2010 Şubat Anneleri

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın arkadaslar
dün 100 gram ağırlığında 15 cm boyundaki kızımı gördüm
:lepi:
çok inatçıydı bacaklarını çaprazlıyodu ama ben öksüre öksüre açtırdım bacaklarını

naptın sen ya mahfettin beni... mafoldumben

günaydın canım
ya bende pazartesi gidicem doktora senle aynı endişeleri taşıyorum bir aydır kontrole gitmedim benim bulantılar azaldı kesildi gibi sabahları bulantıyla uyanmassam dahada endişe edicem ama içimizi ferah tutalım hayatım böle şeyler düşünmeyelim RAbbim korusun bebiş lerimizi O na emanet

günaydın canım

hadi gözün aydın maşallah Allah nazardan sakınsın
topik kızlarla dolduu
benimki ne acep :)

aa süper ya kızlar atağa geçti 15 cm mi :1shok: kaç haftalıksın sen pofidi
baş popomu 15 cm yoksa tamamımıkaydirigubbakcemile2

canım bunlar yersiz korkular neden hep olumsuz düşünüyosunuz Allahın izniyle kötü bişey olması için bi sebep yok... arkadaşının durumu farklı ilaç kullanmış... sen kendini onun yerine koyma hepimiz sorunsuz geçiricez merak etme... rahat olsun için bebişide korkutuyosun...

maşallah canım maşallah Allah bağışlasın bir kız daha... kızlar kaç tane oldu acep? öksürmek demek işe yaradı e ben bunu öğrendim ya tamam artık ciğerleri dökene kadar öksürürüm... canım uzun boylumu olucak ya 15 cm .. benim bacaklarla 13-14 cm falan seninde mi öyle...?

bacaklar dahil uzunluğu 15 cm
bas popo mesafesi değil yanikaydirigubbakcemile3
ama bende iri doğmuşum 4,5 kiloyerimseniben
bugün 14+2 yim ama 15 haftayla uyumlu çıktı bebiş
bende hep karamurat diyodum meğer kızmış velet

hıı maşallah
bende dedim baş popoysa nasıl bi kız doğucak sırnaşık şey

hamile kilodunu geçtim hamile kotu pantolonu var 32 tl ye ben 100 altında hiç görmemiştim... bu akşam hemen gidip alıyorum...

günaydın yoldaşlar..:)))
CANEYLOM gözün aydın canım kesin olması ne güzel ben 1 ay daha beklicem kesin demesi için...
SELKİE seninde gözün aydın canım bebeiş iyimiş çok sevindim

sağol bitanem...

inş. canım inş. kucağımızada alıcaz Allah hayırlısıyla versin inş.

amin bitanem...

hayatım maşşalllah bebiş tombiş olaak galiba....

sağol bitanem...

amin bitanem...

hayatım maşşalllah bebiş tombiş olaak galiba....

tosuncuk
bende tosunmuşum ama sonra hep zayıftım ta ki hamile kalana kadar kaydirigubbakcemile3
şimdi tekrar isim arıyorum sonuçta onun bi uzunluğu ve ağırlığı var minik bi şahsiyet o

maviyeşil,caneylom,pofidi gözünüz aydın canlarım.Rabbim kızlarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.
selkie'cim ben de endişelenmiştim, bu zamana kadar hala kanama mı olur diye, çok şükür bebek ile ilgili değilmiş, yine de inş en kısa zamanda diğer rahatsızlığın da geçer..
sinem'cim bebeklerimizi uzun zaman görmeyince hepimiz endişeleniyoruz, Rabbim onları korusun. Allah'ın izniyle bişey olmayacak, aklına kötü şeyler getirme..

[

ne kadar güzel.... allah analı babalı büyütsdün maaaşallah

bence bişiiicik olmaz ben de de aynı korkular var, dun yolda yururken aniden iki kere kramp girdi..korktum ama kendimi rahtlatmak için pantolon sıkmaya başladı diye düşündüm ama bilmiyyorumm:kedi:

ben ssk ile yarın yaptırıcam ama 50 milyon falan diyorlardı bilmiyorum ama 180 çok ya.. ben de medikalpark ta ilk testleri 350 ye yaptırmıştım hem de hem özel hem ssk sigorta ile.. istanbul da fiyatlar mı ucuk ne? yarın ben de ikli teste gidicem nolurr herşey yolunda igitsin!!!:gitme:

caneylom ne güzel kız annesi olacaksın yani.. tebrikler!!!
tosuncuk
bende tosunmuşum ama sonra hep zayıftım ta ki hamile kalana kadar kaydirigubbakcemile3
şimdi tekrar isim arıyorum sonuçta onun bi uzunluğu ve ağırlığı var minik bi şahsiyet o
hayırlı olsun maaşallah.. darısı başımızaaa

papatyacım neyi biriktiririz anlamadım canım

canım renkli usg leri biriktirir diyorum...

ne güzel herşey yolundaymış.aa bi kız dahakaydirigubbakcemile2

canım gözün aydın.kız topigi locagız sanırım...

günaydın kızlarr hayırlı günler olsunn opuyorumnanaktan

günaydın.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

anam bu ne mafoldumben ay çok duygulandım sabah sabah bebişim bile harekete geçti valla:gitme:
doğum günü kutlu olsun prensesin daha nice yıllara inş

maşallah.kızımıza bir kız bir kız daha bir kız daha....

naptın sen ya mahfettin beni... mafoldumben

canım bende bugün çok duygusalım..

anacıgım malkaçoglu falan bayagı isim bulmuştukkaydirigubbakcemile3

camdan kalp teşekkür ederim.sizlerde görürsünüz inşallah o gunleri....

kızlar bu arad hepinize günaydın....
SELKıE gözün aydın canım birşey çıkmamasına sevindim.ikili testte nereye bakarak cinsiyeti söyleyecekemiş.mümkünse nereye bakacagını ögrende bizde bilelim olurmu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…