• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ya kızlar bişi sorucam benim saçlarım aşırı dökülüyor duştan sonra halbuki hamilelikte gürleşir diolar benle aynı sorunu yaşıyanınız varmı?

arkadaşlar ibrahim saraçoğlu haberlerde hamileler maydanoz nane yemeyin ve adaçayı içmeyin dedi bilmem izledinizmi.

kızlar sabah bulantım yok yazmıştım ama öğleden sonra fena başladı yine..
ve şu ana kadar açım, açlıktan kıvranıyorum uyuyamıyorum da. kociş de bugün umursamayacağı tuttu girdi yattı. herhalde günlerdir yemek yapmıyorum diye de kızıyor. mafoldumben ama ben napıyım elimde değil kokular öldürüyor beni... onu geçtim ben hiç bebeğimi aç bırakmak ister miyim? yapamyıorum ve yiyemiyorum işte mafoldumben
anneme telefon ettim çağırdım. kaynananı çağır dedi. çok zoruma gitti mafoldumben gezmek için çağırsam gelirdi kesin... gelip yemek yapacak ya evde o yüzden gelmiyor... ben ağlamayım da kim ağlasın şimdi mafoldumben

Canım, benim doktorum denize girebilirsin sadece sakın ha ıslak mayoyla kalma, hemen değiştir çünkü gebelik döneminde sistit tetikte bekler, dikkat et demişti. Eğer deniz gerçekten temizse ve gönlün de yatıyorsa gir bence. Ama sakın 11-3 arası direkt güneşte olma. İyi eğlenceler.

sağol canım.enfeksiyon var zaten. biraz da onun için tedirginim zaten. neyse bakarım, olmazsa girmem, güneşlenirim sadece. 3 ayı tamamlayıp öyle girerim.

selam kızlar nasılsınız bakalım geçmişten geliyorum:)) yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bugün temizlik yaptım akşamda misafir vardı hiç giremedim baya kaynatmışsınız göbiş topiği nerde kızlar ben öyle bulamıyorum henüz göbiş resmi koyan varmı henüz peki:)) benim tüp bebek tedavisiyle olduğuiçin karnım ilk günden beri şiş zatenhele akşamları 5 aylık gibi oluyo:))

ve şu ana kadar açım, açlıktan kıvranıyorum uyuyamıyorum da. kociş de bugün umursamayacağı tuttu girdi yattı. herhalde günlerdir yemek yapmıyorum diye de kızıyor. mafoldumben ama ben napıyım elimde değil kokular öldürüyor beni... onu geçtim ben hiç bebeğimi aç bırakmak ister miyim? yapamyıorum ve yiyemiyorum işte mafoldumben
anneme telefon ettim çağırdım. kaynananı çağır dedi. çok zoruma gitti mafoldumben gezmek için çağırsam gelirdi kesin... gelip yemek yapacak ya evde o yüzden gelmiyor... ben ağlamayım da kim ağlasın şimdi mafoldumben

sıkma canını yalnız değilsin. çoğumuz yemek yapamıyoruz, kokudan, halsizlikten. kocişler de iş stresinden bizi unutabiliyorlar ama boşver. kendini ve bebişini düşün, gerisi gelip geçer.

sıkma canını yalnız değilsin. çoğumuz yemek yapamıyoruz, kokudan, halsizlikten. kocişler de iş stresinden bizi unutabiliyorlar ama boşver. kendini ve bebişini düşün, gerisi gelip geçer.

siz de olmasanız zaten kafayı yerdim herhalde çok sağol :içelim:
kociş çok yorulmuş galiba hala uyuyor kafamçokkarıştı
ben de bir iki lokma da olsa mideme birşeyler girsin diye uğraşıyom.
aslında kocam da haklı sana özgürlük git istediğin yerde istediğini ye diyor ama ben bi yere çıkamıyorum. çıksam ne yiyecem ki hem CADIARZU
bu günler geçecek ve oburix gibi yiyeceğiz cokacimcoook aman kilo almayım diye bu kez de dert yanacağız biliyorum kaydirigubbakcemile3 o günlerin hayaliyle yaşıyorum kaydirigubbakcemile2
ya sabır diyelim Allah sabır versin bize. aç insanların halinden anlamış oluyoruz böylece :utangac:

günaydın kızlar..

çok haklısın fatmacım yaa... eşimde öyle diyo inan.. "sen neden stres ,sıkıntı yapıyosun anlamıyorum.. neyi yaratmaya kudretimiz varki.. biz sadece istiyoruz.. yaratıp vericek olan rabbim.." diyo..
rabbim sana teslimiz :Saruboceq:
bebek isteyenlere çok bekletmeden tez zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar ver :Saruboceq:
hamile olanların da bebeklerini ve kendilerini koru..hayırlısıyla doğurup,kucaklarına almalarını nasip et :Saruboceq:
yavrusu olanların da kuzularını anne babalarına bağışla..hayırlı uzun ömürler ver.. :Saruboceq:
amiiiinnnn.....

kızlar bugün cuma değil ama duanın günü olmaz bence.. bu da salı duası olsun kaydirigubbakcemile3 içimden geldi... :)))

amin canım.allah kabul etsin. Eşin ne güzel söylemiş öyle..

saol canımmm. Üsperrr bi duygu :utangac:anlatamam kiiiii.... Ben iyiyim şükür Allahıma Ama dinlenmek yok malesef calısmaya devammm. Yapcak bişi yok..10 gün raporluydum bitti basladık.. Hayırlısı Allaha sıgındım artık Düşük tehlıkem kalmamıs şükür Ama ben hala korkuyorum. Tedbiri elden bırakmıyorum güzelimm. Öyle işte sen nasılsın ?

bende iyiyim çok şükür sevilaycım. dün izin alıp eve gittim, başım çok ağrıyordu ve midem bulandı.dinlendim biraz. :) keşke bugün de evde olsam.. hamile iken çalışması gerçekten çook zor..keşke devlet şöyle 1 sene müsade etse bize.. ne güzel olur :)

benim gebelik kartımda ikili test 12-13. hafta yazıyo. ptesi (20 temmuz) kontrolum var ama ense kalınlığı ile alakalı bi fikrim yok. 9+4 oldum bende. ptesi 10+3 olucam. ense kalınlığını ölçerler mi ki? bak kafam karıştı şimdi. öğrendiğim iyi oldu. yapmazlarsa sorarım.

tüm testlerden iyi sonuçlar alman dileğiyle.

hıımm ilk ikili testi sen yaptırcaksın o zman topikte. hadi bakalım iyi haberlerle gelmeni bekliyoruz. canım benim bildiğim, ikili testte ense kalınlığı + kan tahlili sonuçlarına göre bi hesaplama yapıyorlar. yani 2'li testte ense kalınlığına bakarlar mutlaka.

kızlar ben geldim doktordan
sabah kahverengi akıntım vardıya
ultrasonda bebeğimi gördü doktor kalp atışlarıda var bi problem yok bebeğinde ,ama düşük tehdidi olabilir dedi progestan verdi çok şükür meleğim benimleymiş
tabi ben biraz dikkatsiz davrandım az iş yaptım evde sabah gelincede dinlenmeden büroda yaptım zorladım heralde ama bukadarda olur ya ne hamileler var hiç umrunda deil ne işler yapıyolar

çok şükür canım, için rahatlamıştır. sevindim senin adına.evet bi çok hamile haldır huldur iş yapıyor malesef :) ama doğru olan onlarınki değil. mesela benim ablam. şimdi sürekli beni tenkit ediyor, sen naz yapıyorsun da, ben hamileyken şöyleydim, böyleydim.. sinir oluyorum..

merhaba arkadaslar bende subat annesiyim 2010 subatin 24 te bebisim dogucak insallah kızlar aranizda cok mide bunaltisi olan durmadan cikaran varmi yedini senağlama ben cok kotu oldum gecen hafta yedimi cikardim dun serum taktilar ve ilac atilar icine bugun hic cikarmadim da ama ya yine olursa cok canim sikiliyo

hoşgeldin canım, Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, geçmiş olsun bu arada.inş en kısa zamanda atlatırsın.

ben de 2010 şubat annesi olucam inş tabi beklerse o zamana kadar. şu anda10. haftam bitmek üzere çok şükür pek bir sıkıntım yok ama sivilce problemim var ve bu da benim moralimi bozuyor. hamişler varsa kilo alımı vs konuşalım

hoşgeldin, hayırlı olsun bebişin, Allah tamamına erdirsin. burada hiç sivilce ile ilgili bişey konuşulmadı, ama hamilelikte cilt problemleri olabiliyor. halk arasında derler ya, demekki senin kızın olacak :)

canımmm benim..öyle düşünme, senin alınganlık zamanına denk gelmiş demekki. ben de dün hastaydım, benim koca da, akşam 11 de maça gitti.. gel de sinirlenme..gönül istiyor ki hep bizim yörüngemizde olsun, bu defa da ondan sıkılırız biz :) hamilelik ve kadın olmak zor vesselam :)

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1. |hayal2626| | | | |
2. |ebru1987| 22|15 nisan ||57|bebeğin hareketlerini gördü,20-30 gr,3.5 cm
3. |beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü
4. |yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu
5. |anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|bebek 2 cm kalp atışı 177, hareket ediyor |
6. |yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7. |zetu|30|30 nisan
8. |selmakerem|32|29 nisan||64| kalp atışını duydu |
9. |camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| bebeğin hareketlerini gördü |
10. |denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11. |guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12. |voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu
13. |haziran20|24|26 nisan|||bebiş hareketlenmiş. 2.2 cm
14. |fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|kalp atışını duydu
15. |zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
16. |derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|kalp atışını duydu (150)
17. |fatima38|32|13 mayıs|17 subat|64|kalp atışını duydu. bebek 0.41 cm
18. |meltemsahin|||||kalp atışını duydu
19. |fifa1415|31|9 mayıs|10 şubat|57| kalp atışını duydu(140)..bebek 13.7 mm
20. |caneylom|24|2 mayıs||65|kalp atışını duydu
21. |hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71|kalp atışını duydu
22. |ciciliBicili|
23. |bbaran|
24. |sevilaykücük(ikiz anne adayı)|28|5 mayıs|7 şubat|66|iki bebişinde kalbi atıyor..
25. |selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
26. |eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
27. |turkkahvesi85||12 mayıs|19 şubat||kalp atışını duydu
28. |ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|| kalp atışını duydu.bebiş 1 cm
29. |gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|kalp atışını duydu
30. |bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
31. |07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
32. |fasulyee|
33. |akpak|24|16 mayıs|20 şubat|53|kalp atışını duyud, bebek 12mm
34. | bitterciqokata
35. | kuru|||17 şubat
36. | pofidi|27|5 mayıs||63|kalp atışını duydu.bebek 32mm
37. | olmuyo(ikiz anne adayı)
38. |hamura|||1-8 şubat||kalp atışını duydu
39. |rüveyda1453|
40. |uslu|
41. |bengisu_nisa|29||5 şubat|51|kalp atışını duydu
42. |sementa82||22 mayıs|26 şubat||kalp atışını duydu
43. |bulbul|32|20 mayıs|27 subat|57|keseyi gördü
44. |shine|23|20 nisan|6 şubat||kalp atışını duydu
45. |sedef83|26|19 mayıs|18 şubat|58|keseyi gördü..
46. |candy|26|14 mayıs|18 şubat||kalp atışını duydu
47. |balböcüü
48. |bahar72|28|1 mayıs|14 şubat|52|kalp atışını duydu
49. |xdaisyx|24|30 nisan|4 şubat|65|kalp atışını duydu
50. |biricik mericik||2 mayıs|||kalp atışını duydu
51. |elysion9|||||keseyi gördü
52. |moonlight28
53. |fikirevi|29|22 mayıs|26 şubat|54| kalp atışını duydu..
54. |gezgor
55. |6055|||23 şubat||kalp atışını duydu..
56. |arkeos|21|27 nisan|2 şubat|57|
57. |jazmin|26|14 mayıs|18 şubat|53|keseyi gördü. 0.42 cm
58. |madd
59. |yeb2004
60. |lavinia||19 mayıs|||keseyi gördü 9mm
61. |floristgirl|25|22 mayıs|26 şubat|73|kalp atışını duydu
62. |çakırgözlü|27|29 mayıs||53|keseyi gördü
63. |akarahan|
64. |selkie||26 mayıs|2 mart|67|keseyi gördü
65. |aryaa||16 mayıs|20 şubat|57|kalp atışını duydu..
66. |essemayit|27|25 mayıs|1 mart|50|keseyi gördü
67. |herada|||||kalp atışını duydu
68. |fatos0808||17 mayıs|||kalp atışını duydu
69. |maviyeshill|26|22 mayıs|26 şubat|61|kalp atışını duydu
70. |yagmur2009|||27 şubat||
71. |kurbis|||5 şubat||
72. |nbatur55
73. |sudem|||||kalp atışını duydu
74. |meleksen||17 mayıs|24 şubat||kalp atışını duydu
75. |eminece|29|28 nisan|2 şubat||kalp atışını duydu
76. |bebisim35
[/table]

Herkese günaydın...
Kalp atışımız için sadece 2 günümüz kaldı kızlar....Heyecandan ölüyorum resmen...

aryaa canım..Hamilelikte saç dökülmesi olur..Benim de çok dökülüyor.Saçlar kolay kolay uzamaz.Tırnaklar çabuk kırılır...

günaydın kızlar nasılsınız...ben eh işte sabah bi kustum şimdi biraz gözüm açıldı rahatladım..siz neler yaptınız

günaydın güzel şubat anneleri biz bugün iyiz teyzelere slm verelim dedik nasılsınız ?meleğim 8+4 oldu

günaydınnn....ay yine çok güzel kapalı ve serin bi hava var çok mutluyumkaydirigubbakcemile3 bulantımda yok kaydirigubbakcemile4 gerçi dünde yok dedim nazarım değdi kendime öğleden sonra başladı kafamçokkarıştı

günaydın kızlarr.. hepinize bulantısız ve sıkıntısız bir gün diliyorum... :))

sağolsunlar .. birkaç gün giremediğimde beni merak eden,soran,msj yazan arkadaşlar oluyo... :))inşallah bu iletimi görürler tabi... :))

ben bugün yazlığa gidiyorum... cuma sabahı da düğün sebebiyle istanbula gidicez... pazar akşam yada pazartesi döneriz diyedüşünüyorum ama... yani. bu sebeplerden dolayı 5-6 gün giremicem... haber vermek istedim..
kendinize ve bebişlerinize çook dikkat edin.. hepinizi seviyorum annişler :)) öptüm...

sağolsunlar .. birkaç gün giremediğimde beni merak eden,soran,msj yazan arkadaşlar oluyo... :))inşallah bu iletimi görürler tabi... :))

ben bugün yazlığa gidiyorum... cuma sabahı da düğün sebebiyle istanbula gidicez... pazar akşam yada pazartesi döneriz diyedüşünüyorum ama... yani. bu sebeplerden dolayı 5-6 gün giremicem... haber vermek istedim..
kendinize ve bebişlerinize çook dikkat edin.. hepinizi seviyorum annişler :)) öptüm...

iyi tatiller iyi eğlenceler bizim kendine iyi bak öpüyorum:1hug:

günaydınnn....ay yine çok güzel kapalı ve serin bi hava var çok mutluyumkaydirigubbakcemile3 bulantımda yok kaydirigubbakcemile4 gerçi dünde yok dedim nazarım değdi kendime öğleden sonra başladı kafamçokkarıştı

kız maşallah bulantın geçmiş havalardanda biraz heralde benimde geçti biraz ama bu seferde lekelenmelerim başladı progestan içiyorum doktor vermişti dün nasıl baş dönmesi ve uyku yapıyo işyerinde deli oldum çok şükür halimize ama dün gene bebeğimi ultrasonda gördümm iymiş :)

İYİ TATİLLER CANIM BOL BOL EĞLEN....zemuszemus

ya bulbul arkadaşımız dün muayenesi vardı.kalp atışlarını duyacaktı ama dünden beri hiç nete girmedi.ne yaptı merak ettim.bi terslik yoktur umarım

Back
X