Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki demekki erkek gibi bi kız olcak canım kaydirigubbakcemile3
yok yok doktoru degiştirmeyecegim.sadece başka doktorda kız diyecekmi diye öylesine bi kereligine başka doktora gidcem.diyom canım..
çin takvimimnde de erkek çıkmıştı bende.. Ama çoğunluk onun tutmadığını söylüyor..
ben yanlış mı saydım acep. 6-6 saymıştım ama..
bende mi yanlış saydım yaa 6 erkek 8 kız buldum ben :))))))
canım nasıl oluyomuş o cinsiyet tahmini çok merak ettim ya yaparsan çok sevinirim...
eşimin d. tarihi : 08/03/1979
benim d. tarihim : 16/07/1979
sat: 29 Nisan
çok sağol canım walla çok merak ettim en azından avuntu olur bakalım....
canım benimde en son gittiğimde kananmam vardı 1 hafta rapor verdi doktor progestan kullandım geçti şimdi ne durumda merak ediyorum insanın akılna geliyo sağlıklım değilmi die bulantılarımda azaldı normal aslında
3 hafta geçti işte üzerine tam 1 ay olsun öle gideyim dedim hem testlerin yapılacağı haftada
önceden analarımız doğduğumuz gün görmüş bizi ne usg si doktora bile bi kere gitmiş anam :)
SHİNE bu cinsiyet tahmin olayı ne güzelim ...öyle bişey varsa hadi bizede bak bakalım tutacakmı.yada nerden bakıyorsun bizede söyle
canım süt içemiyorsan bol bol yoğurt ye peynir ye sütten tatlı yap sütlaç mesela bende sütü zor içiyorum ama çıkarmıyorum çok şükürr yoğruta yiyorum biraz şeker katıp ta iyi oluyoo
canım erkek kadın doğum dr. u yok orda bayandır mutlaka 4 tane bayan dr. var... yaklaşımı tabiki önemli dr. un bana dr.um 2 li tarama yapıcaz bile dememişti ben bi sonraki randevuya gittim izindeydi benim dr... diğer dr.lardan birine aldım randevu 2 li test yapıcaz bugün dedi... ben int. araştırmamış olsam bana 2 li yapılacağını hast. insanlık hali hazırlıksız gitsem 180 tl aldılar acaba yerine öpücük mü vericektim... aklıma geldikçe sinirleniyorum... neyse bu yeni gittiğim hastaneden ve dr. dan şimdilik çok memnun kaldım.. umarım sonuna kadar böyle gider.... doğumuda orda istiyorum...süte gelincede canım bence kendini zorlama nasıl olsa bulantıların geçmek üzere bırak tamamen geçsin o zaman daha rahat içersin şimdi kendini zorlamanın bi anlamı yok....
kızlar benim eşimde adanalı.......
slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..
bende senin gibiydim süt diyince miğdem bulanıyordu ama bu aralar light süt içiyorum onun tadı daha hoş geliyor bana birde kokusuda yok kesinlikle dene derim günde 2 bardak bile içsen yeter .
mavi kısma eşininiz doğum tarihini gün ay yıl olarak yazın
pembe kısım sizin gün ay yıl olarak yazın en alta SAT gün ay yıl yazın pe ile başlayan yere basın aboyka kız manyk çıkarsa erkek oluyomuş
bana volesin hep kızı olucamış gibi geliyo nedensee içimden geçennn