evet kızıma isim buldum onun adı küçükelif birleşik yazılıyo ama:teytey:
papatya, az önce yazacaktım, unutmuşum.. kızının yeni yaşı kutlu olsun canım. Rabbim sağlıklı, hayırlı uzun ömürler nasip etsin..
günlük mü tutuyorsun kızına? ben de oğluşuma yazmak istiyorum bişeyler ama tam olarak duygusal anlamda hissedemiyorum nedense.. ben duygusuz muyum acep..mesela onunla şimdiden konuşmak istiyorum ama o bile içimden gelmiyor.. sanırım iyice hareket etmeye başladığında,anneliği hissedeceğim..
ece ismi güzel, diğer kızının ismi neydi?
kızlar bende ece ismini düşünmeye başladımbne darsiniz küçüklügümden bebeklerime ece ismini koyardım.nasıl...
canım bence guzel kuzenimin kızının ismi ecem. o da guzel. bizim ailede oldugu icin biz duseniyoruz yoksa begendigim isimlerden :lepi:
bu arada kızının dogumgunu kutlu olsun.nice yaslara insallah.
hamile külodu iyimiş almam lazım mirmirmirmir
kızlar evet haklısınız insallah bisey olmayacak bebislere ama insan uzun sure gormeyince merak ediyor.
size bisey sorucam bu donemde denize girmek konusunda bir sakınca var mı arkadaslar? esim persembe ogleden sonra izin almıs haftasonundan önce kacalım biyerlere diyoruz ama. aslında ben suanda yalova cınarcıktayım ama buranın deniz temizliginden emin degilim baska bir yere gidelim diyoruz. ama tabi en uzak 2-3 saat olmalı. aklınıza gelen gittiginiz ve tavsiye edebileceğiniz öneriler bekliyorummm... denize girebilir miyim bir de ???
vallahi ben 1,5 saattir baglanamiyordum kadinlar kulubu gecici olarka hizmet veremiyor diyordu...:sinifsinif:Bugün topik çokmu sessiz banamı öle geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?