2010 Şubat Anneleri

ya az kaldı valla 8 aylıkta olucaz doğurucazda inş. hayırlısıyla

tuğbacım canım senin kan sonuçların nasıl çıktı bi türlü öğrenemedim....

gözün aydın canım... ohh kurtuldun sende hayırlısıyla.... şimdi doğumu beklemek kaldı... şu zamanda bi çabucak geçsede alsak miniklerimizi kollarımıza hayırlısıyla...

sağol canım çok şükür sade şeker yüklemesi kaldı gerçi kan testinde şekerin felan yok iyi dedi doktor bugün ama yağılıcak test işte
Allah herşeyin hayırlısını versin inş.

kızlar merak eden olmadı ama kan testi sonuçlarım iyi çıktı sorun yokmuş
gözün aydın cnmkaydirigubbakcemile2
canım sende dikkat et kendine hele sen yataktan çıkmalmaz: bence senin yorulmaman lazım çünkü bol bol istirahat etmen gerekiyor

sagol cnm evet istirahat halındayım havalarada sogudu insanın zaten sıcacık yataktan çıkası gelmıyor:sinifsinif:

Hadi gözün aydin canim

ee o benim hissettiğim şey ne ozaman.. çuçusumu acaba yok canım o kadar büyük olamaz fındık kadardır tosunumun çuçusu dimi:) oyy annesi kurban olsun onu yaradana..alkisalkisalkisa.s.:jeyyar:hihoyyyt

Canim seninki uslu olcak yerini sevmis iyice yerlesmis
bizimkiler cadi anacim bi dakka durmuyolar minik poposunu sigdiramiyo benim kiz bi yere:roflol:

geçmiş olsun canım.. ne kanı bu.. benimde yaptırmam gerekirmi?

canım sağol
yok benim ellerim uyuşuyodu ya doktor kansızlk varmı yada başka bişiy varmı bakalım dedi çok şükür bişiy çıkmadı kanım çok iyiymiş Allaha şükür
senin yaptırman gerekmiyo kuşum

hayırlısıyla inşallah canım benim..
bu arada bizim buluşma kaynadı galiba.

aynen öyle oldu baksana bu saatten sonrada iyice zor havalar feci gidiyo şakır şakır yağmurdada nasıl buluşucaz...

ya az kaldı valla 8 aylıkta olucaz doğurucazda inş. hayırlısıyla

aminnnnnnnnn amin hayırlısıyla inşallahhhhhh....

sağol canım çok şükür sade şeker yüklemesi kaldı gerçi kan testinde şekerin felan yok iyi dedi doktor bugün ama yağılıcak test işte
Allah herşeyin hayırlısını versin inş.

onu ne zaman yaptırıcan canım?

cnm bak bende bugün doktora gidecektim kımse sormadı ne oldu diye kırıldım valla
kımse merak etmesede ben mutlugumu paylaşacam dün gittigim hastanede yatış vereceklerdi ben istemedim 2 ay boyunca yapamam die evde oozaman istirahat etmemi sölediler bugün doktorumda suyumun artıgını söledi yanı bu iyi bir gelişme doktor bile gözün ii korkmuş demek dedi aman kızlar suyu ihmal etmeyın gerçekten ben bukadar önemlı oldugunun yenı farkına vardım ama bebgımın kafası hala kanala yerleşmiş vaziyette hayırlısı bakalım :kedi:

kizlar ben kaçtim kocis geldi alisverise çikicaz
sonra görüsürüz kizimda bende öptük hepiniziopuyorumnanaktan

valla canım bilmiyorumki öle gösteriyo ama doğrumudur bilmiyorum
büyüyo kızlarımız o zaman bizde 7.ye girdik oluyooo

canım kaç gündür sorun var tatlım kimseyi takip edemedim doğru dürüst atıyo gene siteden beni canım gözün aydın aman suyu ihöal etmiyelim aa bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum valla benee hayırlısı olsun canım benim gözün aydınnn

Esmacım senınde gÖzÜn aydın canım gÖrÜŞemedık senle bıŞey olmamasına sevındım canımm

Benim valla aklımda kalmıyor hatta karıştırıyorum kişileri hala.. geçmiş olsun canım..
Benimde suyumda fazlalık vardı biliyorsun ama su tüketimiyle ilgisi yokmuş..yediklerimle ilgiliymiş.. hamur işi pilavdan uzak demişti..suyu asla burakma demişti ama ben içemiyorum.. maalesef..

Esmacım gözün aydın testlerin iyiymiş.

Valla özendim size başı nerde popsu nerde ben bilmiyorum hiç:sm_confused:
Hareketlerini de göbek deliğim ve onun altında hissediyorum. Neresini vuruyor ne ediyor ben karar veremiyorum:CüvCüv:

Canım valla şaşırıyoruz baen kim gitti gitmedi kusura bakma:kedi: Daha daha iyi haberler alırız senden inşallah canım:Saruboceq: Sen istirahatine bak yeter.

tuğbacım canım senin kan sonuçların nasıl çıktı bi türlü öğrenemedim....

negatif çıktı canım drumuz sorun yok dedi Allahıma binlerce şükürhihoyyyt ama ilerde yine tekrarlayacğaız vereceğim bir tüp kan en azından doğumdan önce problem olmadığını bilmem gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı buna inanıyorum:Saruboceq:

onu ne zaman yaptırıcan canım?
bidahaki doktor kontrolümde yapılıcak canım

haklısın canım bazen kızlar o nasıl oldu bu nasıl oldu die soruyolar ya ondan bende öle işte :kedi:
sanada geçmiş olsun tatlım

kizlar ben kaçtim kocis geldi alisverise çikicaz
sonra görüsürüz kizimda bende öptük hepiniziopuyorumnanaktan
oh ne keyifff pehhh zemuszemus hayırlı güzel alışverişler canım opuyorumnanaktan

Esmacım senİnde gÖzÜn aydın canım gÖrÜŞemedİk senle bİŞey olmamasına sevİndİm canımm

sağol canım benim zemuszemus

evet bol su içmek çok faydalı ben dikkat ediyorum su içiyorum sütüde ihmal etmiyorum
he vucut için hemde doğum için bebek için önemli doktor benim sonuçları kontrol ederken ilk önce amniyon sıvısı normaldir yazısını işaretledi maşallah dedi

esma gözün aydın canım iş. şekeride atlattın mı başka da bişey kalmıyor doğumu beklemekten başka:dance:
benim daha ayın 20sine tetanoz aşım var ikinci yapılacak :çok üzgünüm:tabi kan uyuşmazlığı için de önlem olması için tekrar tahlil yaptırırım başkada bişey kalmıyor

bak bu iyi bir haber canım sen istirahatini ihmal etme ama ev işleri falan bir şekilde yapılır hayatta yapmaz eşim geçen gün yeni halı almıştık ben aşağıda kayınvalidemlerdeyken halıları sermeden önce her tarafı süpürmüş halıları sermiş sobayı kurdu aynı gün bana bişeycik yaptırmadı ay çok sevindim hamile olmak çok güzel bebişimide çok seviyorum :sm_cool::sm_cool:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…