• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    52
Yok be kuzum erkekte de oluyormuş içim hep kız dedi en son kontrolle gidince doktor bir çıkıntı var pipi de olabilir klitoris de olabilir 2 hafta sonra gelin dedi ama içim hep kız diyor çıkıntı kafamı çok karıştırdı be bacim
Doğru canım olabilir 😊 sonuçta her insanın vücudunun hormonlara nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz
İnşallah gönlünüzden geçen en güzel şekilde sizi bulsun 😊

Arkadaşlar öğrendik :) kızmış 😇🌺
denizzehra denizzehra ekler misin listeye

Demekki gerçektrn rüyada görülenin tersiymiş 😂
Ay çok sevindim sizin adınıza🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸🤍
Gerçekten bir kişide daha doğru çıktı rüyanın tersi. Bende rüyamda kız görmüştüm salı günü öğreneceğim bendede tutacakmı bakalım☺️

Hayırlı akşamlar. 13. haftadayım ne yazık ki bulantı ve kusmalarım aynen devam ediyor bugün gün boyu ağladım psikolojik olarak da yoruldum artık. Özel hastaneye gidip serum taktırsam ne kadar süre iyi hissederim diye soracaktım. Serum deneyimi olan var mı? Birkaç gün düzelip dinlensem bari.🥺🥺

Gerçekten bir kişide daha doğru çıktı rüyanın tersi. Bende rüyamda kız görmüştüm salı günü öğreneceğim bendede tutacakmı bakalımbende kız gördüm oğlan çıktı cidden bakalım tutacak mı 🙂

Doğru canım olabilir 😊 sonuçta her insanın vücudunun hormonlara nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz
İnşallah gönlünüzden geçen en güzel şekilde sizi bulsun 😊
Yürekten kız geçiyor ama haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum kız hissedince erkek olursa da mutlu olurum ama ilk kalbime düşen kız ya ne bileyim benim gibi hisseden varmi cidden merak ediyorum 😅😅😅

Hayırlı akşamlar. 13. haftadayım ne yazık ki bulantı ve kusmalarım aynen devam ediyor bugün gün boyu ağladım psikolojik olarak da yoruldum artık. Özel hastaneye gidip serum taktırsam ne kadar süre iyi hissederim diye soracaktım. Serum deneyimi olan var mı? Birkaç gün düzelip dinlensem bari.🥺🥺
Serum rahatlatıyor taktırın mutlaka

Hayırlı olsun gelişimi kilosu nasılmış isim düşündünüz mü 🙂
Kilo vs hiç bilmiyorum. Haftasıyka uyumlu :) isim olarak zeynep meva demiştik ama tabi belli olmaz değişit mi bilmiyorum. Gebelik olmadan önceki düşüncemizdi bu
Gerçekten bir kişide daha doğru çıktı rüyanın tersi. Bende rüyamda kız görmüştüm salı günü öğreneceğim bendede tutacakmı bakalım☺️
Hadi bakalım sizde de tersi olacak mı

Kilo vs hiç bilmiyorum. Haftasıyka uyumlu :) isim olarak zeynep meva demiştik ama tabi belli olmaz değişit mi bilmiyorum. Gebelik olmadan önceki düşüncemizdi bu

Hadi bakalım sizde de tersi olacak mı
Gözünüzaydın sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Çok güzel bir isim kızım olursa bende mutlaka Zeynep düşünuyorum eşim onaylasa Zeynep Meva kesinlikle bende koyardım 🤲 Rabbim bizede nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar park yatak alanınız oldu mu? Ya da daha önceki çocuklarında kullananlar hangi markalardan memnun? Evim küçük, taşınana kadar park yatakla idare edeceğiz. Gece kalkmadan bakabileceğim şekilde yatağımızın yanına koyacağım. Önerilerinize açığım 🌸

Kızlar park yatak alanınız oldu mu? Ya da daha önceki çocuklarında kullananlar hangi markalardan memnun? Evim küçük, taşınana kadar park yatakla idare edeceğiz. Gece kalkmadan bakabileceğim şekilde yatağımızın yanına koyacağım. Önerilerinize açığım 🌸

Ben önümüzdeki hafta Chicco Next2Me Forever alacağım 🌸

Dün gece rüyamda erkek çocuğum doğurmuştum uyanınca ay umarım rüyam gerçek olur dedim ama burdaki yorumlardan tersi çıkıyormuş anladığım kadarıyla😁bakalım ne olacak bizim fetal sonucuna 1 hafta var 🌸🙏

İki kızımı medstrtopcularda doğurdum çok güzel hastane ebeler çok memnun kaldım ordaki doktorum Ünal yirmibes medicale geçmiş doğum yüz binmiş çok yüksek geldi o yüzden başka doktorda bilmiyordum kime sorsam vitalede doğum yapmışlar orasıda iyi diyorlar Murat beyi duymuştum benim üçüncü sezerysnım olacak o yüzden çok kararsızım 🌸
Ünal beyi biliyorum evet ama gerçekten de pahalıymış. Benim arkadaşlarım vitaleyi pek önermediler. Açıkcası içime sinen orda bir doktor bulamadım. Murat Doruk normal doğum da çok çok iyi sezeryanda nasıl bilmiyorum. Medstar topçular da Mustafa Sağlam var birde ben Murat bey olmasa ona giderdim bence bir bakın derim ona aşırı sıcak kanlı esprili birisi.

Dün gece rüyamda erkek çocuğum doğurmuştum uyanınca ay umarım rüyam gerçek olur dedim ama burdaki yorumlardan tersi çıkıyormuş anladığım kadarıyla😁bakalım ne olacak bizim fetal sonucuna 1 hafta var 🌸🙏
Ben rüyamda gördüm canım tersi çıkmadı. Doktorum rüyamda kesinlikle erkek diye ultrason da gösteriyordu. Gerçekte de aynısı oldu 😂

Gözünüzaydın sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Çok güzel bir isim kızım olursa bende mutlaka Zeynep düşünuyorum eşim onaylasa Zeynep Meva kesinlikle bende koyardım 🤲 Rabbim bizede nasip etsin inşallah 🤲
İnşallah canım Allah'ım gönlündeki acıya su serpecek serin haberlet nasip etsin inşallah 🥺

Back
X