2010 Şubat Anneleri

sağol tuğbacım anacın yanında mı ne şanslısın..

evet tatlım bebişin hemen hemen herşeyini hazırladı banada tabi benim iş yüzünden vaktim pek olmuyor eve zor yetişiyorum e malum yükümüzde var gitgide iş yapmakta zorlaşıyor ohabire çarşıda ne görse alıyor hamileliklerimi bile o almıştı yerimseniben

serapcım çok iyi olmuş seldacım iyi bi fikir.. ama ben yapamadım isim işini nasıl yapacağım..

canlarım slm nasılsınız bız geldık doktordaan ayy mukemmel bı kadın valla cok hosuma gıttı cok ılgılıydı seker yuklememızı de yaptık sonuclar yarn cıkacak umarım ıı cıkar oğlusumda kocaman olmus cok sukur hersey yolundaymıs valla cok mutlu oldum

Hoşgeldin Bilgencim iyi haberlerle gelmişssin maşallah oglusuna ve sana Allah nazarlardan saklasın sizi ...

Magic Form | Gecelik
bende bunu aldım kızlar hastanede giycem doğumdan sonralülülülülülüdelikafadulden:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra ne giydiğim önemli değilde muhtemelen eve çıkınca bişey giymiycem kızlar walla kocişinde canına tak demiştir artık giyinmesem daha iyi... :roflol:

hoşgeldin canım.. allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...

seldacım süper bir gecelik ona benzer var benim bende onumu giysem acaba kışın üşütmeyelim onlarla allah iyiliği versin canım lülülülülülü

Dogumdan hemen sonramı inanmıyorum :))))

ay alemsiniz şefte ne gülüyor bu diye bana bakıyor Allah sizide güldürsün hep hiç güleceğim yoktu:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3delikafadulden

sevindim tatlım ya dr çok önemli malum doğumlar baya yaklaştı onuda çözmüssünkaydirigubbakcemile5 oğluşunada maşallah sonuçlarda güzel çıkar eminim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…