merhaba kızlar ben de kısmetse şubat anne adayıyım... 22 şubat.... doktorum ikili tarama testi yaptırmamı söyledi ...bir yerden fiyat aldım 180 ytl dediler. fiatlar hakkında bilgim yok ama bu çok değil mi? istanbul avrupa yakasında bunu daha uygun fiatla yaptırabileceğim bir yer tavsiye edermisiniz. ssk lıyım.bayan dr.tercihim kendimi daha rahat hissediyorum da
bitanem ben bugün yaptırdım o testi,ben anadolu yakasındayım ama,benim dr muayene üçreti ve test için 180 tl aldı,kendi gönderiyor tahlile kanı,belki hastanelerde daha uygun yaparlar,bilemiyorum hiç,
çok teşekkürler seninkinin içinde muayenede var yinede benimkinden uygun bu durumda bayağı değişiyo fiyatlar hımmm saol canım
Aaaa bir cimcime daha geliyor demek cnm Hayırlısı olsun.
cnm gözünaydın kanamanın sebebinin bşka bi sebebten olmasına sevindim.
hadi gözün aydın canım kızlar baskın çıkıcak galiba.
hadi
seninde gözün aydın canım.kanamanın bebeklşe ilgili olmayoışına sevindim.zemuszemus
caneylom gözün aydın canım...
sağolun kızlar darısı hepinize inşallah oğlanda kızda olsa başımın üstünde yeri var ama insan bilmek istiyo gene meleğim MELİKEMgelcekmiş rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah:))
selam kızlar nasılsınız biz sabremedik hastanemizin randevu günü gelmeden veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızımız geliyo inşallah:))))))))))))))))))))))))çooooooooooookkkkkkkkkkkk büyük ihtimalle dedi rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize:)))
Kıslar. Az önce wc gittim dondüm yatağa yattım hapsurdum yan yatarken hep hapsuruken karnımı tuuyorum in gudusel karnıma ckk Ağrı girdi bağırdım anında geçmedi ama takiben 3-5sn icinde azalarak biti Ağrı bisey olmusmudur ya
bebişimi gördüm geldim kızlar,gelişimi çok güzelmiş,11 hafta 2 günlük gözüküyor ultrasonda,kanamamda rahim ağzındakibir problemden kaynaklanıyormuş,bebkte kaynaklanmıyormuş çok şükür...progestanı kullanmaya devam dedi,2 testimizi aldı,ense boyunu ölçtü bebeğin,gayet iyimiş oda,kan testimizde haftaya çıkaçakmış..kan testindeki bir değere göre insiyet tahmininde bulunabiliriz belki, dedi,,,ultrasonda 16. haftada ançak gözükmeye başlıyormuş...
benim dr muayene üçreti 100 tl alıyor dmekki testte 80 tl...bene polikliniklere bir sor istersen,
çok teşekkürler seninkinin içinde muayenede var yinede benimkinden uygun bu durumda bayağı değişiyo fiyatlar hımmm saol canım
canım hadi gözün aydın görmüşsün yavrunu maşallah
kanamanında bebişle ilgili olmamasına sevindim
teşekkürederim bitanem,birde bebklerimizi sağlıçakla kuçağımıza alabilsek....
slm kızlar nasılsınız giremiyorum bu aralar yazlıktayım uzak kaldım sizlerden inşallah hep güzel haberler vardır bende bugün doktora gittim çok erken ama doktoruma cinsiyetini çok merak ettiğimi söyledim yarım saat inceledi kıza benzetti ama kesin değil bu arada meleğimin gelişimi 1 hafta ilerdeymiş erken gelmek istiyor heralde pazarteside ikili testimiz var dua edin bizim için yine yazlığa dönüyorum bir süre daha takip edemicem sizi ama iyiki varsınız ALLAHa emanet olun siz ve bebişleriniz
selam kızlar nasılsınız biz sabremedik hastanemizin randevu günü gelmeden veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızımız geliyo inşallah:))))))))))))))))))))))))çooooooooooookkkkkkkkkkkk büyük ihtimalle dedi rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize:)))
merhaba kızlar ben de kısmetse şubat anne adayıyım... 22 şubat.... doktorum ikili tarama testi yaptırmamı söyledi ...bir yerden fiyat aldım 180 ytl dediler. fiatlar hakkında bilgim yok ama bu çok değil mi? istanbul avrupa yakasında bunu daha uygun fiatla yaptırabileceğim bir yer tavsiye edermisiniz. ssk lıyım.bayan dr.tercihim kendimi daha rahat hissediyorum da
CANIM KIZIMA......
Bugün 12 agustos...yani biricik kızımın dogum günü.....
artık büyüdün.....tam üç yaşındasın artık...
Öncelikle bana anneligi tattırdıgın için sana her zaman minnettar olacagım...
ve sen....
anne olmak için o kadar çok düşündümki....hep korktum...
çok iyi bir anne olmak için hep biraz daha büyümeyi bekledim....seni daha iyi anlamak,daha iyi korumak,ve daha iyi büyütmek için....babana kalsa evlenir evlenmez hep çocuk hayali kurdu.ama ben hep erteledim...bilemedimki senin gibi bir meleginimin olacagını....
ve karar verdik artık üç kişi olmanın zamanı gelmişti...ve sen bizi hiç üzmeden, hiç bekletmeden geldin.ne kadar şarslıydık....artık sen vardın içimde canımdan bin parça...
hiç bu kadar mutlu olacagımı bilebilirmiydim.....
12 agustos 2006 saat 10.05 seninle ilk göz göze gelişimiz....
böyle bir aşk varmıydı?..
hayır.....
tarifi olmayan eşşizz bir AŞK....
seni görünce aglamaya başladım...işte bu benimdi..benim kızım...bi parçam...canım.kanım...
seninle geçen bu üç yıl için rabbime şükrediyorum onu bize getirdin..emanetçi olarak bizi seçtin diye....
iyiki bizimsin....dogum günün kutlu olsun.saglıklı uzun ömürlerin olsun.....
nefes aldıgım her anımda hep seninle olacagım.....
seninle herşeye varım ben.
sen benim ugurlu yolumsun..
yıldızlara bile gelirim seninle..
SEN İSTE CANIM SENİN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?