slm kızlar temızlıgımızı yaptık yemegımızı yedık geldık nasılsınız bakım
kan ilacı demişken elevit kullanıyordum dr bana yeni kan ilacı verdi ferplex fol diye siz ne kullanıyosunuz
slm kızlar temızlıgımızı yaptık yemegımızı yedık geldık nasılsınız bakım
kızlar sımdı konustum seldayla... oncelıkle hepınıze cok selamı var. bugun sesı bıraz daha ıyıydı. ayrıntılıde kalbınde yetmezlık gorulmus bebegın. capa da bı prof.a sevketmısler. kendısı ıle gorusmus dun persembe gunu dıger hocalarla toplantı varmıs kardıyologlar falanda gelıcekmıs orda konuyu ele alıcaklarmıs. 1 ay daha durursa karnında dogum ıle yasatabılırız demısler. olumsuz konusmus doktorlar... ıste o toplantıda yapılabıleceklerı degerlendırıceklermıs. doktorun bı baska onerısıde sonlandırmak olmus.
Allah ınsallah ıyı sonuclarla karsılastırır cok uzuldum kahroldum resmen ınsallah yapılabılecek bı sey bı cıkar yol vardır dua edelım kızlar bızlerın duasına cok ıhtıyacı var su anda... hepınıze teker teker tesekkur edıyo cok selam soyledı...
kızlar sımdı konustum seldayla... oncelıkle hepınıze cok selamı var. bugun sesı bıraz daha ıyıydı. ayrıntılıde kalbınde yetmezlık gorulmus bebegın. capa da bı prof.a sevketmısler. kendısı ıle gorusmus dun persembe gunu dıger hocalarla toplantı varmıs kardıyologlar falanda gelıcekmıs orda konuyu ele alıcaklarmıs. 1 ay daha durursa karnında dogum ıle yasatabılırız demısler. olumsuz konusmus doktorlar... ıste o toplantıda yapılabıleceklerı degerlendırıceklermıs. doktorun bı baska onerısıde sonlandırmak olmus.
Allah ınsallah ıyı sonuclarla karsılastırır cok uzuldum kahroldum resmen ınsallah yapılabılecek bı sey bı cıkar yol vardır dua edelım kızlar bızlerın duasına cok ıhtıyacı var su anda... hepınıze teker teker tesekkur edıyo cok selam soyledı...
bu arada kızlar eminim duymuşsunuzdur şu anda bebişlerimizin zeka gelişimi için en önemli besinler balık ceviz semizotu ıspanak gibi besinlermiş kansızlığınızda varsa drunuz söyler gerçide mutlaka demir eksikliği için kan hapına ihtiyacımız oluyormuş ne kadar faydalı şeyler yesekte demiri tam olarak besinlerden alamazmışız Allah korusun kansızlık bebeği kaybetmeye sebep oluyormuş bunu duyduktan sonra ilacımı pek düzenli kullanır oldum bilmenizi istedim şekerlerkaydirigubbakcemile5
Kızlar bizim doktorumuz demir yada kan hapı vermedi hala megadyn multitamin verdi içinde 60 mg. demir var. Hergünde kırmızı et ve ceviz tüketmemi istedi. Ama gıdalardan alınan demir yeterli olmuyormuş. Herkes kullanıyormu demir yada kan hapı?
işte hayat böyle herzaman mutluluk olmuyor keşke hep birbirimizin güzel haberlerini duyabilsek ay valla ağladım ben :sinifsinif:çok üzücü bir durum inş.Allahım ikisinde yardımcısı olsun bir yanlışlık olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ahhh canım içim yandı cok etkılendım cok dedığın gıbı inş. bi yanlışlık olur
kontrole gittinmi yakınlarda canım bana daha bu salı verdi şurup günlük içilecek miktarda
canım biliyorsun durumumuzu en başından beri zaten bende bir korku sanki benim bebeğimmiş gibi içim yandı resmen benimde ne kadar zor bir durum ne söylesen çok basit kalıyor ALLAH yardımcıları olsun güzel haberler getirsin bize inş. :Saruboceq:
Kızlar bizim doktorumuz demir yada kan hapı vermedi hala megadyn multitamin verdi içinde 60 mg. demir var. Hergünde kırmızı et ve ceviz tüketmemi istedi. Ama gıdalardan alınan demir yeterli olmuyormuş. Herkes kullanıyormu demir yada kan hapı?
Kontrolümüz 24. haftada canım 10 gün sonra belki o zaman verecektir. Yinede pazartesi sorayım çok merak ettim..:uhm:
Kontrolümüz 24. haftada canım 10 gün sonra belki o zaman verecektir. Yinede pazartesi sorayım çok merak ettim..:uhm:
kızlar çok teşekkür ederim kan değerlerime düşüklük yoktu akarahan doğru söylüyorsun canım belki zamanı yeni gelmiştir..
Allahım selda ve bebeğine sağlık versin çok geçmiş olsun gerçekten inşallah herşey yoluna girer.
Allahım hepimizin evlatlarını korusun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?