2010 Şubat Anneleri

ama olmazki nerde bizim fotolarklava: biz zaten dün imrendik size kıskandıkta resimlerinize bakacaktık ne güzel bir gün geçirmissinizdir siz şimdi :dance:

Haklısın Tuğbacım. Yapan da sağolsun yapmayan da. Gönüller bir olsun di mi... Önemli olan senin de dediğin gibi sağlık. Annem de ilk bebeğini düşürmüş. Herhalde ondan endişeleniyo

Haklısın Tuğbacım. Yapan da sağolsun yapmayan da. Gönüller bir olsun di mi... Önemli olan senin de dediğin gibi sağlık. Annem de ilk bebeğini düşürmüş. Herhalde ondan endişeleniyo

havavcım büyüklerimiz hep erkenden kıyafet alma beşik alma derlerya iyi değilmiş diye belki onun için bişey yapmaya başlamamışlardır canım dediğin gibi gönüller bir olsun bebişler sağlıklı olsun yeter benim annem daha hamile değilken başladı yeleklere abimin çocuğundada daha gelin bile yoktu ortada örmeye başlamıştı kişiden kişiye değişiyor

evet ya kişiden kişiye değişiyor. benim annem de daha ben üniversitedeyken örmüş yelekler, ceketler, patikler ve battaniyeyi. geçenlerde gösterdi: sevindirik oldum valla. kayınvalidem de daha yeni örmeye başalmış ama memlekette olduğu için görmedim nasıl bişey olduğunu. alan-yapan da sağ olsun, almayıp yapmayan da.

öyle valla canım yapanda yapmayanda sağolsun ama oğluma başkasınında bişeyler yaptığını görmek beni çok mutlu ediyor dün patraonum yelek atkı bere getirmiş oğluma dünyalar benim oldu sanki

öyle valla canım yapanda yapmayanda sağolsun ama oğluma başkasınında bişeyler yaptığını görmek beni çok mutlu ediyor dün patraonum yelek atkı bere getirmiş oğluma dünyalar benim oldu sanki

evet yaa, hediye almak her zaman hoştur da, bebiş için gelen hediyelerin hazzı bi başka oluyor. hediyelere sonuna kadar açığız yani . delikafadulden

QUOTE=tugba64;9574278]işim var benim çalışıyorum ben bugün :sinifsinif:[/QUOTE]

allah kolaylık versin güzelim.

kızlar çıkıyorum ben. çamaşır, ütü falan var: onları ayarlayayım. kendinize iyi bakın.

allah kolaylık versin güzelim.

kızlar çıkıyorum ben. çamaşır, ütü falan var: onları ayarlayayım. kendinize iyi bakın.
[/QUOTE]

kolay gelsin canım fazlada yorma kendini

günaydın fatoşcum hoş geldin nasılsın gittinmi kınaya
gittim canım bugünde düğün var güzeldi ya giydiğim bi terlik vardı onu giydim gittim canım
Fatoşçum günaydın...
Yarencim ne güzel görüştünüz. Ben İstanbul buluşmasına katılamadım müsait olmadığım için. Foto olsaydı ne güzel olacaktı ya...
günaydın tatlım

günaydın canım a.s.
günaydın güle güle giy tatlım
selam kızzzlarrrr herkes iyi maşaallah ,herkese güzel haftasonlarıopuyorumnanaktan
selam günaydın canım
günaydın güzelim. sağolasın. darsıs da senin bebişe. nasıl oldun sen? bi gelişme var mı?
pazartesi ilaç yazacaklar iyim sağol canım
işim var benim çalışıyorum ben bugün :sinifsinif:

kolay gelsin güzelim

fatoşcum ne güzel değişiklik olmuş senin içinde oğlunda oynamıştır bol bol kınada

sağolun kızlar opuyorumnanaktanbenim gibi çalışanlara kolay gelsin hulen canım sanada kolay gelsin fazla yorma kendinide bebişide bakalım
fatoş sağol tatlım eğlendin mi bari akşam ayakkabı işinide çözmüşsün :dance:

ay bu çocuk beni obur yapacak habire canım bişeyler istiyor cokacimcoookhalbuki hiç aşermedimde ama karnım sürekli acıkıyor acıkmasa bile her gördüğünden istiyor ay yakında 100 kilo olcam bakalım dr gidince kaç kilo çıkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…