kızlar uykusu normale dönen varmı ben ilk zamanlar çok uyurdumm deli gibi şimdi azaldı
kızlar uykusu normale dönen varmı ben ilk zamanlar çok uyurdumm deli gibi şimdi azaldı
geçen haftalara nazaran bendede azaldı ama bıraksalar yinede uyurum sırnaşık şey
ya uyumak değilde ayaklarımı uzatıp dinlenmek iyi geliyo ...
benimde azaldı son günlerde
kuş gibi oldum güneş doğar doğmaz gözümü açıyorum
ama bugün çok uykum var gece 2-3 saat uyudum
kardesim sabah 5 te askere gitti:gitme::a015:
benimde azaldı son günlerde
kuş gibi oldum güneş doğar doğmaz gözümü açıyorum
ama bugün çok uykum var gece 2-3 saat uyudum
kardesim sabah 5 te askere gitti:gitme::a015:
Günaydın kızlar
Pofidik kızın olucakmış sanırım allah analı babalı büyütmek nasip etsin canm. Kızlar coğaldı erkekleri geçti :)
Bi arkadasımızında yakını vefat etmiş sanırım .Allah rahmet eylesin canm.
Geçmişi okumaya kalkıyorum sona gelene kadar okuduklarımın cogu ucup gidiyor :)
Papatyacım kızına yazdıgın şiir cok güzeldi cok duygulandım.Allahım bizede bebeklerimiz dogunca yazmayı nasip etsin.
Diğer hanımlar başka haberler varmı ?
canım kızının yeni yaşı kutlu olsun ne güzel ifade etmisin duygularını.çişte annelik bu olmalı.rabbim bir ömür boyu ayırmasın sizi.
canlarımm günaydın merhaba kaç günlerdir giremiyorum (cumadan beri) geçmişte okuyamıyorum çok merak ediyorum neler oldu diye.artık kusuruma bakmayın geriden geriden gelicem.biz iyiyiz bebişimle dr a gitmedik henüz ama dün sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinledik gayet iyiymiş. inş.sizlerde bebişlerde çok iyidir..işler acayip yooğunnn.bi tanedaha bayan alıcaz belki ozaman rahatlarım. hepinizi çok özledim çokk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?