sağol tuğbacım anacın yanında mı ne şanslısın..
selam kızlar naber sabahtan beri giremedim takip edemedim
:roflol::roflol::roflol:Magic Form | Gecelik
bende bunu aldım kızlar hastanede giycem doğumdan sonralülülülülülüdelikafadulden:roflol:
magic form | gecelik
[ı] bende bunu aldım kızlar hastanede giycem doğumdan sonra[/ı]lülülülülülüdelikafadulden:roflol:
canlarım slm nasılsınız bız geldık doktordaan ayy mukemmel bı kadın valla cok hosuma gıttı cok ılgılıydı seker yuklememızı de yaptık sonuclar yarn cıkacak umarım ıı cıkar oğlusumda kocaman olmuscok sukur hersey yolundaymıs valla cok mutlu oldum
o biriken kan doğumda akıyor muymuş???
esma hoşgeldin canim nasılsın
selam canım tekrar hoşgeldin a.s.
Magic Form | Gecelik
bende bunu aldım kızlar hastanede giycem doğumdan sonralülülülülülüdelikafadulden:roflol:
canlarım slm nasılsınız bız geldık doktordaan ayy mukemmel bı kadın valla cok hosuma gıttı cok ılgılıydı seker yuklememızı de yaptık sonuclar yarn cıkacak umarım ıı cıkar oğlusumda kocaman olmuscok sukur hersey yolundaymıs valla cok mutlu oldum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra ne giydiğim önemli değilde muhtemelen eve çıkınca bişey giymiycem kızlar walla kocişinde canına tak demiştir artık giyinmesem daha iyi... :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra ne giydiğim önemli değilde muhtemelen eve çıkınca bişey giymiycem kızlar walla kocişinde canına tak demiştir artık giyinmesem daha iyi... :roflol:
essemayit.. hoşgeldin canım nasılsın emir kağan ın nasıl
kızlar boğazına acı su gelen varmı midesi yanan of ne acaip oldu benimki
hoşgeldin canım.. allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?