2010 Şubat Anneleri

günaydın kızzzlarrrrr
seldacım ALLAH IM yardımcın olsun canım sonucu iyi olucak inş.
bende bugün doktora gidebilirim rahim de ağrı oldu iki gündür geçmedi içim rahat etsin diye gitmek istiyorum bakalım hayırlısı...

bizde bi tek esmayla buluştuk melis ve arya gelmedi esmayla oturduk gezdik bebeişlere bişeyler baktık güzeldi valla

günaydın
seldaya çok üzüldüm ya :1no2: inşallah iyileşir bebeği
Allah ona bağışlasın:Saruboceq:

herkese günaydın kızlar nasılsınız bügun ayrıntılıdan güzel haber alanlar sinem ve srpp dı galiba gözünüz aydın maşallah bebişlerinize

Günaydın kızlar Seldayı şimdi okudum umarım Allahım meleğini ona bağışlar.biryerde doğumdan sonra hemen kalp ameliyatı yapıldığını okumuştum böyle durumlarda.Allahım yardımcısı olsun.Ben bursa buluşmasına gidemedim evet serapçım msj attım esmayla ikinize umarım kırılmamışsınızdır ama eşim halen raporlu serum yiyiyor onu öyle bırakıp gelseydim zaten aklım hep onda kalıcaktı.şans işte çok istedim ama olmadı.işyerlerinize baskın yapmayı düşünüyorum artık kendimi affettirmek için napayım.benimde bugün akşam 20:30 da randevum var ama eşimle gidemicem büyük ihtimallekayınpederim filan götürür herhalde.Allahım birdaha kötü haberler duyurmasın hiçbirimizden.yardımcımız olsun.

günaydın, güzel bir hafta dilerim herkese...

günaydın kızlar. rahat ve güzel haberlerle dolu bir hafta geçirmeniz dileğiylee...!!!

günaydın .....

Günaydın kızlarrrr

herkese günaydınlarrr özledim çokk opuyorumnanaktan herkes iyidir inş.

ya arkadaşlar selda ya ne olmuşş

günaydınlar...
SELDA ya çok üzüldüm umarım herşey yolunda gider yaa..

günaydın kızlar.

Selda'cım Allah yardımcın olsun..Sen de baya sıkıntı çektin ama inş sonu güzel olur canım..
günaydın kızlar inşallah ahyırlı bir hafta olur
ben de bugün doktora gideceğim. randevu 10:40 da. sanırım şeker yüklemesi yapılacak. bebişin kilosunu ve kendi kilomu çok merak ediyorum..:)
canım ii haberlerle gel
maşallah oşluşuna canım gözün aydın
Günaydın tatlı şubat anneleri a.s. nasılsınız...

Ben geçmişi okumaya gidiyorum, en kısa zamanda gelmeye çalışıcam:))
günaydın tatlım
maşallah canım gözün aydın
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri zemuszemus
günaydın tuğbacım
günaydın arkadaşlar nasılsınız herkese güzel bir hafta diliyorum seldaya ne olmuş kızlar okuyamdım geçmişi ayrıntılı usg ye girenler biraz anlatın lütfen

günaydın kızlar

Günaydın arkadaşlar seldaya çok üzüldüm ama inşallah Allah korktuğunu ugratmaz ve sağlıkla bebeğini kucağına alır.
günaydın canlarım
günaydın canım görüştükçe bizide ahberdar et
günaydın anneler opuyorumnanaktan
günaydın canım
günaydın şubat anneleri opuyorumnanaktan
hepinize güzel haftalar.............................................
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım
seldacım tekrardan çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsın oğluşunu kucağına canım

slm kızlar tekrardan günaydın bugün tansiyon ilacı için gittim tansiyon takibi verdiler 1 hafta evde ölçecekmişim ona göre ilaç verecek tuz ekmek zeytin tuzlu peynir turşu yasak tansiyonumu ölçtü doktor 15 10 geldim kaynanam evde ölçtü 12 9 ay bayılacam allahım inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırım.ayrıntıklı ultrasonada perşembe girecez hayırlısı.sizler nasılsınız görüşmeyeli öpüyorum hepinizi.

bu haftalar beni çok korkutuyor yüreğim ağzımda geziyorum
çok sevdiğim bi arkadasımın bebeğini kesedeki sızıntı yüzünden kaybetmişti:1no2:
yanında bende vardım onla aynı hafatlardayız aklıma geliyor o gün
geceleri çok kötü kabuslar görüyorum Allah korusun hepimizi bebeklerimizi bize bağışlasın:Saruboceq:
benim kontrolümde yarın bi görsem bebişi hersey yolunda diye duysam çok rahatlıcam

kızlar günaydın ben buluşmaya gidemedim cuma akşamından cmst ye misafir haberi geldi. onlara hazırlanmam gerekiyordu çok üzüldüm ama inşallah telafi ederiz en kısa zamanda....
selda inşallah iyi olur çok üzüldüm Allah korusun hayırlısıyla inşallah bunlar da geçicek...

günaydın fatoş...

bu arada bebegi görenlere gözü aydın diyorumm

srpp masallah oğlusuna

Sağol canım hepimizden iyi haberler gelsin inşallah:Saruboceq: İnşallah Seldadan da güzel haberler alalım :Saruboceq:

herkese günaydın kızlar nasılsınız bügun ayrıntılıdan güzel haber alanlar sinem ve srpp dı galiba gözünüz aydın maşallah bebişlerinize

Sağol canım. Ben ayrıntılıya girmedim girmicem de doktorum gerek yok zaten ayrıntılı bakıyorum dedi.

Fatoşçum günaydın sağol canım. Sen nasılsın tansiyonunda bir değişiklik var mı?

fatos seni merak ediyordum ben sormadan yazmışsın. dr um bana büyüğün değil de küçüğün yükselmesinin tehlikeli olduğunu söylemişti. belli aralıklarla ölçümde 9 un üstünde çıkarsa damarlar daralır bunun sonucunda da bebek beslenemezmiş aklında bulunsun böyle bir yükselmede beklemeden dr a git..

aryacım bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum ya çok geçmiş olsun soğuk algınlığı mı?

geçmiş olsun canım inş düzelir yaa dikkat et dediklerini yap bakalım...

allah korusun çok zor bi durum

Görmemişim yazdığını sormuşum bi daha. Hadi inşallah düşecek çok kafana takma tatlım.

Kalbini ferah tut canım. Boşu boşuna stres yapma kendine. Bebeğini de kendin de üzme.

canım geçmiş olsn tekrardan ne yapalım artık bi dahakine sağlık olsun ama güzel oluyo

meliscim sende artık bi dahakine gelirsiniz ne yapalım sağlık olsun

Cnm işseyyahatine giderken grip gibiydi orada hepten üşütmüş feribotta filan.döndüğünde yanıodu.ciğerleri de kötü şimdi biraz toparlanıo ama benim boğazlar şişmeye başladı.umarım bana geçmez.malum bizler ilaçta alamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…