnanaktan

herkese merhaba tekrardan opuyorumnanaktan bizde yemeğimizi yiyip geldik umarım herkes iyidir bebişlerde tabi millet buluşmaya gitti ne güzel onların adına sevindim ama kıskandımda resimlerine bakarız bizde çok eğlensinler inş. bizim yerimizede

kızlar annemle konuştum az önce benim halam 10 gün önce falan doğum yapmıştı ilk bebeğimiz kız ve maşallah çok sağlıklı benim yengemde hamile amcamın eşi onundan benimkinden az küçük tarama testi yaptırmış yaşı 40 olduğu için risk yüksekmiş oda akşam üzüntüden rahatsızlanmış hastanede gözlem altına falan almışlar annemler falan hep korkmuş üzüldüm bende ya:sinifsinif: ne güzel aileye 3bebiş gelecek diye çok mutlu olmuştum inş. bebişe de yengeme de bişey olmaz şimdi iyiymiş gerçi yinede can sıkıcı ya moralim bozuldu :çok üzgünüm:

duzelir hersey cnm sikma sen kendini moralini bozma allah yardimci olsun tum bebeklere annelerine dilerim

hosbulduk canim iyiyim bende kuzenimin nikahi vardi sabah yeni geldim eve
sen nasilsin

Tugbacim naber canim

iyidim tatlım işyerinden sıkılmıştım sadece annemle konuşunca yengeme canım sıkıldı birazmafoldumben sen nasılsın bebeiş nasıl

Iyiyim bende canim bi yaramazlik yok sükür
yengenede geçmis olsun sikma canini düzelir hayirlisiyla

inşallah kızlar ya sağolun iyi dilekleriniz içina.s. aman ikinci için geç kalmayın hep bir risk var yaş geçince ben beklemeyi düşünmüyorum valla en fazla 4sene 30dan sonra hamilelik riskli be

valla ben ikinci için biraz beklerim heralde kizim bi 5 6 yas olsun ondan sonra
iki küçükle çok zor olur bence

bence icinci icin en az 4 veya 5 yas olsun oburu oyle yapayım diyorum ama gec kalmamak lazim evdeken ikisinede bakarım buyuturum bir arada oylede dusunuyorum

Ay kizlar daha karnimizdaki sekerleri dogurmadan ikinciyi düsünüyoruzkaydirigubbakcemile3

hehehehe vala oyle karnımızdaki bebisler cıkmadan ikinciyi planliyoruz allah saglik versin once bunlara oburleride insallah gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…