sagol canım evet baya kızımız var masallahhgçmiş olsun.ben baş agrısı şu ana kadar çekmedim.kız başı agrıyanın oglu olur derler .kaydirigubbakcemile3bak sende tutuyo sanırm.bu arada cinsiyetlirini ögrenen arkadaşlar var.sanırım kız topigi olacagız..kaydirigubbakcemile2
sagol hayatım gececek gıbı degıl ama ınsallah gecer erkek canım bebegım
ayy özür canım
yanlış hatırladım
inş. çabucak geçer.
evet haklısın canımçok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım kendimize.Bu aralar farkındaysanız hastalıklar karın agrısı kraplar hep ard arda geliyor gebelikte en hasas olduğumuz aylardayız aman kızlar dikkat en az 3 aylık olduk bundan sonrası içinde oturup kalkmamıza bile dikkat etmeliyiz sabah bende aniden sağıma bi döndüm 3-4 saattir belim ağrıyor.
2 canlıyız kendimiz için olmasana bebeklerimiz için daha dikkat
bitti gibi sadece sabahları oluyo.şu safra denileni hala çıkartıyorum.onun dışında yok.ama saat dokuz dedimmi bende yorgunluk oluyo çok uykum geliyo.dayanamıyorum....
tosuncuk
bende tosunmuşum ama sonra hep zayıftım ta ki hamile kalana kadar kaydirigubbakcemile3
şimdi tekrar isim arıyorum sonuçta onun bi uzunluğu ve ağırlığı var minik bi şahsiyet o
maviyeşil,caneylom,pofidi gözünüz aydın canlarım.Rabbim kızlarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.
selkie'cim ben de endişelenmiştim, bu zamana kadar hala kanama mı olur diye, çok şükür bebek ile ilgili değilmiş, yine de inş en kısa zamanda diğer rahatsızlığın da geçer..
sinem'cim bebeklerimizi uzun zaman görmeyince hepimiz endişeleniyoruz, Rabbim onları korusun. Allah'ın izniyle bişey olmayacak, aklına kötü şeyler getirme..
bitanem sağol,bende rahatladım çok zaten birkaç gündür gelmiyor pek...kızlar bu arad hepinize günaydın....
SELKİE gözün aydın canım birşey çıkmamasına sevindim.ikili testte nereye bakarak cinsiyeti söyleyecekemiş.mümkünse nereye bakacagını ögrende bizde bilelim olurmu......
kızlar bende ece ismini düşünmeye başladımbne darsiniz küçüklügümden bebeklerime ece ismini koyardım.nasıl...
annesine çekmiş desene pıtırçığımız....
ya bende çok korkuyordum hala bu kanamanın ne işi var bende diye ama şükür bebekten kaynaklanmıyormuş,
bitanem sağol,bende rahatladım çok zaten birkaç gündür gelmiyor pek...
hamile kilodunu geçtim hamile kotu pantolonu var 32 tl ye ben 100 altında hiç görmemiştim... bu akşam hemen gidip alıyorum...
bu cinsiyet olayını kagıdın neresie bakarak tahmin edecek doktorun
Papatya doğru söylüyor aslında benim eşim daha farklı söylüyor bebek seni sen beni yiyorsun diyo.bu ara çok tartışmamız oluyorda.ışık yaksa suç kapatsa suç herşeye tartışma çıkartıyorum bu ara kocam beni bırakıp gitse yeridir yani bazen iyiki hamile kaldım şu kaprislerime bak diyorum ben olsam dayanamazdım bu kadar kaprise herhalde.
Kızlar isminin altında 1021 yazıyor ya, liste en son bu sayfada demek bu. belki gereksiz bir bilgi ama olsun yine de merak edenler oluyor bazen laelaelaelaelae
Papatya doğru söylüyor aslında benim eşim daha farklı söylüyor bebek seni sen beni yiyorsun diyo.bu ara çok tartışmamız oluyorda.ışık yaksa suç kapatsa suç herşeye tartışma çıkartıyorum bu ara kocam beni bırakıp gitse yeridir yani bazen iyiki hamile kaldım şu kaprislerime bak diyorum ben olsam dayanamazdım bu kadar kaprise herhalde.
bitanem bende bilmiyorum ama öğrenirim neye bakarak söyklediğini,sizede yazarım burda....
baş ağrısı ben de de sık sık oluyor maalesef. en kısa zamanda hepimizinki geçer inş.
Kızlar ismimin altında 1021 yazıyor ya, liste en son bu sayfada demek bu. belki gereksiz bir bilgi ama olsun yine de merak edenler oluyor bazen laelaelaelaelae
baş ağrısı ben de de sık sık oluyor maalesef. en kısa zamanda hepimizinki geçer inş.
Kızlar ismimin altında 1021 yazıyor ya, liste en son bu sayfada demek bu. belki gereksiz bir bilgi ama olsun yine de merak edenler oluyor bazen laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?