günaydın arkadaşlar.
hulencin gözün aydın tatlım maşallah bebişine.
selam kızzzlarrrr herkes iyi maşaallah ,herkese güzel haftasonlarıopuyorumnanaktan
Haklısın Tuğbacım. Yapan da sağolsun yapmayan da. Gönüller bir olsun di mi... Önemli olan senin de dediğin gibi sağlık. Annem de ilk bebeğini düşürmüş. Herhalde ondan endişeleniyo
havavcım büyüklerimiz hep erkenden kıyafet alma beşik alma derlerya iyi değilmiş diye belki onun için bişey yapmaya başlamamışlardır canım dediğin gibi gönüller bir olsun bebişler sağlıklı olsun yeter benim annem daha hamile değilken başladı yeleklere abimin çocuğundada daha gelin bile yoktu ortada örmeye başlamıştı kişiden kişiye değişiyor
evet ya kişiden kişiye değişiyor. benim annem de daha ben üniversitedeyken örmüş yelekler, ceketler, patikler ve battaniyeyi. geçenlerde gösterdi: sevindirik oldum valla. kayınvalidem de daha yeni örmeye başalmış ama memlekette olduğu için görmedim nasıl bişey olduğunu. alan-yapan da sağ olsun, almayıp yapmayan da.
öyle valla canım yapanda yapmayanda sağolsun ama oğluma başkasınında bişeyler yaptığını görmek beni çok mutlu ediyor dün patraonum yelek atkı bere getirmiş oğluma dünyalar benim oldu sanki
evet yaa, hediye almak her zaman hoştur da, bebiş için gelen hediyelerin hazzı bi başka oluyor. hediyelere sonuna kadar açığız yani . delikafadulden
QUOTE=tugba64;9574278]işim var benim çalışıyorum ben bugün :sinifsinif:
gittim canım bugünde düğün var güzeldi ya giydiğim bi terlik vardı onu giydim gittim canımgünaydın fatoşcum hoş geldin nasılsın gittinmi kınaya
günaydın tatlımFatoşçum günaydın...
Yarencim ne güzel görüştünüz. Ben İstanbul buluşmasına katılamadım müsait olmadığım için. Foto olsaydı ne güzel olacaktı ya...
eşimin ailesi bir acayip zatenama annemle kardeşim sağolsun şimdiden herşeyle ilgileniyorlar bende bebişe bişey almadım daha cinsiyeti belli olsun istedim vakitte var ama onlar yinede dayanamayıp almışlar hadi artık dr gitte beğendiklerimiz alalım diyorlar kaydirigubbakcemile3inanır mısınız kayınvalidemden evlendiğimden beri bir çorap nasip değil ben beğenmeyi beceremem der durur benimde vaktim yok kendim alamıyorum anacım sağolsun her çarşıya çıkışında arar sorar eksiğin var mı diye kardeşime ne alsa banada alır birsürü hamilelik kıyafet aldılar geçen günde bana tulum almışlar opuyorumnanaktan
günaydın güle güle giy tatlımgünaydın canım a.s.
selam günaydın canımselam kızzzlarrrr herkes iyi maşaallah ,herkese güzel haftasonlarıopuyorumnanaktan
pazartesi ilaç yazacaklar iyim sağol canımgünaydın güzelim. sağolasın. darsıs da senin bebişe. nasıl oldun sen? bi gelişme var mı?
işim var benim çalışıyorum ben bugün :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?