2010 Şubat Anneleri

artık herşeyden korkar olduk kızlar bende evham yaptım şimdi ya bişey varsa ya şöle ya bölee çok zor bidurum seldacım inşallah bişey çıkmazda atlatırsın rabbim korusun bebişini be bebişlerimizi

Görmemişim yazdığını sormuşum bi daha. Hadi inşallah düşecek çok kafana takma tatlım.

Kalbini ferah tut canım. Boşu boşuna stres yapma kendine. Bebeğini de kendin de üzme.

inşallah bu yolculuğu hayırlısıyla basarıyla tamamlarız:Saruboceq:

canım geçmiş olsn tekrardan ne yapalım artık bi dahakine sağlık olsun ama güzel oluyo

meliscim sende artık bi dahakine gelirsiniz ne yapalım sağlık olsun

saol cnm bu buluşmayı en çok ben istemiştim ama nasip olmadı işte.eminim güzel olduğuna ne güzel tanıştınız esmaylada.bidahakini bekliyorum artık sabırsızlıkla napalım.nereleri gezdiniz kentmeydanına girdinizmi?

canım geçmiş olsun
günaydın fatoş...

bu arada bebegi görenlere gözü aydın diyorumm
saol canım
aynı canmım 1 hafta takibe aldılar
sağol canım allah korusun hepimizi ya
geçmiş olsun canım inş düzelir yaa dikkat et dediklerini yap bakalım...

allah korusun çok zor bi durum
öle yapçam tatlım bakalım
Görmemişim yazdığını sormuşum bi daha. Hadi inşallah düşecek çok kafana takma tatlım.

Kalbini ferah tut canım. Boşu boşuna stres yapma kendine. Bebeğini de kendin de üzme.
inşallah canım benim
artık herşeyden korkar olduk kızlar bende evham yaptım şimdi ya bişey varsa ya şöle ya bölee çok zor bidurum seldacım inşallah bişey çıkmazda atlatırsın rabbim korusun bebişini be bebişlerimizi

sorma valla bende herşeyden korkuyorum serapçım

bilinç altıma yer etmiş işte birden geliyo aklıma:çok üzgünüm:

Cnm bilmezmiyim bende ilk bebeğimin kalp atışını duyamadığımızı ultrasyonda hiç unutamıyorum her ultrasyona girişimde aynı korku dr iyi diyesiye kadar bakmıyorum bile ekrana.Sonra kocaman bir şükür çekiyorum.o hamileliğimde giydiğim pijamayı dahi giymiyorum batıl ama o kadar etkilenmişim.Allaha dua edicez başka yapıcak birşey yok birde pozitif düşünücez yolun yarısını atlattık Hep bebeklerine kavuşan arkadaşlarımı düşünüyorum ve olumlu düşünmeye çalışıyorum kendim içinde.

orda buluştuk aldım esmayı ordan ordan heykele çıktık güllüoğlunda oturduk ordan gitiik bebişlerimize yatak falan baktık dolaştık güzeldi.esma zaten benim okul arkadaşım tanışıyoduk biz işyerlerimizde çok yakın birbirimize.bi dahakine artık gelirsiniz buluşuruzz

aynen canım n eolcak böle halimiz psikolojik destek alsak iyi olucak galibaa

günaydın..
Dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim .. Allah hepinizden razı olsun..
cumartesi girdiğim ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde sorun olduğu anlaşıldı özel bir hastanede girmiştim daha detaylı bilgi için konuda uzman bir prof dr. yönlendirildim..
"Recep Has" alanında en iyilerdenmişş.. bebeğimin sağ kalp kapakçığı diğerine göre daha büyükmüş.. plesantada kanama varmış.. kalp damarları olması gerekenden çok fazla genişlemiş..bundan dolayı daha fazla kan pompalıyormuş..Büyük ihtimalle bebeğini kaybedeceksin dediler çünkü bunun şu aşamada bir tedavisi yok.. eğer bebeğin biraz daha büyük olsaydı doğum yoluyla alıp tedavi edilebilirmiş..ama bunun için çok küçükmüş.. çünkü henüz 450 grammışş...
Ama ben bırakmayacağım onu.. ıçimde olduğunu ilk hissettiğim günden beri neler atlattık biz minik prensimle.. Bunu da atlatacağız.. Kalbimi ona versem yine bırakır mı beni.. Yok bırakmaz biliyorum..
Dualarımın karşılığı ben onu çok seviyorum..

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun

saol bitanem.Cnm bu dijital tansiyon aletleriylemi ölçüyorsun evde?onlar hep sorunlu çıkıyor genelde benim kayınvaldem tansiyon hastası onlar 2 tane aldılar ikiside kafayı yedi.en iyisi dr ların eczacıların ölçtüğü.bu tansiyon seni germiştir şimdi ister istemez ama en çok etkileyen şeyde moral..moral bozucu herşeyden uzak durmaya çalış tabi yediklerinde çok önemli cnm ama istersen düzeltebilirsin bunlara engel olup.Dr lar ilaçlada düzene sokuyor sanırım hamilelikte değil mi???

Duyduğumuz şeylerden etkilenmemek imkansız ama hiç bir hamilelik ve aynı annenin iki hamileliği bile aynı değil. Zaten Allah bize bunu nasip ettiyse biz bu yolu bitirip kucağımıza alıcaz meleklerimizi. O yüzden hep olumlu düşünmek lazım. Allah bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

Cnm benim ne güzel inancını yitirmemişsin ne güçlü bir Annesin sen.peki biraz büyümesini bekliyemezlermişmi?Allahım yardımcın olsun seni ve prensini melekler korusun bitanem.

canım benim ya dualarımız seninle.umarım hayırlısıyla tlatırsın bu üzücü günleri...

senağlama senağlama senağlama
Allah bebeğini sana bağışlasın canım. çıkmadık candan ümit kesilmez. başka doktorlara da git belki yanılmıştır senağlama
Allah yardımcın olsun senağlama

ne güzel cnm ben tanıştığınızı bilmiyordum.ALLAHIM nasip etsin inşallah birdahakine.

mafoldumben inşallah bi mucize olurda iyileşir :Saruboceq:

seldacım bizim dualarımız seninle sende duanı eksik etme ve içini rahat tut bebbeklerimiz hep allaha emanet sağlıkla kucağına alacağın günlerin hayalini kur kendini yıpratıp bebişinide üzme

kızlar ben çıkayım .resim koyan yok dimi..
bak gidiyom haaaa

Allah yardımcın olsun canım, bebeğini sana bağışlasın inş, moralini yüksek tut hepsi geçecek unutacaksın Allah'ın izni ile...

seldacım RABBıM dayanma gücü versin dualarımız seninle bitanem inş bi çıkar yol bulunur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…