• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar..

camdankalp tahmin etmiştim, dün hiç yazmadın, çok geçmiş olsun canım. bugün nasılsın peki? inş tekrar devam etmez. Allah yardımcın olsun.

herada bu sabır,kuvvet.. tebrik ediyorum seni inan... Allah kalbinin güzelliğini görecek, bu acını untturacak bir mucizeyi yine en kısa zamanda verir sana inş.

jazmin,geçmiş olsun tatlım. aman dikkat et kendine..Allah kolaylık versin canım..

arkeos, bugün iyi haberlerini bekliyoruz canım..

jazmin ne müdahalesi kusura bakma anlayamadım yada anlamak istemiyorum ne oldu sormaya da korkuyorum ama :gitme:mafoldumben

Canım merhaba,
Canınızı sıkmak istemiyorum sabah sabah.Geçen Cuma kalp atışları için doktora gitmiştim.Fakat embriyo oluşmamış.Kese boştu.Boş gebelik geçiriyormuşum.Bu yüzden küçük bir operasyon geçirdim pazartesi.Ama şuan iyiyim moral olarak.Sonuçta kısmet,hayırlısı değilmiş.

günaydın kızlar..

camdankalp tahmin etmiştim, dün hiç yazmadın, çok geçmiş olsun canım. bugün nasılsın peki? inş tekrar devam etmez. Allah yardımcın olsun.

herada bu sabır,kuvvet.. tebrik ediyorum seni inan... Allah kalbinin güzelliğini görecek, bu acını untturacak bir mucizeyi yine en kısa zamanda verir sana inş.

jazmin,geçmiş olsun tatlım. aman dikkat et kendine..Allah kolaylık versin canım..

Teşekkür ederim yarenciğim.Sağol canım.Nasılsın?

günaydın kızlar
dün yoktum gelemedim yine işe :( kabus geri döndü ...bulantı,kusma...:((
geçmişe bi göz atıp geliyorum
geçmiş olsun güzelim bu gün nasılsın?
günaydın kızlar..

arkeos, bugün iyi haberlerini bekliyoruz canım..
canım bize slm yomu hiçte görmüyosunmafoldumben

Canım merhaba,
Canınızı sıkmak istemiyorum sabah sabah.Geçen Cuma kalp atışları için doktora gitmiştim.Fakat embriyo oluşmamış.Kese boştu.Boş gebelik geçiriyormuşum.Bu yüzden küçük bir operasyon geçirdim pazartesi.Ama şuan iyiyim moral olarak.Sonuçta kısmet,hayırlısı değilmiş.

Teşekkür ederim yarenciğim.Sağol canım.Nasılsın?

canım geçmiş olsun en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.:Saruboceq:

günaydın kızlar..

camdankalp tahmin etmiştim, dün hiç yazmadın, çok geçmiş olsun canım. bugün nasılsın peki? inş tekrar devam etmez. Allah yardımcın olsun...

saol canım dünden iyiyim ama bugünde hapşuruk öksürük burun akıntısı nöbetim başladı (alerjik saman nezlesi) amin allah hepimizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun güzelim bu gün nasılsın?

canım bize slm yomu hiçte görmüyosunmafoldumben

canım geçmiş olsun en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.:Saruboceq:

İnşallah tatlım.En kısa zamanda diyeceğim;ama kociş ısrarla boğa burcu olsun diyor.Kendisi gibi.Onun için de seneye Temmuz'u bekleyeceğiz sanırım:) Hem ben de sizlerden tecrübe edinirim şekerler...opuyorumnanaktan

jazmincimn kuzura bakma yaa ne olur çok sık girmediğim için bilmiyodum hayatım rabbim sabır versin inş en kısa zamanda da bebeğine kavuştursun inş seni

camdan kalp bilmiyorum hareketmidir bunun için çok erken ama arada bir karnımda bişeler hissediyorum gaz hareketi gibi ama değil seyirmeye benziyo sanki

İnşallah tatlım.En kısa zamanda diyeceğim;ama kociş ısrarla boğa burcu olsun diyor.Kendisi gibi.Onun için de seneye Temmuz'u bekleyeceğiz sanırım:) Hem ben de sizlerden tecrübe edinirim şekerler...opuyorumnanaktan

hakkında hayırlısı canım.opuyorumnanaktan

jazmincim ben de iyiyim çok şükür, sabırla yarını bekliyorum. sen ve heradadan sonra ben de bi hayli endişelenmiştim ama şimdi sakinim :) yarın bebeğimi görünce, inş Allah'ın izniyle, daha iyi olacağım..

Kız seneye temmuz beklenir mi, ayol. hadi o ay olmadı, sonra yine mi 1 sene bekleyeceksiniz. bence sen kendini hazır hissettiğinde düşünmeye başlayın hihoyyyt

aaa fatmacım selamların en güzeli sana olsun kuzum,a.s. opuyorumnanaktan

ya ben de karnımda gurultu gibi bişeyler hissetdiyorum ama ebrunun dediği gibi gaz sanırım. bir de gece sanki karnımda bebeğin tekmesiyle uyanıyor gibi oluyorum :) bendeki de nasıl psikoloji ise. bizim şu anda hissetmemiz imkansız bence. ama 2. kez hamile olanlar, bize göre daha erken hissedebilirmiş. onlara sormak lazım. papatya, akpak,selkie,selma.. onların 2. cocukları sanırım. başka varmıydı yaf kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 Canım kocişe diyorum;ama inan ben bu korkuyla en 2 ay yanına yanaşamam diyor.O da benim için endişelendi çok.. Yok tatlım Mayıs gibi başlarız çalışmalara:utangac:Ancak olur zaten:kedi:Sakın endişelenme canım.Eminim herşey süper olacak hep böyle düşün.Benim ve Hereda'nın başına gelenler nadir olaylar..Sakın olumsuz düşünme tatlım...

denizkızıl nasılsın canım,bebiş nasıl? sen de arada gelip, okuyup çıkıyorsun sanırım, bazen görüyorum. yazsana, nasıl geçiyor günlerin ?

jazmincim ben de iyiyim çok şükür, sabırla yarını bekliyorum. sen ve heradadan sonra ben de bi hayli endişelenmiştim ama şimdi sakinim :) yarın bebeğimi görünce, inş Allah'ın izniyle, daha iyi olacağım..

Kız seneye temmuz beklenir mi, ayol. hadi o ay olmadı, sonra yine mi 1 sene bekleyeceksiniz. bence sen kendini hazır hissettiğinde düşünmeye başlayın hihoyyyt

aaa fatmacım selamların en güzeli sana olsun kuzum,a.s. opuyorumnanaktan

sanada günaydı kuzucumopuyorumnanaktan

neyse ben biraz çalışem bakem bugün. eğer kendimi tutabilirsem, öğleye kadar gelmicem :) bundan sonra sabah,öğle,akşam takılcam kk'ya. kendi kendime karar aldım. çünkü işlerim aksıyor kafamçokkarıştı ben eskiden ne hızlı bi mühendisdim bie:kahve:,her işimi zamanında yapardım, bu bebiş olayı beni bozdu. hem kariyer, hem cocuk çok zor, off Allahım :bbo:

neyse bunu da yazıp çıkayım, voles yine okudu okudu, bişey yazmadan gitti :) aşk ol voles benneyaptımki

neyse bunu da yazıp çıkayım, voles yine okudu okudu, bişey yazmadan gitti :) aşk ol voles benneyaptımki

hehehe gene en son dayanamadın demi bana laf geldi :))))))))) yok canikom yazdıklarınızı okuyorum bi yere gittiğim yok sabah yazdım baktım kimsec,ikler yok arada int. den çatlaklar için yağ falan bakıyorum 13. haftama giriyorum bu haftada bebişimde olan değişikliklere bakıyorum bide benim dr. u düşünüp ya bu kadın benim 2'li testi ne zaman yapcak acaba diye düşünüp dr. a kızıyorum anlıycağın çok yoğunum bildiğin gibi değil kaydirigubbakcemile3 ama bu sizi ihmal ediyorum demek değil hep takipteyim kurtulamazsınız bendennnn :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın canlar...
nasılsınız, ben bugün iyiyim çok şükür.. sizlerde iyi olun inşallah..
benimde aklıma voles gibi bişey geldi, yakın olsaydık hepimiz önümüzdeki yaz bebişleri pusete koyardık buluşurduk bi yerlerde.. anamm senin bebiş ne tatlı oyyy yirim ben onu muhabbetleri yapardık..
ayyyyy süper olurdu..
Allah sağlıklı sıhhatli doğduklarını göstersin bize inşallah.. alkisalkisalkis

Back
X