2010 Şubat Anneleri

kızlar uykusu normale dönen varmı ben ilk zamanlar çok uyurdumm deli gibi şimdi azaldı

benimde azaldı son günlerde
kuş gibi oldum güneş doğar doğmaz gözümü açıyorum
ama bugün çok uykum var gece 2-3 saat uyudum
kardesim sabah 5 te askere gitti:gitme::a015:

Günaydın kızlar
Pofidik kızın olucakmış sanırım allah analı babalı büyütmek nasip etsin canm. Kızlar coğaldı erkekleri geçti :)

Bi arkadasımızında yakını vefat etmiş sanırım .Allah rahmet eylesin canm.
Geçmişi okumaya kalkıyorum sona gelene kadar okuduklarımın cogu ucup gidiyor :)
Papatyacım kızına yazdıgın şiir cok güzeldi cok duygulandım.Allahım bizede bebeklerimiz dogunca yazmayı nasip etsin.

Diğer hanımlar başka haberler varmı ?

günaydın herkese dün yoktum geçmişi okudum güzel haber alanlar herkesin gözü aydın kızlar önde gidiyor galiba bende öğrenmek istiyorum artık cinsiyetini

sagol canım hepimize nasip olsun :Saruboceq:

sağolun arkadaslar
hepimiz inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucaklarız
oğlum olsaydı nasıl yollardım askere çok zormuş valla :gitme:
Allah nerde varsa yardımcıları olsun hepsinin

ya kızlar acaba benimdemi kızım olucak :) hamile kaldığımı öğrendiğim günden önce ruyamda hamilesin dediler pembe kağıt verdiler kızın olucak dediler ay çok merak ediyorum ya ne olduğunu bilmek istiyorum kızım olsada oğlum olsada çok muylu olucam ama babamız oğlan istiyor hayırlısı artık

benim bebiş çok uğrastırdı bi türlü göstermiyo
bacaklarını topluyo çapraz yapıyo çok mücadele ettik görmek için
doktor bu kız inatçı dedi bende babasına çekmiş dedimkaydirigubbakcemile

canlarımm günaydın merhaba kaç günlerdir giremiyorum (cumadan beri) geçmişte okuyamıyorum çok merak ediyorum neler oldu diye.artık kusuruma bakmayın geriden geriden gelicem.biz iyiyiz bebişimle dr a gitmedik henüz ama dün sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik gayet iyiymiş. inş.sizlerde bebişlerde çok iyidir..işler acayip yooğunnn.bi tanedaha bayan alıcaz belki ozaman rahatlarım. hepinizi çok özledim çokk öpüyorum

voles sende cok öksür
hemen hareket ediyolar rahatları bozuluyo sonunda oda pes edecek ve gösterecek:teytey:

canım hoşgeldin nerlerde bu kız die mrak ettim
senin işler yoğundu tabi unutmuşum kolcay gelsin canım

kızlar ilk kızımda doktorda bana öksür derdi.öyle bi öksürüyodumki yok.bizimkisi göstermemişti.taki yedi ay dolana kadar.sonra acıdı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…