2010 Şubat Anneleri

offfffffffffff ben bu cocuğun hareketlertını ne zaman hıssedecm kızlar artıkkorkmaya basdladaım ya

allah seldacımın yardımcısı olur inşallah iyi sonuçlar çıkar çok moralim bozuldu şimdi ay

hissedersin bilgencim belkide hissediyorsun ama farkında değilsindir bende ilk günler bişeyler oluyor ama ne oluyor acaba diyodum pıtpıt yaptıkca sonra baktım oğlumun hareketleriymiş onlar

inanmıyorum yaa :1shok: inşallah bi yanlışlık vardır yada halledilebilir bi durumdur. selda için çok zor bi durum. Allah yar ve yardımcısı olsun. :Saruboceq: en kısa zamanda hayırlı haberler alır inş.

evet ya herkes gitmiş hulen canım hoşgeldin bende seldaya üzüldüm işyerinde paspas falan yaptım kafam dağılsın diye yenice bitti işte

bende kaçıyorum kızlar artık mesai bitti çok şükür hihoyyyt yarın görüşmek üzere tüm annişleri ve tatlı bebişlerini kocaman öptm kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…