• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    59
Evet ocean extramag :( özellikle yemek sonrası midem doluyken alıyorum bol suyla ama yine de rahatsız ediyor. Siz de bir deneyin diyeceğim ama rahatsız etme olasılığı yüksek :( çünkü diğer ilaçlar dokunmuyor bir onda sorun var
Ben Ocean osteofine kullanmıştım. Hap şeklinde. Belki başka bir formu mide bulandırmaz

Bulantı daha çok yaşayanlar erkek bebek annelerimi acaba ?
Çünkü vucutta başka cinsiyet olunca gebelik belirtileri daha çok olurmuş kusma ve bulantılar .
Kız olunca daha kolay geçermiş bir kadın doğum uzmanı öyle söyluyordu..
Ben tam tersi biliyorum canım benim kız dayken 5 ay kustum her hafta serum yedim çok zordu şimdi erkek hiç bulantım olmadı

Merhaba arkadaşlar 11 hafta 5 günlükken doktor %60 ihtimalle erkek ben bir çıkıntı gördüm demişti bugün ikili test için tekrar gittim 12 hafta 5 günlük doktor baktı 2 bacak arasında bana pipiyi gösterdi bu haftadan sonra cinsiyeti değişen var mı acaba aranızda umutlanmalı mıyım erkek olduğuna iki kızım var bu bebeğimin erkek olmasını çok istiyorum

Merhaba arkadaşlar 11 hafta 5 günlükken doktor %60 ihtimalle erkek ben bir çıkıntı gördüm demişti bugün ikili test için tekrar gittim 12 hafta 5 günlük doktor baktı 2 bacak arasında bana pipiyi gösterdi bu haftadan sonra cinsiyeti değişen var mı acaba aranızda umutlanmalı mıyım erkek olduğuna iki kızım var bu bebeğimin erkek olmasını çok istiyorum
Bana da 12+4 de doktorum erkek demişti. Hatta fotoğrafını çekip verdi 2 gün sonra fetal dna testimin sonucunu öğreneceğim. Eğer değişmezse yazarım 😊

Erkekler daha erken belli ediyormuş cinsiyetini doğru olabilir doktorun dediği umarım dilediğiniz gibi olur 🥹

Kızlar bisi sorucam ben maalesef ki hala sigarayı bırakamadım :(
Vicdan azabını hem cekiyorum hem iciyorum, doktorum da kendini bu kadar strese sokman daha zararlı, azaltabildigin kadar azalt zamanla, günde maks 2-3 e düsür dedi
Ama sizden bi kac carpıcı sey duysam kendime gelirim belki :(
Çeken bilir der susarım. Şiddetle tavsiyem şu ki Allen Carr Sigarayı Şu anda bırakın adlı kitabını alıp hemen başlayın. Yıllarca bırakmaya çalışmakla geçti ömrüm. 3 gün azalttıysam 5.gün arttı sayı.Kitap gerçekten işe yarıyor.

Bulantı daha çok yaşayanlar erkek bebek annelerimi acaba ?
Çünkü vucutta başka cinsiyet olunca gebelik belirtileri daha çok olurmuş kusma ve bulantılar .
Kız olunca daha kolay geçermiş bir kadın doğum uzmanı öyle söyluyordu..
Ben sadece ilk 1 2 ayda bulantı yaşadım.Kusma olmadı denecek kadar az oldu. İlk gebeliğim. İkiz oğluşlarım olacak inşallah. Halsizlik ve hafif bulantı dışında rahat geçti diyebilirim. Şimdi 16.haftayı bitirdik. 15.haftada diş eti kanamaları başladı. Sürekli değil ama günde 2 3 kere oluyor.

Bana doktorumuz %90 kız dedi 12+4 de . 16.haftada ikisinin de erkek olduğunu öğrendim 😊 Rabbim herkesin gönlünün muradını kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻

Selamlar kızlar 🌼 bugün üç hafta aradan sonra kontrole gittim, en uzun ara verişimdi ondan önce neredeyse her hafta gitmiştik. 🙈 Bebişi gördüğüm hafta iyiyim sonra yine meraklanmaya başlıyorum çünkü.
Kızımız bize el salladı bugün.🥹 Bu aralar inanılmaz duygusalım zaten izleyip izleyip ağlıyorum. 16+5 çıktı ölçümlerde. Bulantılarım artık yok her şeyi yiyebiliyorum çok şükür. Göbeğimde büyüdü sanki birazcık. Bebişimize kıyafetler bakıyorum.🐣 Yıllardır hayalini kurduğum şeylerdi bunlar. Çok şükür 🙏🏻 Bebeklerimizin tekmelerini hisseceğimiz günlerde yaklaşıyor. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi💛

Back
X