• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kız bebek ve erkek bebek sayısı eşitlenmiş oldu listede.

camdankalp inş sağlıklı hayırlı evlat olsun da, cinsiyetlerini geç öğrenelim canım..

yok yok doktoru degiştirmeyecegim.sadece başka doktorda kız diyecekmi diye öylesine bi kereligine başka doktora gidcem.diyom canım..

hee anladım canım tamam

çin takvimimnde de erkek çıkmıştı bende.. Ama çoğunluk onun tutmadığını söylüyor..

onda bakarken yaş çok önemliymiş galiba ne bileyim öle duymuştum ben

belki yarın hulen öğrenebilir.. atladığım var mı acaba listede, inş yoktur..

bu arada ben artık kimseye puan veremiyorum..:( 20 kişi olduğuna emin misiniz?

canım nasıl oluyomuş o cinsiyet tahmini çok merak ettim ya yaparsan çok sevinirim...
eşimin d. tarihi : 08/03/1979
benim d. tarihim : 16/07/1979
sat: 29 Nisan

çok sağol canım walla çok merak ettim en azından avuntu olur bakalım....

Canm erkekler hücrelerini 4 yılda bayanlar 3 yılda bir yenilermiş .Dogdugun günden bu yana bayanlarda 3 er 3er erkeklerde 4 er 4 er sayıyorsun sat tarihin e kadar. Eşin en son 2007 nin 3. ayında yenilemiş Sen 2009 un 7. ayında yenilmeişşsin sat tarihin 29 nisan 2009 sat tarihine en yakın eşin yenilemiş oluyor egerki 7 aydan sonra hamile kalsaydın cinsiyeti KIZ olacaktı.Şimdi Erkek olacak.
Herşeyi allah bilir canm sadece bir tahmin bu.

canım benimde en son gittiğimde kananmam vardı 1 hafta rapor verdi doktor progestan kullandım geçti şimdi ne durumda merak ediyorum insanın akılna geliyo sağlıklım değilmi die bulantılarımda azaldı normal aslında
3 hafta geçti işte üzerine tam 1 ay olsun öle gideyim dedim hem testlerin yapılacağı haftada
önceden analarımız doğduğumuz gün görmüş bizi ne usg si doktora bile bi kere gitmiş anam :)

Canm benmde kanamalarım olmustu doktor banada proluton diye igne verdi .Şükür olsun geçti . Stres ten uzak durmalıyız.Kendimizi yormamalıyız.Doktorum ster ve yorgunluktan demişti.

SHİNE bu cinsiyet tahmin olayı ne güzelim ...öyle bişey varsa hadi bizede bak bakalım tutacakmı.yada nerden bakıyorsun bizede söyle

Canm eşin ve senin dogum tarihlerinizi ve sat ı yazman yeterli.

olabilir cnm bilemiyom ama birilerini çüft gördüm galiba :))))))) yorgunluktan olabilir

canım süt içemiyorsan bol bol yoğurt ye peynir ye sütten tatlı yap sütlaç mesela bende sütü zor içiyorum ama çıkarmıyorum çok şükürr yoğruta yiyorum biraz şeker katıp ta iyi oluyoo

ayran içiyordum bugune kadar
ama bugunden sonra zor
çok fena oldum bende bırakın hafiflemeyi artış var
aglamak istiyorum sürekli
öyle özeniyorumki yemek yiyenlere
açlıktan ölecegim yakında

canım erkek kadın doğum dr. u yok orda bayandır mutlaka 4 tane bayan dr. var... yaklaşımı tabiki önemli dr. un bana dr.um 2 li tarama yapıcaz bile dememişti ben bi sonraki randevuya gittim izindeydi benim dr... diğer dr.lardan birine aldım randevu 2 li test yapıcaz bugün dedi... ben int. araştırmamış olsam bana 2 li yapılacağını hast. insanlık hali hazırlıksız gitsem 180 tl aldılar acaba yerine öpücük mü vericektim... aklıma geldikçe sinirleniyorum... neyse bu yeni gittiğim hastaneden ve dr. dan şimdilik çok memnun kaldım.. umarım sonuna kadar böyle gider.... doğumuda orda istiyorum...süte gelincede canım bence kendini zorlama nasıl olsa bulantıların geçmek üzere bırak tamamen geçsin o zaman daha rahat içersin şimdi kendini zorlamanın bi anlamı yok....

evet canım belkide bayandır yanlış hatırlıyor olabilirim
ya geçmiyorki benim gün gçtikçe artıyor
bende anlamadım
doktor bir daha kilo alıp gel dedi
ama ben sanırım yine verdim
açlıktan hem ben hem bebişim mahvolduk valla

kızlar benim eşimde adanalı.......

benim eşimde adanalı

slm kızlar nasılsınız??ben cumartesi doktora gittim bu doktor bence sorun yok çok sağlıklı dedi ve muhtemelen oğlum olcakmış... ayın 17sinde amniyosentezide bi atlatsam çok rahatlıcam..

ooo bir erkeğimiz daha oluyor gözün aydın canım
inşallah testleri de atlatırsın hayırlısıyla
dualarımız seninle

bende senin gibiydim süt diyince miğdem bulanıyordu ama bu aralar light süt içiyorum onun tadı daha hoş geliyor bana birde kokusuda yok kesinlikle dene derim günde 2 bardak bile içsen yeter .

ahh canım benim sade süt olsa razıyım ama offfffffffffffff

mavi kısma eşininiz doğum tarihini gün ay yıl olarak yazın
pembe kısım sizin gün ay yıl olarak yazın en alta SAT gün ay yıl yazın pe ile başlayan yere basın aboyka kız manyk çıkarsa erkek oluyomuş

bana erkek çıktı, çin takviminde de kız çıkmıştı :)
sanırım bebekte benim gibi kararsız
kız mı olsam erkek mi kaydirigubbakcemile3
aman allah korusun sağlıklı olsunda
cinsiyeti ne olursa olsun

kızlar ben çıkayım ortalık yina dagınk.biraz iş yapayım.hepinizi :gitme:öptüm

kızlar şöyle bişi olabilirmi hani erkekler 4 yılda kadınlar 3 yılda bir kanı yenileniyo yaa 4 yıl sonraki ikinci bebeğin cinsiyeti şuan dogacak olandan farklı olacak 3 yıl sonra dogacak olan bebekse şuan dogacak olanla aynı olacagı anlamına mı geliyo acaba dr sorsam gülermi acaba bunu çok merak ediyorum çünkü kız kardeşimle benim aramda 3 kızkardeşim ve erkek kardeşim arasında 4 yaş fark var eltimin 8 yıl fark var kız ve erkek görümcemin birinin 4 yıl fark var bir kız bir erkek yani çevremde buna benzer örnekler çok ama bir tane görümcemin de dogumundan hemen sonra hamiş kalmış 40.da falan ama o da bir kız bir erkek sizce söylediğim mantıkşlı olabilir mi kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $Resim 002.webp
    $Resim 002.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 27
Back
X