2010 Şubat Anneleri

ay kimsecikler yok çok sakin bugün tabi herkez bulusmada
ben kiskandim ama:1no2:

yok cnm burdayız sikilma supurge aciyodum falan yazamadim aykız senın kızın cok yaramaz mi ya sabah tv izliyodum yatım arkama yasıklar koyup karnımıda oksuyodum bir vurmalar basladi anlatamam nasil guclu actım pijamayi bakim inanmicaniz disardan gorunuyo bi hosuma giti bugun ilk defa oyle disari gorunsun vurusu gordum opuyorumnanaktan

Sorma canim bizim kizda yaramaz hiç durmuyo gece gündüz tekmeliyo bi sabahlari sakin
bende aksam koltukta uzaniyodum karnimin üstüne kumandayi koydum tekme attikca kumanda hopluyo esimle baya güldük bizde
Bizimki babasina naz yapiyo esim elini koydugu zaman falan hiç kimildamiyo

kızlar bugün patronum oğluma hediye yelek atkı ve bere getirmiş çoook mutlu oldum hediye almayı severdim ama oğluma hediye gelince dahada mutlu oluyorum

ne guzel tatlım hediye almak vermek cok guzel dir ama bize da anne annemizden baska kimse bisi vermedi baba annemiz bile bisi almadi istemem de dun bende bir kac cici aldim pembe islemeli kilot aklet minicik dun yıkadim utulucem bugun yeni cok cici pijama aldim bugun babasi gelsin yine gidicez ciciler almaya kızlar bizde bir birimize bisiler hediye allalim ekim anneleri bir birilerini hep hediye almislar cok hos

bizimde anneannemiz teyzemiz birde halamız aldı babannemizden daha bişey yok güle güle giydir canım cicilerini bizde salı günleri bakabiliyoruz ancak bu hafta salı beşik bakıcaz oğluşuma evet ocak anneleride yapıyorlarmış şimdi okudum bende

üfffffffffffffffff cumartesilerden nefret ediyorumklava: ne kadar yoğun bir gün ya akşam olsada eve gitsem fatoşcum canım sağol tatlım :1hug:

benim internet gelip gidiyo
Fatoscum selam canim nasilsin bakiyim oglusun nasil

iyim canım ya napım akşama kına gecemiz var yakınımızında hiç gitmek istemiyorum

iyim aykızım sen nasılsın oğluşumda ii öpüyo teyzelerini
Teyzesi yer onu bende onu öpüyorumopuyorumnanaktan
Bizimde yarin kuzenimin dügünü var bugün nikahti
Kocaman göbisle elbise bulmak çok zor ayakkabiysa ayri bi dert :1no2:

canım gidersin fazla durmazsın yakınınmış gitmezsende ayıp olur gerçi hamilesin anlayışla karşılarlar heralde gitmezsende

teyzesi yer onu bende onu öpüyorumopuyorumnanaktan
bizimde yarin kuzenimin dügünü var bugün nikahti
kocaman göbisle elbise bulmak çok zor ayakkabiysa ayri bi dert :1no2:

canım elbisem varda ayakkab ı sorun var ama olmuyoki ayaklarım davul gibi napçam ya
akarahan gitmeden olmaz tatlım eşimin amcasının kızı evleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…