2010 Şubat Anneleri

canım istanbul buluşmasına sen gelmiyo musun?? bu c.tesi eminönünde saat 2 de...

cnm ben saglık problemlerımden dolayı gelemıyorum malesef.ama sız herhalde buluşmuşsunuzdur şimdiye kadar.

annem geldı sağolsun .temızlık yaptı,yemek yaptı bana
bende ayaklarımı dıktım havaya yatıyorum.bu kasık agrıları mahvedıyo benı
benım oglan erken doğarsa hıç şaşırmam:CüvCüv:

geçmiş olsun canım a.s. kız öyle söylemesene Allah korusun:Saruboceq: ciddi bişey mi merak ettim şimdi

Geçmis olsun canim annen yanindayken firsat bu firsat dinlenmene bak

fatoşcum yakınmış bayağı benim ayaklarımda öyle çok şişiyor kardeşimin düğününde evde ayakkabım vardı oldu ayağıma onu giydim ama rahat bir ayakkabı almak istiyorum

canım oh ne güzel ana gibi yar olmaz geçmiş olsun

Kizlar ben çikiyorum azcik uzaniyim uykumuz geldi
sonra geliriz yineopuyorumnanaktan

gecmis olsun cnm ya benimde sertlesme var cok karnımda sanciyo bazen aksam okudum sertlesme sanci cok varsa erken doguma isaret diye doktorunuzla konusun diyo

fatoşcum yakınmış bayağı benim ayaklarımda öyle çok şişiyor kardeşimin düğününde evde ayakkabım vardı oldu ayağıma onu giydim ama rahat bir ayakkabı almak istiyorum

benim ne elim ne ayağım hiç şişmedi topuklu ayakkabılarımı bile giyiyorum düğün olunca geçenlerde eşimin arkadaşının düğünü vardı giydim ayağımda ağrımadı çok şükür birde tuzsuz yemeği sevmiyorum görümcem falan çok tuzlu yeme elin ayağın şişer diyo ama Allahtan şişlik yok benim şişlik göbüşte valla:CüvCüv: davul gibi aynı

bende tam aksine çok tussuz yerim yemekleri ama işyerinde bütün gün ayaklarımı sarkıtıyorumya ondan oluyo galiba dinlenince normale dönüyor

MERHABA kızlar giremiyorum ne zamandır annem bende kardeşim falan var vakit ayıramadım..
iyiyim çok şükür arada kasık ağrılarım oluyor doktora sordum büyüyomuş ondamış ama baya korkuttu beni.
kendinize iyi bakın..

e ne var ne yok anlatın kızlar ben sabahtan beri masa başından kalkamadığım için benim yaramaz sıkıldı galiba bir tepik attı canımı yaktı bende kalktım artık yarım saattir yürüyorum işyerinin bahçesinde sıkılmasın yavrucak diye

ıyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim, kızımın maşallahı var çok şükür herşey normalmiş,birde gittiğim doktor cd verdi seyredip duruyoruz evde minik prensesimi, 10 gün sonrada şeker yüklemesi için gidecem inş..sizler nasılsınız.

maşallah cimciye ne güzel senin adına sevindim birde bizim randevu zamanımız gelse de bizde görsek

GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH PRENSESİNE

gözün aydın gördün kızını maşallah ona aynı gün gidicez galiba şeker yüklemesine bende 20 sinde yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…