Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, benim doktorum denize girebilirsin sadece sakın ha ıslak mayoyla kalma, hemen değiştir çünkü gebelik döneminde sistit tetikte bekler, dikkat et demişti. Eğer deniz gerçekten temizse ve gönlün de yatıyorsa gir bence. Ama sakın 11-3 arası direkt güneşte olma. İyi eğlenceler.
kızlar sabah bulantım yok yazmıştım ama öğleden sonra fena başladı yine..
ve şu ana kadar açım, açlıktan kıvranıyorum uyuyamıyorum da. kociş de bugün umursamayacağı tuttu girdi yattı. herhalde günlerdir yemek yapmıyorum diye de kızıyor. mafoldumben ama ben napıyım elimde değil kokular öldürüyor beni... onu geçtim ben hiç bebeğimi aç bırakmak ister miyim? yapamyıorum ve yiyemiyorum işte mafoldumben
anneme telefon ettim çağırdım. kaynananı çağır dedi. çok zoruma gitti mafoldumben gezmek için çağırsam gelirdi kesin... gelip yemek yapacak ya evde o yüzden gelmiyor... ben ağlamayım da kim ağlasın şimdi mafoldumben
sıkma canını yalnız değilsin. çoğumuz yemek yapamıyoruz, kokudan, halsizlikten. kocişler de iş stresinden bizi unutabiliyorlar ama boşver. kendini ve bebişini düşün, gerisi gelip geçer.
çok haklısın fatmacım yaa... eşimde öyle diyo inan.. "sen neden stres ,sıkıntı yapıyosun anlamıyorum.. neyi yaratmaya kudretimiz varki.. biz sadece istiyoruz.. yaratıp vericek olan rabbim.." diyo..
rabbim sana teslimiz :Saruboceq:
bebek isteyenlere çok bekletmeden tez zamanda sağlıklı,hayırlı evlatlar ver :Saruboceq:
hamile olanların da bebeklerini ve kendilerini koru..hayırlısıyla doğurup,kucaklarına almalarını nasip et :Saruboceq:
yavrusu olanların da kuzularını anne babalarına bağışla..hayırlı uzun ömürler ver.. :Saruboceq:
amiiiinnnn.....
kızlar bugün cuma değil ama duanın günü olmaz bence.. bu da salı duası olsun kaydirigubbakcemile3 içimden geldi... :)))
saol canımmm. Üsperrr bi duyguanlatamam kiiiii.... Ben iyiyim şükür Allahıma Ama dinlenmek yok malesef calısmaya devammm. Yapcak bişi yok..10 gün raporluydum bitti basladık.. Hayırlısı Allaha sıgındım artık Düşük tehlıkem kalmamıs şükür Ama ben hala korkuyorum. Tedbiri elden bırakmıyorum güzelimm. Öyle işte sen nasılsın ?
benim gebelik kartımda ikili test 12-13. hafta yazıyo. ptesi (20 temmuz) kontrolum var ama ense kalınlığı ile alakalı bi fikrim yok. 9+4 oldum bende. ptesi 10+3 olucam. ense kalınlığını ölçerler mi ki? bak kafam karıştı şimdi. öğrendiğim iyi oldu. yapmazlarsa sorarım.
tüm testlerden iyi sonuçlar alman dileğiyle.
kızlar ben geldim doktordan
sabah kahverengi akıntım vardıya
ultrasonda bebeğimi gördü doktor kalp atışlarıda var bi problem yok bebeğinde ,ama düşük tehdidi olabilir dedi progestan verdi çok şükür meleğim benimleymiş
tabi ben biraz dikkatsiz davrandım az iş yaptım evde sabah gelincede dinlenmeden büroda yaptım zorladım heralde ama bukadarda olur ya ne hamileler var hiç umrunda deil ne işler yapıyolar
merhaba arkadaslar bende subat annesiyim 2010 subatin 24 te bebisim dogucak insallah kızlar aranizda cok mide bunaltisi olan durmadan cikaran varmi yedini senağlama ben cok kotu oldum gecen hafta yedimi cikardim dun serum taktilar ve ilac atilar icine bugun hic cikarmadim da ama ya yine olursa cok canim sikiliyo
ben de 2010 şubat annesi olucam inş tabi beklerse o zamana kadar. şu anda10. haftam bitmek üzere çok şükür pek bir sıkıntım yok ama sivilce problemim var ve bu da benim moralimi bozuyor. hamişler varsa kilo alımı vs konuşalım
kızlar sabah bulantım yok yazmıştım ama öğleden sonra fena başladı yine..
ve şu ana kadar açım, açlıktan kıvranıyorum uyuyamıyorum da. kociş de bugün umursamayacağı tuttu girdi yattı. herhalde günlerdir yemek yapmıyorum diye de kızıyor. mafoldumben ama ben napıyım elimde değil kokular öldürüyor beni... onu geçtim ben hiç bebeğimi aç bırakmak ister miyim? yapamyıorum ve yiyemiyorum işte mafoldumben
anneme telefon ettim çağırdım. kaynananı çağır dedi. çok zoruma gitti mafoldumben gezmek için çağırsam gelirdi kesin... gelip yemek yapacak ya evde o yüzden gelmiyor... ben ağlamayım da kim ağlasın şimdi mafoldumben
günaydın kızlarr.. hepinize bulantısız ve sıkıntısız bir gün diliyorum... :))
sağolsunlar .. birkaç gün giremediğimde beni merak eden,soran,msj yazan arkadaşlar oluyo... :))inşallah bu iletimi görürler tabi... :))
ben bugün yazlığa gidiyorum... cuma sabahı da düğün sebebiyle istanbula gidicez... pazar akşam yada pazartesi döneriz diyedüşünüyorum ama... yani. bu sebeplerden dolayı 5-6 gün giremicem... haber vermek istedim..
kendinize ve bebişlerinize çook dikkat edin.. hepinizi seviyorum annişler :)) öptüm...
günaydınnn....ay yine çok güzel kapalı ve serin bi hava var çok mutluyumkaydirigubbakcemile3 bulantımda yokgerçi dünde yok dedim nazarım değdi kendime öğleden sonra başladı kafamçokkarıştı
günaydın kızlarr.. hepinize bulantısız ve sıkıntısız bir gün diliyorum... :))
sağolsunlar .. birkaç gün giremediğimde beni merak eden,soran,msj yazan arkadaşlar oluyo... :))inşallah bu iletimi görürler tabi... :))
ben bugün yazlığa gidiyorum... cuma sabahı da düğün sebebiyle istanbula gidicez... pazar akşam yada pazartesi döneriz diyedüşünüyorum ama... yani. bu sebeplerden dolayı 5-6 gün giremicem... haber vermek istedim..
kendinize ve bebişlerinize çook dikkat edin.. hepinizi seviyorum annişler :)) öptüm...
günaydın kızlar nasılsınız...ben eh işte sabah bi kustum şimdi biraz gözüm açıldı rahatladım..siz neler yaptınız