2010 Şubat Anneleri

bitanem ben bugün yaptırdım o testi,ben anadolu yakasındayım ama,benim dr muayene üçreti ve test için 180 tl aldı,kendi gönderiyor tahlile kanı,belki hastanelerde daha uygun yaparlar,bilemiyorum hiç,

bitanem ben bugün yaptırdım o testi,ben anadolu yakasındayım ama,benim dr muayene üçreti ve test için 180 tl aldı,kendi gönderiyor tahlile kanı,belki hastanelerde daha uygun yaparlar,bilemiyorum hiç,

çok teşekkürler seninkinin içinde muayenede var yinede benimkinden uygun bu durumda bayağı değişiyo fiyatlar hımmm saol canım

Aaaa bir cimcime daha geliyor demek cnm Hayırlısı olsun.

cnm gözünaydın kanamanın sebebinin bşka bi sebebten olmasına sevindim.

hadi gözün aydın canım kızlar baskın çıkıcak galiba.

hadi
seninde gözün aydın canım.kanamanın bebeklşe ilgili olmayoışına sevindim.zemuszemus

caneylom gözün aydın canım...

sağolun kızlar darısı hepinize inşallah oğlanda kızda olsa başımın üstünde yeri var ama insan bilmek istiyo gene meleğim MELİKEMgelcekmiş rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah:))

Kıslar. Az önce wc gittim dondüm yatağa yattım hapsurdum yan yatarken hep hapsuruken karnımı tuuyorum in gudusel karnıma ckk Ağrı girdi bağırdım anında geçmedi ama takiben 3-5sn icinde azalarak biti Ağrı bisey olmusmudur ya

hadi maşallah pembiş pembiş düzmee başlarsın cicişlerii :)

hayatım aynıs banada oluyo bazen gaz sıkışmasından bişiy olmamıştırr

canım hadi gözün aydın görmüşsün yavrunu maşallah
kanamanında bebişle ilgili olmamasına sevindim

günaydın yoldaşlar..:)))
CANEYLOM gözün aydın canım kesin olması ne güzel ben 1 ay daha beklicem kesin demesi için...
SELKıE seninde gözün aydın canım bebeiş iyimiş çok sevindim

CANIM KIZIMA......
Bugün 12 agustos...yani biricik kızımın dogum günü.....
artık büyüdün.....tam üç yaşındasın artık...

Öncelikle bana anneligi tattırdıgın için sana her zaman minnettar olacagım...
ve sen....
anne olmak için o kadar çok düşündümki....hep korktum...
çok iyi bir anne olmak için hep biraz daha büyümeyi bekledim....seni daha iyi anlamak,daha iyi korumak,ve daha iyi büyütmek için....babana kalsa evlenir evlenmez hep çocuk hayali kurdu.ama ben hep erteledim...bilemedimki senin gibi bir meleginimin olacagını....
ve karar verdik artık üç kişi olmanın zamanı gelmişti...ve sen bizi hiç üzmeden, hiç bekletmeden geldin.ne kadar şarslıydık....artık sen vardın içimde canımdan bin parça...
hiç bu kadar mutlu olacagımı bilebilirmiydim.....
12 agustos 2006 saat 10.05 seninle ilk göz göze gelişimiz....
böyle bir aşk varmıydı?..
hayır.....
tarifi olmayan eşşizz bir AŞK....
seni görünce aglamaya başladım...işte bu benimdi..benim kızım...bi parçam...canım.kanım...

seninle geçen bu üç yıl için rabbime şükrediyorum onu bize getirdin..emanetçi olarak bizi seçtin diye....
iyiki bizimsin....dogum günün kutlu olsun.saglıklı uzun ömürlerin olsun.....
nefes aldıgım her anımda hep seninle olacagım.....

seninle herşeye varım ben.
sen benim ugurlu yolumsun..
yıldızlara bile gelirim seninle..
SEN İSTE CANIM SENİN OLSUN

günaydınnnnn günaydınnnnnn günaydınnnn canlarımmmmmmmmmm çok güzel haberler var bugün de ama ben çok kıskanıyorum ya cinsiyetler teker teker geliyo benimkini niye demiyolar ah ben bunu doğsunda napıyorum... poposunu ısırcammm :asigim:

canım bol bol dinlenmene bak sen... ne güzel ya cinsiyetler takır takır öğreniliyo ben avcumu yalıyorum boyna ... canım ikili testinde hatırlısıyla temiz çıkıcak hiç merak etme... sende Allaha emanet ol dikkat et kendine... opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım benim ah o miniği kucağına almayıda nasip etsin rabbim... Darısı bana inşallah artık ay sonu gittiğimizde dr. ablanın yanına kolbastı yapcam öksürücem rahatı bozulsun bakalım göstercekmi cinsiyetini zemuszemus

canım hayırlı olsun kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin rabbim... ben bakırköy incirlide ETHICA ya gidiyorum dr. genç ve çok tatlı bi bayan Elif Esra Uyar.. ikili test burda sigorta indirimli 110 tl.... muayene ücretide 10 tl... düşünebilirsin canım istersen...

kızlar günaydın nasılsınız??
ben bbiraz endiseliyim dunden beri niye mi anlatayım. Arkadasımın kardesiyle aynı zamanda hamile kalmıstık. O hamile oldugunu tahmin etmediginden zayıflama hapları icmis antibiyoik fln kullanmıs neyse. arkadasımlar biraz evvel konustujk bebis karnında olmus ve kontrolde farkına varmıslar. yani hic kanama fln olmamıs. bende 1 aydfır kontrole gitmiyorum ya boyle içim tuhaf oldu. demek boyle seylerde olabiliyor. Allahj korusun bizim bebisleri. Pzt gunune kadar walla simdi daha cook içim içimi yiyiyor. Gerçi mide bulantım devam ediyor. Bu da bir gostergedir dimi kızlar. off hayırlısıyla gorseydim bebisimi....

anam bu ne mafoldumben ay çok duygulandım sabah sabah bebişim bile harekete geçti valla:gitme:
doğum günü kutlu olsun prensesin daha nice yıllara inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…