Ay kizlar daha karnimizdaki sekerleri dogurmadan ikinciyi düsünüyoruzkaydirigubbakcemile3
naber kızlar
akarahan naber nasıl gidiyor damat üzüyormu
yok cnm burdayız sikilma supurge aciyodum falan yazamadim aykız senın kızın cok yaramaz mi ya sabah tv izliyodum yatım arkama yasıklar koyup karnımıda oksuyodum bir vurmalar basladi anlatamam nasil guclu actım pijamayi bakim inanmicaniz disardan gorunuyo bi hosuma giti bugun ilk defa oyle disari gorunsun vurusu gordum opuyorumnanaktan
ne guzel tatlım hediye almak vermek cok guzel dir ama bize da anne annemizden baska kimse bisi vermedi baba annemiz bile bisi almadi istemem de dun bende bir kac cici aldim pembe islemeli kilot aklet minicik dun yıkadim utulucem bugun yeni cok cici pijama aldim bugun babasi gelsin yine gidicez ciciler almaya kızlar bizde bir birimize bisiler hediye allalim ekim anneleri bir birilerini hep hediye almislar cok hos
Huuuuuuuuuu benİ gÖrmÜyomusunuz
iyim canım ya napım akşama kına gecemiz var yakınımızında hiç gitmek istemiyorumgörmezmiyiz seni canım aşkolsun napıyosun
benim internet gelip gidiyo
fatoscum selam canim nasilsin bakiyim oglusun nasil
Teyzesi yer onu bende onu öpüyorumopuyorumnanaktaniyim canım ya napım akşama kına gecemiz var yakınımızında hiç gitmek istemiyorum
iyim aykızım sen nasılsın oğluşumda ii öpüyo teyzelerini
teyzesi yer onu bende onu öpüyorumopuyorumnanaktan
bizimde yarin kuzenimin dügünü var bugün nikahti
kocaman göbisle elbise bulmak çok zor ayakkabiysa ayri bi dert :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?