2010 Şubat Anneleri

canım yaa ınş. önemli bişey değildir rabbim yardımcısı olsun seldanın

kızlar sımdı konustum seldayla... oncelıkle hepınıze cok selamı var. bugun sesı bıraz daha ıyıydı. ayrıntılıde kalbınde yetmezlık gorulmus bebegın. capa da bı prof.a sevketmısler. kendısı ıle gorusmus dun persembe gunu dıger hocalarla toplantı varmıs kardıyologlar falanda gelıcekmıs orda konuyu ele alıcaklarmıs. 1 ay daha durursa karnında dogum ıle yasatabılırız demısler. olumsuz konusmus doktorlar... ıste o toplantıda yapılabıleceklerı degerlendırıceklermıs. doktorun bı baska onerısıde sonlandırmak olmus.
Allah ınsallah ıyı sonuclarla karsılastırır cok uzuldum kahroldum resmen ınsallah yapılabılecek bı sey bı cıkar yol vardır dua edelım kızlar bızlerın duasına cok ıhtıyacı var su anda... hepınıze teker teker tesekkur edıyo cok selam soyledı...

allahım yaa ıanmıyorum inş. yapabılecek bısey cıkar ınş. allahım yardımcısı olsun cok uzuldum ya cok

kan ilacı demişken elevit kullanıyordum dr bana yeni kan ilacı verdi ferplex fol diye siz ne kullanıyosunuz

Canım ben kan ilacı Ferrum Fort kullanıyorum.Vitamin olarak da Megadyn Pronotal kullanıyorum

slm kızlar temızlıgımızı yaptık yemegımızı yedık geldık nasılsınız bakım

Afiyet şeker olsun canım

Ah yaaa.. Canım benim Allah ikisinin de yardımcısı olsun. Başka bi yerde daha mı girse ayrıntılıya belki yanlışlık falan olmuştur. Ay çok üzüldüm ya...Allahım onları sağlığa kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok feci ya tüylerim diken diken oldu valla Allahım inş. bir çıkar yolu falan vardır nasıl dayanılır böyle bişeye mafoldumben

bişey yoktur inşallah abimin eşinedede kalp atışlarını dinlemişler ve dr beğenmedim kalp atışlarını demiş oda başka dra gitti kalp atışları normalmiş o anda belki uyuyodur ondan olmuştur demiş şimdi doğdu allaha şükür herşey normal onada erken doğum olabilir demişlerdi dualarımız seldayla

Ah canım çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun Selda'nın. İnşallah bebeği için yapılabilecek bir yol bulunur ve sağlıkla kucaklar bebeğini. Dualarımız Seldayla ve bebeğiyle Allah sağlık versin inşallah..:Saruboceq:

Kızlar bizim doktorumuz demir yada kan hapı vermedi hala megadyn multitamin verdi içinde 60 mg. demir var. Hergünde kırmızı et ve ceviz tüketmemi istedi. Ama gıdalardan alınan demir yeterli olmuyormuş. Herkes kullanıyormu demir yada kan hapı?

işte hayat böyle herzaman mutluluk olmuyor keşke hep birbirimizin güzel haberlerini duyabilsek ay valla ağladım ben :sinifsinif:çok üzücü bir durum inş.Allahım ikisinde yardımcısı olsun bir yanlışlık olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kontrole gittinmi yakınlarda canım bana daha bu salı verdi şurup günlük içilecek miktarda

ahhh canım içim yandı cok etkılendım cok dedığın gıbı inş. bi yanlışlık olur

ahhh canım içim yandı cok etkılendım cok dedığın gıbı inş. bi yanlışlık olur

canım biliyorsun durumumuzu en başından beri zaten bende bir korku sanki benim bebeğimmiş gibi içim yandı resmen benimde ne kadar zor bir durum ne söylesen çok basit kalıyor ALLAH yardımcıları olsun güzel haberler getirsin bize inş. :Saruboceq:

aynen canım benımde yandı içim aklım basımdan gıttı yasadgımız için nasıl bı duygu cok ii bılıyoruz

Kontrolümüz 24. haftada canım 10 gün sonra belki o zaman verecektir. Yinede pazartesi sorayım çok merak ettim..:uhm:

Canım ilk üç ayda bana kan ve idrar tahlili yaptırmıştı.Kan değerlerinde az da olsa düşüklük var demişti.Ben üç aydır Ferrum fort ve Megadyn kullanıyorum iişte...Daha ne kadar kulllanırım bilmem. Şikayetim de yok.

Kızlar evlatlarımız Allaha emanet. Cenabı Rabbim onları korusun kollasın. Seldaya ve bebeciğine yardım etsin..ınşallah yanlışlık yapılmıştır da önemli bir şeyi yoktur.

Kızlar çok teşekkür ederim kan değerlerime düşüklük yoktu akarahan doğru söylüyorsun canım belki zamanı yeni gelmiştir..
Allahım selda ve bebeğine sağlık versin çok geçmiş olsun gerçekten inşallah herşey yoluna girer.
Allahım hepimizin evlatlarını korusun inşallah..

ammmiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…