2010 Şubat Anneleri

evet canım.rekli usg..artık biriktiririz dimi....

bende çıkayım kızlar.yarın görüşürüz öptüüüm:gitme:

Kızlar hepınıze ıyı akŞamlar kendınıze ıyı bakın

aryacım sende cinsiyet öğrenmişin maşallah.

cnm ben dr zorladım yoksa bişey söylemeyecekti kıza benziyor dedi ama kesin demiyorum dedi.yani değişedebilir test sonuçlarımı götürdüğümde kesin söylerim dedi.

slm kızlar nasılsınız giremiyorum bu aralar yazlıktayım uzak kaldım sizlerden inşallah hep güzel haberler vardır bende bugün doktora gittim çok erken ama doktoruma cinsiyetini çok merak ettiğimi söyledim yarım saat inceledi kıza benzetti ama kesin değil bu arada meleğimin gelişimi 1 hafta ilerdeymiş erken gelmek istiyor heralde pazarteside ikili testimiz var dua edin bizim için yine yazlığa dönüyorum bir süre daha takip edemicem sizi ama iyiki varsınız ALLAHa emanet olun siz ve bebişleriniz

Cinsiyet için seninde çok erken benimde bugun 2 li testim vardı cinsiyet belli oluyormu dedim uyuz bana daha neler dedi ama belli olan arkadaşım var 12 haftada dedim ama seninki belli değil hem çok erken dedi cins adam.bende 16 haftadan önce sormıyacağım artık.

benim ense ölçümü normal cıktı darıs senin ve henüz yaptırmayan tüm arkadaşların başına .Sen ve bebeğinde Allaha emanet olun.

gözün aydın canım inşallah bizimde sonuçlar normal çıkar.
benim doktorum muayeneyi çok uzun tutuyor benim yarım saat 45 dk sürüyor nazımda geçiyor eşimin doğumunu yaptıran doktor inşallah hem eşimin hem çocuğumun doktorları aynı olucak.çok merak ediyoruz dedim belli olmaz dedi ama bazı belirtiler oluyormuş onları inceledi.13.haftaya kadar kızında erkeğinde cinsiyet organı çıkıntılı oluyormuş 13. haftadan sonra kzın geriye doğru ilerliyormuş ama erkeklerde hafıf yuvarlak kızlarda çizgi oluyormuş o çizgileri gördü kesin değil ama kız dedi aslında henüz belli olmazmış ama bu şekilde belirtileri varmış hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hepimiz kucağımıza alalım inşallah cinseyeti çokta önemli değil

bende çıkıyorum iyi akşamlar yarın bomba gibi anne adayları ile görüşmek üzere....

selam kızlar nasılsınız biz sabremedik hastanemizin randevu günü gelmeden veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızımız geliyo inşallah:))))))))))))))))))))))))çooooooooooookkkkkkkkkkkk büyük ihtimalle dedi rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize:)))

bebişimi gördüm geldim kızlar,gelişimi çok güzelmiş,11 hafta 2 günlük gözüküyor ultrasonda,kanamamda rahim ağzındakibir problemden kaynaklanıyormuş,bebkte kaynaklanmıyormuş çok şükür...progestanı kullanmaya devam dedi,2 testimizi aldı,ense boyunu ölçtü bebeğin,gayet iyimiş oda,kan testimizde haftaya çıkaçakmış..kan testindeki bir değere göre insiyet tahmininde bulunabiliriz belki, dedi,,,ultrasonda 16. haftada ançak gözükmeye başlıyormuş...

Aaaa bir cimcime daha geliyor demek cnm Hayırlısı olsun.

cnm gözünaydın kanamanın sebebinin bşka bi sebebten olmasına sevindim.

hadi gözün aydın canım kızlar baskın çıkıcak galiba.

hadi
seninde gözün aydın canım.kanamanın bebeklşe ilgili olmayoışına sevindim.zemuszemus

merhaba kızlar ne zamandır giremiyorum güzel haberler var biraz bakındım hayırlısı olsun gözleri aydın

merhaba kızlar ben de kısmetse şubat anne adayıyım... 22 şubat.... doktorum ikili tarama testi yaptırmamı söyledi ...bir yerden fiyat aldım 180 ytl dediler. fiatlar hakkında bilgim yok ama bu çok değil mi? istanbul avrupa yakasında bunu daha uygun fiatla yaptırabileceğim bir yer tavsiye edermisiniz. ssk lıyım.bayan dr. tercihim kendimi daha rahat hissediyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…