serapcım senin paylaşıma göre ben 7. ayımdayım... 3 hafta sonra 8 aylık mı olucam ..... alkisalkisalkis paylaşım için sağol tatlım... kızım büyüyo kızlarrrr .... az kaldı kavuşmaya hayırlısıyla....
kızlar merak eden olmadı ama kan testi sonuçlarım iyi çıktı sorun yokmuş
gözün aydın canım... ohh kurtuldun sende hayırlısıyla.... şimdi doğumu beklemek kaldı... şu zamanda bi çabucak geçsede alsak miniklerimizi kollarımıza hayırlısıyla...
gözün aydın cnmkaydirigubbakcemile2kızlar merak eden olmadı ama kan testi sonuçlarım iyi çıktı sorun yokmuş
canım sende dikkat et kendine hele sen yataktan çıkmalmaz: bence senin yorulmaman lazım çünkü bol bol istirahat etmen gerekiyor
Hadi gözün aydin canimkızlar merak eden olmadı ama kan testi sonuçlarım iyi çıktı sorun yokmuş
ee o benim hissettiğim şey ne ozaman.. çuçusumu acaba yok canım o kadar büyük olamaz fındık kadardır tosunumun çuçusu dimi:) oyy annesi kurban olsun onu yaradana..alkisalkisalkisa.s.:jeyyar:hihoyyyt
geçmiş olsun canım.. ne kanı bu.. benimde yaptırmam gerekirmi?
hayırlısıyla inşallah canım benim..
bu arada bizim buluşma kaynadı galiba.
ya az kaldı valla 8 aylıkta olucaz doğurucazda inş. hayırlısıyla
sağol canım çok şükür sade şeker yüklemesi kaldı gerçi kan testinde şekerin felan yok iyi dedi doktor bugün ama yağılıcak test işte
Allah herşeyin hayırlısını versin inş.
kızlar merak eden olmadı ama kan testi sonuçlarım iyi çıktı sorun yokmuş
serapcım senin paylaşıma göre ben 7. Ayımdayım... 3 hafta sonra 8 aylık mı olucam ..... Alkisalkisalkis paylaşım için sağol tatlım... Kızım büyüyo kızlarrrr .... Az kaldı kavuşmaya hayırlısıyla....
cnm bak bende bugün doktora gidecektim kımse sormadı ne oldu diye kırıldım valla
kımse merak etmesede ben mutlugumu paylaşacam dün gittigim hastanede yatış vereceklerdi ben istemedim 2 ay boyunca yapamam die evde oozaman istirahat etmemi sölediler bugün doktorumda suyumun artıgını söledi yanı bu iyi bir gelişme doktor bile gözün ii korkmuş demek dedi aman kızlar suyu ihmal etmeyın gerçekten ben bukadar önemlı oldugunun yenı farkına vardım ama bebgımın kafası hala kanala yerleşmiş vaziyette hayırlısı bakalım :kedi:
cnm bak bende bugün doktora gidecektim kımse sormadı ne oldu diye kırıldım valla
kımse merak etmesede ben mutlugumu paylaşacam dün gittigim hastanede yatış vereceklerdi ben istemedim 2 ay boyunca yapamam die evde oozaman istirahat etmemi sölediler bugün doktorumda suyumun artıgını söledi yanı bu iyi bir gelişme doktor bile gözün ii korkmuş demek dedi aman kızlar suyu ihmal etmeyın gerçekten ben bukadar önemlı oldugunun yenı farkına vardım ama bebgımın kafası hala kanala yerleşmiş vaziyette hayırlısı bakalım :kedi:
cnm benım şaka yapıyorum ben elbette burda kaç kişiyiz herkez herşeyı aklında tutamaz
sagol cnm evet su gerçekten çok önemlıymış doktorum vücut susuz kalırsa amnıyon sıvısın suyuda azalıyomuş 2.5 3 litre içmek gerekiyor günde
tuğbacım canım senin kan sonuçların nasıl çıktı bi türlü öğrenemedim....
bidahaki doktor kontrolümde yapılıcak canımonu ne zaman yaptırıcan canım?
haklısın canım bazen kızlar o nasıl oldu bu nasıl oldu die soruyolar ya ondan bende öle işte :kedi:cnm bak bende bugün doktora gidecektim kımse sormadı ne oldu diye kırıldım valla
oh ne keyifff pehhh zemuszemus hayırlı güzel alışverişler canım opuyorumnanaktankizlar ben kaçtim kocis geldi alisverise çikicaz
sonra görüsürüz kizimda bende öptük hepiniziopuyorumnanaktan
Esmacım senİnde gÖzÜn aydın canım gÖrÜŞemedİk senle bİŞey olmamasına sevİndİm canımm
cnm benım şaka yapıyorum ben elbette burda kaç kişiyiz herkez herşeyı aklında tutamaz
sagol cnm evet su gerçekten çok önemlıymış doktorum vücut susuz kalırsa amnıyon sıvısın suyuda azalıyomuş 2.5 3 litre içmek gerekiyor günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?