evet cnm yaa( neyse geç olsun da güç olmasın
ayy kaydı bile rica minnet yaptırdık hatuna sağlık ocağı bomboştu gittiğimde benden başka kimse yok hala yok işim çok yalnızım yok bilmem ne başka zaman gel gibi laflar etti, hem zaten takibin yapılıyormuş, biz sadece kayıt yapıyoruz dr.a gitmeyenleri de yönlendiriyoruz dedi, ben de kızdım geçen sefer de kaydetmediniz ne zaman kaydetmeyi düşünüyorsunuz zaten düşük riskim var sürekli git gel yapamam deyince lütfen kaydetti, bi de yok kayıt çok uzun sürermiş de falan bahane işte 10 dk sürdü altı üstü kaydetmesi, benim başka tanıdıklarım var onların sağlık ocaklarından tel ile arayıp özellikle mutlaka gelin demişler, bunlar da kendim gelmişin postalamaya uğraşıyor kafamçokkarıştı
aminnnn, canım çok sağol Rabbim dualarımızı kabul ve makbul eylesin
akşan dr.dan gelince yazarım demişti ama hala ses yok inşallah herşey yolundadır
bende dün kayıt oldum sağlık ocağına çok ilgilendiler ne yemem gerektiğini söyledi dra gidip yaptırdığın testleri getir dosyana kayıt edelim dedi doğumun nezan olacağını söyledi bol su iç kuruyemiş ye vitamin takviyesi verdimi doktor diye sordu