2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar hasta olan arkadaslara gecmisler olsun. ben de 3 gündür oldum olucam arası gidip geliyorum. geceleri çok tuvalete kalkıyorum uykusuzluktan harap oldum.

fatos dısardan bişiler sipariş et ya bu kadar kişiye nasıl yetiştiricen. kahvaltı da olsa kek börek falan dısardan al hem zahmetli olmaz hem çeşit olur. inşallah onlar da birşeyler yapıp gelirler canım

fatoşcumm allah kolaylık versin valla kız yakın olsan yapar getirirdim bişeyler valla ne olcak aman yorma kendini çok emiii

Sağolun kızlar. Yarın da tatil inşallah toparlıcam kendimi.

Serapçım ben de şaka ile karışık hatırlatayım dedim kendimi işte Size küser miyim hiç canlarım giremiyorum ama kaç gündür aklımdasınız.

Canım hiç bir şey yemek istemiyor 3 saattir uyanığım kahvaltı yapmamak için direniyorum. Karnım bile küçüldü sanki 2 gündür. Ama gideyim oğlumun karnını doyurayım artık.

Öptüm hepiniziŞeniz

Fatoşçum hasta etme kendini aman diyeyim. Madem almaya mecbur kaldın olduğu kadar artık.

Canım cook gecmis olsun dikkat et kendine..

fatoscum biz de seni seviyoruz

kızlar ya lohusa geceliği bakıyorum nerden alsam ya... dagide pembe nazar boncuklu bir takım beğendim ama hiçbir yerde kalmamış

Kızlar geçmişi bile okuyamıyorum nedir bu sitenin hali anlamadım gitti , hasta olan arkadaslar cok cok gecmıs olsun aman dıkkat edın bol bol c vıtamını meyve ıhlamur vs alın...

Fatoşcum ya cok zor ısın Allah yardımcın olsun hayatım okadar kişiyi o halınle nasıl agırlıcaksın yaa ınsallah senı ayakta bırakmazlar yardımcı olurlar cok da yorma kendını yaa dikkat et sonra hasta olursun bak :1no2:

amin canım Allah analı babalı büyütsün inş. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin :Saruboceq::Saruboceq:

canım çok yorma kendini inş. sana yardım eden birileri olur halini bilmeyen yok sonuçta hem dikkat et tansiyon yorgunluğa gelmez olduğu kadar oluversin çokta paralama kendini:1hug:

serap geçmiş olsun canım.

fatoşcum dikkat et kendine, fazla yorma.. yorulmuyorum sanırsın ama sonra çıkar acısı. aman dikkat !!

ben de daha tam atlatamadım. haftasonunda hasta yatarken bebek kıpır kıpırdı.2 gündür falan sanki hiç hareket etmiyo gibi. hiç değil aslında 3-4 saatte bir bi tekme atıyo o kadar..:umursamaz:

Benimki günde bi kaç tekme atıyo zaten. Onlar da genelde sessiz sakin bi ortamda sırt üstü uzandığım zaman. Sen de hasta yatarken muhtemeln öyle yapmışsındır. Bence endişelenecek bişey yok. Boşuna evham yapma.

fatoscum biz de seni seviyoruz

kızlar ya lohusa geceliği bakıyorum nerden alsam ya... dagide pembe nazar boncuklu bir takım beğendim ama hiçbir yerde kalmamış

canım ben bir sürü aldım dagidede güzeller var ama ben akdemden,loyadan,evkurdan aldım bir bak istersen

loya nerde canım?

canım heykelde kafkasa gelmeden daha orayada bir bak derim ben çok güzel modeller var karar veremiyosun hatta ama diğer dediğim yerlerede bi bak bence benim 9-10 tane pijama oldu 4 sabahlık oldu gecelik almadım bi tek o kaldı hastane içinde uygunlardan alıcam malum orda ziyan oluyo yoksaa bide tavsiyem polar sabahlık al soğuk olacak çünküüü

günaydın kızlar kapalı bi hava var dışarda ama hepinizin günü iyi geçsin inşallah....

banada geldi canım çok tatlı... cd yi izledin mi bilmiyorum ama alt değiştirme ve banyo nasıl yaptırılır bilgi veriyo ve banyodan sonra bebeğe masaj yapıyo içim gitti... dedim benim kızımda doğsun bende bebe yağıyla masaj yapıcam ona...

bel ve sırt ağrılarım çoğaldı. ağırlaşıyoruz artık: vakit ayklaşıyor tabii. baksana şafak saymaya bile başladık

canım ya şafak saymayı bi ben beceremiyorum galiba... muhtemel doğuma göremi sayıyosunuz... benim 3 şubat ama 30 ocağa kaydı doğum tarihi... hatta 38. haftadan sonra geliyo bi çok bebek benim tam 11 haftam kaldı... :uhm:

canım bu hesaba göre ben 2 hafta sonra 8. ayıma giriyorum... kızlar siz beni atalıkta doğurtcanız yusuffffff yusuffffffffffffffffffffffffff akannehir

amin canım inşallah... arkadaşının gözü aydın canım allah analı babalı mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin inşallah.. nasıl yaptı canım doğumunu normal mi sezeryan mı?

Allah kolaylık versin canım... bu haftada bu kadar misafir... sanırım yardımcı olmayı göze aldılar ki geliyolar... ayaklarına hizmet beklemezler herhalde...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine... çok salgın var dikkat etmek lazım sırf biz değil eşlerimizinde dikkat etmesi lazım.... zaten onlar hasta oldumu kaçınılmaz son bizde hastayız... ben artık kimseyi öpmüyorum korkuyorum...

[ben de daha tam atlatamadım. haftasonunda hasta yatarken bebek kıpır kıpırdı.2 gündür falan sanki hiç hareket etmiyo gibi. hiç değil aslında 3-4 saatte bir bi tekme atıyo o kadar..:umursamaz:

canım ya hala toparlayamadın mı sen... ilaç kullanmayınca böyle işte süründürüyo... ya bebeklerimiz büyüyo sanırım benimkide artık eskisi kadar sık tekmelemiyo... ama demişlerdi büyüdükçe artık daha bilinçli hareket etmeye başlıyolar... sürekli değil belli zamanlarda tekmeliyolar...

canım ben bir sürü aldım dagidede güzeller var ama ben akdemden,loyadan,evkurdan aldım bir bak istersen

bende kom'a bi gidicem canım gerçi nette pek seçenek bulamadım ama bana yakın fabrika satış mağazası var.. orda hamile için bişeyler bulurum gibi geliyo...

canım siteyi görmüşsündür kaç gündür delirrti bizi girmek mucize oldu artık akannehir
geçmiş olsun dikkat et daha çok artmasın hastalığın:1hug: şeker yüklemeninde sonucu güzel çıkar tetanozuda ağrısız atlatırsın inş.:Saruboceq:

merhaba kızlar iyi gunler ya site cok yavas aciyo sayfalari bazen eror veriyo belkide sayfalarin coklugundan dir birmiz bu durumu yonetici arkadaslara bildirse niye diye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…