2010 Şubat Anneleri

kızlar bende ece ismini düşünmeye başladımbne darsiniz küçüklügümden bebeklerime ece ismini koyardım.nasıl...

papatya, az önce yazacaktım, unutmuşum.. kızının yeni yaşı kutlu olsun canım. Rabbim sağlıklı, hayırlı uzun ömürler nasip etsin..

günlük mü tutuyorsun kızına? ben de oğluşuma yazmak istiyorum bişeyler ama tam olarak duygusal anlamda hissedemiyorum nedense.. ben duygusuz muyum acep..mesela onunla şimdiden konuşmak istiyorum ama o bile içimden gelmiyor.. sanırım iyice hareket etmeye başladığında,anneliği hissedeceğim..

ece ismi güzel, diğer kızının ismi neydi?

sagol canım..yok günlük tutmadım.bu yazı bugüne özell..ama kızlar ben bebegime günce almıştım.orda boş sayfalar oluyo.oraya babasıyla ben duygularımızı yazmıştık.ve çogu arkadaşlarımızda kızımıza duygularını yazmıştı.çok güzel bir hatıra kaldı.annemin el yazısıyla kendi duyguları var.ben ölünce okur demişti:sinifsinif:gerçektende güzel oluyo.sanırım bunada alacagım.eşit olsunlar...hiç böylemedim dimi kızımın ismini..
kızımın ismi ZEYNEP...
evet şimdi pek hissedemiyosun.ama karnında hissetmeye başlayınca duyguların daha degişiyo canım..

kızlar evet haklısınız insallah bisey olmayacak bebislere ama insan uzun sure gormeyince merak ediyor.
size bisey sorucam bu donemde denize girmek konusunda bir sakınca var mı arkadaslar? esim persembe ogleden sonra izin almıs haftasonundan önce kacalım biyerlere diyoruz ama. aslında ben suanda yalova cınarcıktayım ama buranın deniz temizliginden emin degilim baska bir yere gidelim diyoruz. ama tabi en uzak 2-3 saat olmalı. aklınıza gelen gittiginiz ve tavsiye edebileceğiniz öneriler bekliyorummm... denize girebilir miyim bir de ???

kızlar bende ece ismini düşünmeye başladımbne darsiniz küçüklügümden bebeklerime ece ismini koyardım.nasıl...

canım bence guzel kuzenimin kızının ismi ecem. o da guzel. bizim ailede oldugu icin biz duseniyoruz yoksa begendigim isimlerden :lepi:

bu arada kızının dogumgunu kutlu olsun.nice yaslara insallah.

canım bence guzel kuzenimin kızının ismi ecem. o da guzel. bizim ailede oldugu icin biz duseniyoruz yoksa begendigim isimlerden :lepi:

bu arada kızının dogumgunu kutlu olsun.nice yaslara insallah.

sagol canım....deniz deyince bende deniz kenarındayım ama girmiyorum.aslında bi sakıncası yok diyo doktorlar fakat denizin temiz olması gerekiyo.yoksa enfeksiyon alabilirsinbbide denizden çıkınca ıslak mayoyla kalmayın diyolar.amaaan kim yapacak bunları.biz denize gidiyoz baba kız denize giriyo bened şezlonklarda oturuyorum.ilk kızımdada girmemiştim bundada girmeyecegim.ne olur ne olmaz.yani bencee

sinjemcim ben girdim denize canım kuşadasında ama deniz çok temizdi.ıslak hiç durmadım. doktor sakıncası yok dedi.ama deniz temiz olmalı.

aa zeynep ismini çok severim ben. eşimin yeğeninin ismi zeynep kayra ve o kadar mı tatlı olur bir kız çocuğu. eminim senin kızın da pek cimcimedir.

ece fena değil ama daha güzel isimler bulabilirsin gibi..

hamile külodu iyimiş almam lazım mirmirmirmir

aa ben dün hamile kilodu aldım aslında benim için çok erken ama yürürken farkettim kapatıyoruz yazan bi iç çamaşırcı.hamileler için pek birşey yoktu 1 tane kilot 7 tl ye inmiş 2 tanede emzirme sütyeni aldım 8 tl tanesi

snm merhaba canım

ben 10. haftamda dr dan izin alarak gittim denize yücebilirsin sorun yok ama gücente kalmıyacaksın dedi.denize girip gölgede güneşlenebilirsin ama ben yüzerkende zorlanmıştım karnım geriliyor gibi oldum sadece eşime eşlik etmek için gitmiş oldum gün içinde 2-3 kere denize girip çıkmak iyi gelebilir.

biz kocaelinde kerpeye gittik istanbul a 3 saat yani evden çıkıp oraya varmamız
3 saat sürdü. otobüs 2.5 saatte gitti. tavsiye ederim havası çok güzel bulantılarımın en şiddetli olduğu haftaydı ve oranın havasından 1 kere miğdem bulanıyor demedim ve sürekli yedimmm.bi araştır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…