bizim resimler hazırda yarenle akpak gelsin öyle koyalım ..:))
çok güzel bi buluşmaydıı
bizde bi tek esmayla buluştuk melis ve arya gelmedi esmayla oturduk gezdik bebeişlere bişeyler baktık güzeldi valla
günaydın, güzel bir hafta dilerim herkese...
günaydın kızlar. rahat ve güzel haberlerle dolu bir hafta geçirmeniz dileğiylee...!!!
günaydın .....
Günaydın kızlarrrr
herkese günaydınlarrr özledim çokk opuyorumnanaktan herkes iyidir inş.
ya arkadaşlar selda ya ne olmuşş
günaydınlar...
SELDA ya çok üzüldüm umarım herşey yolunda gider yaa..
günaydın kızlar,
seldayı duydum Allahım insallah biseyi yoktur ya da onemli birsey degildir. Ben de cmt ayrıntılıya girdim o kadar stresli biseyki kızlar dra agzına bakıyosun walla Allah hepimizin bebislerini korusun..
günaydın kızlar inşallah ahyırlı bir hafta olurgünaydın kızlar.
Selda'cım Allah yardımcın olsun..Sen de baya sıkıntı çektin ama inş sonu güzel olur canım..
canım ii haberlerle gelben de bugün doktora gideceğim. randevu 10:40 da. sanırım şeker yüklemesi yapılacak. bebişin kilosunu ve kendi kilomu çok merak ediyorum..:)
maşallah oşluşuna canım gözün aydınesmacım cok sukur iyi gecti. 23 cm 367 gr olmus oglumGelişimi gayet iyi dedi hatta 4 gun onden gidiyomus Tetanoz asısını sordum saglık ocagından aradılar dedim ol dedi. Bu hafta ici olucam iste. Cok sukur Allahıma yolunda hersey ama cook stresli bir sey. Herseye bakıyolar dusun anneden bebege giden kan akısına kadar..
Sen girmismiydin ?
günaydın tatlımGünaydın tatlı şubat anneleri a.s. nasılsınız...
Ben geçmişi okumaya gidiyorum, en kısa zamanda gelmeye çalışıcam:))
maşallah canım gözün aydınHerkese güzel günler güzel haftalar.
Canım çok üzücü bir durum canım yandı inşallah bir yanlışlık vardır veya halledilebilir bir sorundur.
Kızlar biz Cuma günü doktorumuza gittik. Maşallah 21+0 da oğlum 430 gr 23 cm olmuş
Doktorumuz çok sağlıklı ve kibar bir oğlan dedi. %1000 erkek dedikaydirigubbakcemile3 Çok ta güzel poz veriyordu oğlum bize elleriyle bir ara güldü hatta babamız çok sevindi
Elevit ve Ferrum Forta devam dedi hatta doğuma kadar kullanacaksın dedi. Ayrıntılı istemedi benim yaptığım cihaz 4 boyutlu ve yeterince ayrıntılı gitsen daha fazlasını yapmayacaklar dedi. Doppler ile kan ve besin akışına falan baktı çok iyi dedi.
Çok şükür içim rahatladı kızlar darısı tüm doktora gideceklerin başına. Oğlum da o gün doktora gideceğimizi anladı da daha çok hissettirdi kendini banaopuyorumnanaktan Gerçi güçlü tekmeler değil ve hareket halindeyken hissetmiyorum ama olsun iyi olduğunu haber versin yeterzemuszemus
Bu arada hamilelik egzersizleri verdi. Bir kitapçık verdi bunları her gün yapıyorsun mutlaka dedi. Eğer arada bir sorunun olmazsa bir daha 5-6 hafta sonra gel dedi. Bu arada 24. haftaya girdiğinde şeker yüklemesi yaptır bana sonucu bildir dedi. İnşallah bu son tetkikmiş artık. Bu arada bu ay 6 kilo almış görünüyorumEvde tartıldığımda 4 kilo ölçmüştüm ben sabahında ama bilmiyorum artı birşey demedi doktor amcamız. Toplamda doktora göre 10 kilo bana göre 8 kilo oldu yani:kedi:
Ay çok konuştum galibaaa:kedi:
günaydın tuğbacımgünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri zemuszemus
günaydın arkadaşlar nasılsınız herkese güzel bir hafta diliyorum seldaya ne olmuş kızlar okuyamdım geçmişi ayrıntılı usg ye girenler biraz anlatın lütfen
günaydın kızlar
günaydın canlarımGünaydın arkadaşlar seldaya çok üzüldüm ama inşallah Allah korktuğunu ugratmaz ve sağlıkla bebeğini kucağına alır.
günaydın canım görüştükçe bizide ahberdar etGünaydınnnn hepinize ,
Cumartesi günü İstanbul buluşmamaız vardı ya o arada öğrendik Selday'ı Allah yardımcısı olsun inşallah Rabbim bebeğini annesine babasına bağışlasın Perşembe günü Çapa'dan sonra ararım tekrar ses çok kötü birde sürekli hatırlatıp aynı şeyleri konuşmasın diye aramıycam ondan önce.Dualarım onunla.
Maşallah bebeklerinize.Sonuçları öğrenen herkes Ayrıntılısı temiz çıkanlar gözünüz aydın kızlar.
Sinem ayrıntılıyı nerde ne kadar a yaptırdın acaba.
günaydın canımgünaydın anneler opuyorumnanaktan
günaydın canımgünaydın şubat anneleri opuyorumnanaktan
hepinize güzel haftalar.............................................
günaydın canımherkese günaydın kızlar..
seldacım çok üzüldüm.umarım hiçbirşeyi yoktur oglunun.kendini şimdiden üzme .herşey istedigin gibi olacak inşallah..
bu arada kızlar eee buluşanlar neler yaptınız istanbulda buluşanların resimlerini görecegiz gibi geldi ama.
bursa görünmek istemedi sanırım.söylediginiz yok şarjımız bitti lafını yemedim ona görekaydirigubbakcemile3
günaydın canımgünaydın kızzzlarrrrr
seldacım ALLAH IM yardımcın olsun canım sonucu iyi olucak inş.
bende bugün doktora gidebilirim rahim de ağrı oldu iki gündür geçmedi içim rahat etsin diye gitmek istiyorum bakalım hayırlısı...
hadi sizde yokmu resim
srpp masallah oğlusuna
herkese günaydın kızlar nasılsınız bügun ayrıntılıdan güzel haber alanlar sinem ve srpp dı galiba gözünüz aydın maşallah bebişlerinize
slm kızlar tekrardan günaydın bugün tansiyon ilacı için gittim tansiyon takibi verdiler 1 hafta evde ölçecekmişim ona göre ilaç verecek tuz ekmek zeytin tuzlu peynir turşu yasak tansiyonumu ölçtü doktor 15 10 geldim kaynanam evde ölçtü 12 9 ay bayılacam allahım inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırım.ayrıntıklı ultrasonada perşembe girecez hayırlısı.sizler nasılsınız görüşmeyeli öpüyorum hepinizi.
bu haftalar beni çok korkutuyor yüreğim ağzımda geziyorum
çok sevdiğim bi arkadasımın bebeğini kesedeki sızıntı yüzünden kaybetmişti:1no2:
yanında bende vardım onla aynı hafatlardayız aklıma geliyor o gün
geceleri çok kötü kabuslar görüyorum Allah korusun hepimizi bebeklerimizi bize bağışlasın:Saruboceq:
benim kontrolümde yarın bi görsem bebişi hersey yolunda diye duysam çok rahatlıcam
slm kızlar tekrardan günaydın bugün tansiyon ilacı için gittim tansiyon takibi verdiler 1 hafta evde ölçecekmişim ona göre ilaç verecek tuz ekmek zeytin tuzlu peynir turşu yasak tansiyonumu ölçtü doktor 15 10 geldim kaynanam evde ölçtü 12 9 ay bayılacam allahım inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırım.ayrıntıklı ultrasonada perşembe girecez hayırlısı.sizler nasılsınız görüşmeyeli öpüyorum hepinizi.
bu haftalar beni çok korkutuyor yüreğim ağzımda geziyorum
çok sevdiğim bi arkadasımın bebeğini kesedeki sızıntı yüzünden kaybetmişti:1no2:
yanında bende vardım onla aynı hafatlardayız aklıma geliyor o gün
geceleri çok kötü kabuslar görüyorum Allah korusun hepimizi bebeklerimizi bize bağışlasın:Saruboceq:
benim kontrolümde yarın bi görsem bebişi hersey yolunda diye duysam çok rahatlıcam
Günaydın kızlar Seldayı şimdi okudum umarım Allahım meleğini ona bağışlar.biryerde doğumdan sonra hemen kalp ameliyatı yapıldığını okumuştum böyle durumlarda.Allahım yardımcısı olsun.Ben bursa buluşmasına gidemedim evet serapçım msj attım esmayla ikinize umarım kırılmamışsınızdır ama eşim halen raporlu serum yiyiyor onu öyle bırakıp gelseydim zaten aklım hep onda kalıcaktı.şans işte çok istedim ama olmadı.işyerlerinize baskın yapmayı düşünüyorum artık kendimi affettirmek için napayım.benimde bugün akşam 20:30 da randevum var ama eşimle gidemicem büyük ihtimallekayınpederim filan götürür herhalde.Allahım birdaha kötü haberler duyurmasın hiçbirimizden.yardımcımız olsun.
kızlar günaydın ben buluşmaya gidemedim cuma akşamından cmst ye misafir haberi geldi. onlara hazırlanmam gerekiyordu çok üzüldüm ama inşallah telafi ederiz en kısa zamanda....
selda inşallah iyi olur çok üzüldüm Allah korusun hayırlısıyla inşallah bunlar da geçicek...
fatos seni merak ediyordum ben sormadan yazmışsın. dr um bana büyüğün değil de küçüğün yükselmesinin tehlikeli olduğunu söylemişti. belli aralıklarla ölçümde 9 un üstünde çıkarsa damarlar daralır bunun sonucunda da bebek beslenemezmiş aklında bulunsun böyle bir yükselmede beklemeden dr a git..
aryacım bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ya çok geçmiş olsun soğuk algınlığı mı?
geçmiş olsun canım inş düzelir yaa dikkat et dediklerini yap bakalım...
allah korusun çok zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?