2010 Şubat Anneleri

Canım masallah ogluna seninki tombik olacak snrm aynı zamandayız boyumuz aynı ama seninki tombik masallah

günaydın arkadaşlar nasılsınız herkese güzel bir hafta diliyorum seldaya ne olmuş kızlar okuyamdım geçmişi ayrıntılı usg ye girenler biraz anlatın lütfen

Canım masallah ogluna seninki tombik olacak snrm aynı zamandayız boyumuz aynı ama seninki tombik masallah

Canım sağol senin de oğluşuna maaşallah
Valla ne bileyim canım ya sağlıklı olduklarını bilelim de hiç önemli değil valla benim için:Saruboceq:
Bu arada benim oğlan babasına benziyor galiba doktor amcamız bile aa bu oğlan babaya benziyor dedi. Tabi babamızın koltukları bir kabardı sormayınkaydirigubbakcemile3

canım maşallah oğluşuna bende yarın gideceğim ay çok heyecanlıyım yahihoyyyt hihoyyyt

maşallah canım oğluşuna...

Tesekkur ederiz teyzeleri zemuszemus
ben de bugün doktora gideceğim. randevu 10:40 da. sanırım şeker yüklemesi yapılacak. bebişin kilosunu ve kendi kilomu çok merak ediyorum..:)

İyi haberlerle gel canım buyumustur o annesi merak etme sen yerimseniben

srpp canım maşalah oğluşuna gözün aydın

Sağol canım ya.

canım maşallah oğluşuna bende yarın gideceğim ay çok heyecanlıyım yahihoyyyt hihoyyyt

Sağol canım benim. Keşke her hafta görsek değil mi. Doyamıyorum onu seyrederken cd den izliyorum sürekli. Sen de çok güzel haberlerle geleceksin hiç merak etmekaydirigubbakcemile5

snm2008 senın bebsınıde masallah allhım inş. hep bole ii haberlerle gelırız arkadaslar

Günaydın arkadaşlar seldaya çok üzüldüm ama inşallah Allah korktuğunu ugratmaz ve sağlıkla bebeğini kucağına alır.

Ya ben yeni okudum şimdi Selda'yı. Allah korusun onu da bebeğini de. Her an birşey çıkabiliyor ne kötü.

Günaydınnnn hepinize ,

Cumartesi günü İstanbul buluşmamaız vardı ya o arada öğrendik Selday'ı Allah yardımcısı olsun inşallah Rabbim bebeğini annesine babasına bağışlasın Perşembe günü Çapa'dan sonra ararım tekrar ses çok kötü birde sürekli hatırlatıp aynı şeyleri konuşmasın diye aramıycam ondan önce.Dualarım onunla.

Maşallah bebeklerinize.Sonuçları öğrenen herkes Ayrıntılısı temiz çıkanlar gözünüz aydın kızlar.

Sinem ayrıntılıyı nerde ne kadar a yaptırdın acaba.

günaydın şubat anneleri opuyorumnanaktan
hepinize güzel haftalar.............................................

herkese günaydın kızlar..
seldacım çok üzüldüm.umarım hiçbirşeyi yoktur oglunun.kendini şimdiden üzme .herşey istedigin gibi olacak inşallah..

bu arada kızlar eee buluşanlar neler yaptınız istanbulda buluşanların resimlerini görecegiz gibi geldi ama.
bursa görünmek istemedi sanırım.söylediginiz yok şarjımız bitti lafını yemedim ona görekaydirigubbakcemile3

bizim resimler hazırda yarenle akpak gelsin öyle koyalım ..:))
çok güzel bi buluşmaydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…