ben bursadayım canım sen nerdesin
senin dediğin mantıklı özelden bi ünlü doktor bulayımda gidiyim en iyisi
kayseriiii
YAREN_H canım sen hangi doktora gidiyosun söylemende bi sakınca yoksa...aynı şehirdeyizde fikir olsun diye...ben daha doktoruma karar veremedim
canım ben melikgazi hast. mehmet cahit gözüakça'ya gidiyorum ve dediğim gibi çok memnunum. kayseri'de kime dediysem tanıyor ve daha 1 kişiden bile olumsuz bişey duymadım.
hiç sevmiyorum şu pazartesi sabahlarını
gecede uyuyamadım basım çok ağrıyo
akşam nasıl olur bugün nasıl biter ya çok uykum var
aynen pazartesi günlerini sevmiyorum..
şimdi doktordan geldim zor bekledim haftasonu geçsin de doktora gideyim die çok korkmuştum çünkü, neyse gittim vajinal baktı bebeğimi gördüm büyümüş kalbide atıyodu pıt pıt pıt.. sesini de duydum içim rahatladı çok şükür. ama düşük tehlikesi var dedi, bende anlamadım öyle şar şar kanamam olmadıki, sadece 1 defa pembe su geldi o da çok az, akşam da geldi o da bi kerelik. sildim geçti. bi daha kesildi, şimdi hafif kahverengimsi.
benim size sorcağaım şey şu aslında, doktor "progestan" diye bi hap yazdı, aldım hemen, bugün başlıycam ama bu hap konusunda ne biliyosunuz yan etkisi falan varmı kanama yaptırması gibi bişeyler ne bileyim adını duymuştum kullananınız vardır yazsanıza nasıl bi hap bu kanama manama yaptırmıyo dimi.
tatlım çok şükür, kalp atışını duymuşsun. senin adına çok sevindim inan.. progestan düşük için. bence de yan etkisini falan boşver, doktor kullan dediyse kullan..Düşük tehlikesi varsa artık 550000 kat daha fazla dinlenmen gerekiyor :) ihmal etme güzellik, hadi gözün aydın yeniden..