2010 Şubat Anneleri

bende habire yiyip duruyorum zaten evde dünyaları yedim yanımada stok yaptım patlayacağım yakındasırnaşık şey sırnaşık şey

bende habire yiyip duruyorum zaten evde dünyaları yedim yanımada stok yaptım patlayacağım yakındasırnaşık şey sırnaşık şey

aynen canım bende öyleyim sabah işe gelirken meyve alıyorm yanıma abur cubur şeyler yemeyeyim diye gene dayamıyorum çikolata falan alıyorum

aynen canım bende öyleyim sabah işe gelirken meyve alıyorm yanıma abur cubur şeyler yemeyeyim diye gene dayamıyorum çikolata falan alıyorum

bizde öyleyiz hem meyve yiyoruz hem çikolata şekeryerimseniben aman inş. ben şişmemişimdirde bebişim büyümüştür bu yaşıma kadar hiç işyerine kahvaltı yapıpta gelmedim artık bebişim için düzenli kahvaltı yapıyorum haftanın en az 4günü yumurta yiyorum hiç yemem ama balık.ceviz. vs vs. onun gelişimi için ne duysam yiyorum valla ama abur cuburda arada karışıveriyor

bu arada kızlar eminim duymuşsunuzdur şu anda bebişlerimizin zeka gelişimi için en önemli besinler balık ceviz semizotu ıspanak gibi besinlermiş kansızlığınızda varsa drunuz söyler gerçide mutlaka demir eksikliği için kan hapına ihtiyacımız oluyormuş ne kadar faydalı şeyler yesekte demiri tam olarak besinlerden alamazmışız Allah korusun kansızlık bebeği kaybetmeye sebep oluyormuş bunu duyduktan sonra ilacımı pek düzenli kullanır oldum bilmenizi istedim şekerlerkaydirigubbakcemile5

kızlar selam herkese ıyı pazarlar opuyorumnanaktan
dun esra ve burcu ıle bulustum ıkısınıde cok sevdım cok tatlı kızlar opuyorumnanaktan
havuzlu han a gıttık bebıslere bıseyler baktık ben pek bısey almadım ama kızlar bı suru cıcı aldılar kızlarına :asigim:
aksam gırıcektım ama o kadar yorgundum kı bıde kayınpederım usutmus hastalanmıs bıraz esım onu hastaneye falan goturdu getırdı derken gıremedım... bugunde malum pazar temızlık yemek derken anca
selda da gelıcektı dun ama gelemedı ayrıntılıda problem cıkmıs moralı cok bozuktu burcu dan telefonunu aldım dunden berı arıcam ama ne dıyecegımı bılmıyorum,uzulme demek te cok anlamsız gelıyor nasıl uzulmesın ınsan :sinifsinif: bırazdan onuda arıcam...
sız nasılsınız ne var ne yok?

bende sabah erken kalkıp kahvaltı yapmakmı hiç yapmadım ama şimdi bebişkom için sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıyorum balık hamsi seviyorum birtek daha hiç yemedim ama şimdiden sonra yerim yoğurt sevmezdim her akşam yiyorum artık yumurta peynir falan yiyorum süt içiyorum ceviz yiyorum ama arada kaçamak yapıyoruz çikolata falan yiyoruz olcaka o kadar napalım çikolata yiyince onlarda mutlu oluyor

eğlendim canım evet hallettim bi şekilde

aaa çok üzüldüm ne çıkmış ki canım ya of of fotoğraf çekildiniz mi?

Zeynepçim hoşgeldin. Selda için çok üzüldüm ya.. ınşallah önemli bir problem değildir. Öğrenince bize de habere veriri misin

selam şeker hoşgeldin zemuszemus geçmiş olsun kayınpederinede
seldaya da üzüldüm şimdi :çok üzgünüm:yazık ne kadar heveslenmişti bizde dünden beri buluşmaları nasıl acaba diyorduk pek bir imrendik size hatta kıskandık bilekötükedihüso

kan ilacı demişken elevit kullanıyordum dr bana yeni kan ilacı verdi ferplex fol diye siz ne kullanıyosunuz

sagolun kızlar arıyınca sızede haber verırım tabı...
resım cektık tabı benım makınede 2 tane war makıne sarjda dolsun bendekılerı aktarıcam hemen. kızlar da da var onlarda gırınce atarlar sıteye hihoyyyt
sorun ne tam olarak bende bılmıyorum kalbı ıle ılgılı bısey sanırım aradıgım zaman sızlere de aktarırım... ınsallah cok onemlı degıldır duzelebılır bıseydır dunden berı benımde moralım bozuldu resmen aklım hep onda arıcam ama ne dıcegımı bılmıyorum arıyamıyorum da... neyse ben cesaretımı toplayıp arıyım en ıyısı...

kan ilacı demişken elevit kullanıyordum dr bana yeni kan ilacı verdi ferplex fol diye siz ne kullanıyosunuz

canım benimkisi santafer fort diye bir ilaç önceki dr vermişti oda bitmek üzere bitince sorcam artık bakalım yenisini verecek mi

yazık ya kıyamam:teselli: ara tatlım ya moral olur hem onada hem seninde aklın kalmamış olur tabi bizimde merak ettik valla

slm kızlar temızlıgımızı yaptık yemegımızı yedık geldık nasılsınız bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…