canım istanbul buluşmasına sen gelmiyo musun?? bu c.tesi eminönünde saat 2 de...
cnm ben saglık problemlerımden dolayı gelemıyorum malesef.ama sız herhalde buluşmuşsunuzdur şimdiye kadar.
annem geldı sağolsun .temızlık yaptı,yemek yaptı bana
bende ayaklarımı dıktım havaya yatıyorum.bu kasık agrıları mahvedıyo benı
benım oglan erken doğarsa hıç şaşırmam:CüvCüv:
canım elbisem varda ayakkab ı sorun var ama olmuyoki ayaklarım davul gibi napçam ya
akarahan gitmeden olmaz tatlım eşimin amcasının kızı evleniyo
cnm ben saglık problemlerımden dolayı gelemıyorum malesef.ama sız herhalde buluşmuşsunuzdur şimdiye kadar.
annem geldı sağolsun .temızlık yaptı,yemek yaptı bana
benım oglan erken doğarsa hıç şaşırmam:CüvCüv:
Annem geldı sağolsun .temızlık yaptı,yemek yaptı bana
benım oglan erken doğarsa hıç şaşırmam:cüvcüv:
fatoşcum yakınmış bayağı benim ayaklarımda öyle çok şişiyor kardeşimin düğününde evde ayakkabım vardı oldu ayağıma onu giydim ama rahat bir ayakkabı almak istiyorum
benim ne elim ne ayağım hiç şişmedi topuklu ayakkabılarımı bile giyiyorum düğün olunca geçenlerde eşimin arkadaşının düğünü vardı giydim ayağımda ağrımadı çok şükür birde tuzsuz yemeği sevmiyorum görümcem falan çok tuzlu yeme elin ayağın şişer diyo ama Allahtan şişlik yok benim şişlik göbüşte valla:CüvCüv: davul gibi aynı
iyim canım sen nasılsın damadın iyi salı gittik dra gördük başabaş yaptı bize annesinin sözünüde dinler oldu benim oğlum gelinim napıyor
maşallah ona bizim kız da çok uslu maşallah pek sakın
İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim, kızımın maşallahı var çok şükür herşey normalmiş,birde gittiğim doktor cd verdi seyredip duruyoruz evde minik prensesimi, 10 gün sonrada şeker yüklemesi için gidecem inş..sizler nasılsınız.
Oy oy kıyamam sıkılır tabİ gez annesİ gez
İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim, kızımın maşallahı var çok şükür herşey normalmiş,birde gittiğim doktor cd verdi seyredip duruyoruz evde minik prensesimi, 10 gün sonrada şeker yüklemesi için gidecem inş..sizler nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?