• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    48
Benim gündüz hiç sevmediğim tiksinerek baktığım hiççç aklıma gelmez domates kursunu canım istedi.
Artı sevdiğim hiç birseyi yiyemiyorum
Bende bende bende kendimi tanıyamıyorum bebis beni çok değiştirdi 😆😆😆 bir adet zamanı reçele abanirdim birde hamileyken annemler kiz geliyor dediler kızlar tatlı erkekler eksi istermiş ama hepsi hurafe gibi geliyor

Babam yeşil gözlü
Eşim yeşil gözlü
Ben kahverengi gözlüyüm
Oğlum kahverengi doğmuştu :)
Genetik aktarım çok değişik,benim dedem anneanem dayılarım teyzelerim mavi gözlü ama biz kahverengi doğduk.Ama bizden olanlar yani kuzenlerimin çocukları mavi gözlü oluyor.
Yani torununun çocukları genleri aldı.Eşimin de anne babası eşim hatta bir çok akrabası yeşil gözlü
Bizim ki nasıl olacak bilemiyoruz.Ben kahverengi gözlüyüm kahverengi olmasını isterim,renkli göz özellikle mavi pek sevdiğim renk degil 🫣😊

Genetik aktarım çok değişik,benim dedem anneanem dayılarım teyzelerim mavi gözlü ama biz kahverengi doğduk.Ama bizden olanlar yani kuzenlerimin çocukları mavi gözlü oluyor.
Yani torununun çocukları genleri aldı.Eşimin de anne babası eşim hatta bir çok akrabası yeşil gözlü
Bizim ki nasıl olacak bilemiyoruz.Ben kahverengi gözlüyüm kahverengi olmasını isterim,renkli göz özellikle mavi pek sevdiğim renk degil 🫣😊

Ben de mavi gözü pek sevmiyorum ama yeşil göz güzel bence ☺️

Hahahaaahaha sağlıklı olsun da 😍😆😆 ama anne hisleri çok kuvvetli olurmuş bilemedim 2 hafta sonra o hisler doğru mu yanlış mı gorcem
Gerçekten öyle 🙏🙏🙏
Çarşamba akşamı fetal dna için kan verdim, sonra kendi kendime düşündüm, bir oğlum var erkek olsa nasıl hissederim diye, vallahi aynı mutluluk içimde🩷 yeter ki sağlıklı olsunlar, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Gerçekten öyle 🙏🙏🙏
Çarşamba akşamı fetal dna için kan verdim, sonra kendi kendime düşündüm, bir oğlum var erkek olsa nasıl hissederim diye, vallahi aynı mutluluk içimde🩷 yeter ki sağlıklı olsunlar, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Aynen oyle o minik eller dokunsun bana yeter doğum ne zamani gösteriyor benim tam bayramın 2.gunu 😁😁 fetal olayını iyi dusunmussunuz biz kararsız kaldık sonra istemedik inşallah pişman olmam

Back
X