2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar. rahat ve güzel haberlerle dolu bir hafta geçirmeniz dileğiylee...!!!

herkese günaydınlarrr özledim çokk opuyorumnanaktan herkes iyidir inş.

ya arkadaşlar selda ya ne olmuşş

günaydın kızlar,
seldayı duydum Allahım insallah biseyi yoktur ya da onemli birsey degildir. Ben de cmt ayrıntılıya girdim o kadar stresli biseyki kızlar dra agzına bakıyosun walla Allah hepimizin bebislerini korusun..

günaydın kızlar.

Selda'cım Allah yardımcın olsun..Sen de baya sıkıntı çektin ama inş sonu güzel olur canım..

ben de bugün doktora gideceğim. randevu 10:40 da. sanırım şeker yüklemesi yapılacak. bebişin kilosunu ve kendi kilomu çok merak ediyorum..:)

snm senin nasıl geçti ayrıntılı

esmacım cok sukur iyi gecti. 23 cm 367 gr olmus oglum Gelişimi gayet iyi dedi hatta 4 gun onden gidiyomus Tetanoz asısını sordum saglık ocagından aradılar dedim ol dedi. Bu hafta ici olucam iste. Cok sukur Allahıma yolunda hersey ama cook stresli bir sey. Herseye bakıyolar dusun anneden bebege giden kan akısına kadar..
Sen girmismiydin ?

Günaydın tatlı şubat anneleri a.s. nasılsınız...

Ben geçmişi okumaya gidiyorum, en kısa zamanda gelmeye çalışıcam:))

canım gözün aydın maşallah bebişine Allah sağlıklada kucağına almayı nasip eder inş.
bende ayrıntılıya girmek istiyorum girmedim daha.Çok heyecanllanıyorum ama bende.
benim halam hemşire dün görüştük hemn aşını oldunmu die sordu olunması gerekiyormuş yani

Herkese güzel günler güzel haftalar.

Canım çok üzücü bir durum canım yandı inşallah bir yanlışlık vardır veya halledilebilir bir sorundur.

Kızlar biz Cuma günü doktorumuza gittik. Maşallah 21+0 da oğlum 430 gr 23 cm olmuş
Doktorumuz çok sağlıklı ve kibar bir oğlan dedi. %1000 erkek dedikaydirigubbakcemile3 Çok ta güzel poz veriyordu oğlum bize elleriyle bir ara güldü hatta babamız çok sevindi
Elevit ve Ferrum Forta devam dedi hatta doğuma kadar kullanacaksın dedi. Ayrıntılı istemedi benim yaptığım cihaz 4 boyutlu ve yeterince ayrıntılı gitsen daha fazlasını yapmayacaklar dedi. Doppler ile kan ve besin akışına falan baktı çok iyi dedi.
Çok şükür içim rahatladı kızlar darısı tüm doktora gideceklerin başına. Oğlum da o gün doktora gideceğimizi anladı da daha çok hissettirdi kendini banaopuyorumnanaktan Gerçi güçlü tekmeler değil ve hareket halindeyken hissetmiyorum ama olsun iyi olduğunu haber versin yeterzemuszemus
Bu arada hamilelik egzersizleri verdi. Bir kitapçık verdi bunları her gün yapıyorsun mutlaka dedi. Eğer arada bir sorunun olmazsa bir daha 5-6 hafta sonra gel dedi. Bu arada 24. haftaya girdiğinde şeker yüklemesi yaptır bana sonucu bildir dedi. İnşallah bu son tetkikmiş artık. Bu arada bu ay 6 kilo almış görünüyorum Evde tartıldığımda 4 kilo ölçmüştüm ben sabahında ama bilmiyorum artı birşey demedi doktor amcamız. Toplamda doktora göre 10 kilo bana göre 8 kilo oldu yani:kedi:
Ay çok konuştum galibaaa:kedi:

maşallah canım oğluşuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…