2010 Şubat Anneleri

evet haklısın canım
bende başagrısı ve bulantı çok oluyor.
inş. çabucak geçer.

bitti gibi sadece sabahları oluyo.şu safra denileni hala çıkartıyorum.onun dışında yok.ama saat dokuz dedimmi bende yorgunluk oluyo çok uykum geliyo.dayanamıyorum....

evet canım
eşim diyorki bana
bebeiş seni yiyor sende birşey kalmıyor
sen ondan yorgunsun diyor.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tosuncuk
bende tosunmuşum ama sonra hep zayıftım ta ki hamile kalana kadar kaydirigubbakcemile3
şimdi tekrar isim arıyorum sonuçta onun bi uzunluğu ve ağırlığı var minik bi şahsiyet o

annesine çekmiş desene pıtırçığımız....

ya bende çok korkuyordum hala bu kanamanın ne işi var bende diye ama şükür bebekten kaynaklanmıyormuş,

bitanem sağol,bende rahatladım çok zaten birkaç gündür gelmiyor pek...

bu cinsiyet olayını kagıdın neresie bakarak tahmin edecek doktorun

Papatya doğru söylüyor aslında benim eşim daha farklı söylüyor bebek seni sen beni yiyorsun diyo.bu ara çok tartışmamız oluyorda.ışık yaksa suç kapatsa suç herşeye tartışma çıkartıyorum bu ara kocam beni bırakıp gitse yeridir yani bazen iyiki hamile kaldım şu kaprislerime bak diyorum ben olsam dayanamazdım bu kadar kaprise herhalde.

hamile kilodunu geçtim hamile kotu pantolonu var 32 tl ye ben 100 altında hiç görmemiştim... bu akşam hemen gidip alıyorum...

anım gerçekten uçuzmuş,ama dorothy perkins'ede bakabilirsin (çarrefour ümraniyede),en azından 100 tl altında kot pantolonlar ben ordan aldım 1-2 parça bişeyler...

insan elinde olmadan yapıyor
ben aslında istemiyorum böyle olmayı
neşeli neşeli kapıyı açsam şimdi yarı uyuyarak açıyorum
kapı resmen.
Allahım bize sabır verdiği gibi eşlerimizede sabır ve güç versin.

Kızlar ismimin altında 1021 yazıyor ya, liste en son bu sayfada demek bu. belki gereksiz bir bilgi ama olsun yine de merak edenler oluyor bazen laelaelaelaelae

a.sa.sa.s

bitanem bende bilmiyorum ama öğrenirim neye bakarak söyklediğini,sizede yazarım burda....

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

baş ağrısı ben de de sık sık oluyor maalesef. en kısa zamanda hepimizinki geçer inş.

ahamda seninde oglun olceek.tatam başı agrıyanın oglu oliyoooo.test ettik onayladıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin rabbim... ben bakırköy incirlide ETHICA ya gidiyorum dr. genç ve çok tatlı bi bayan Elif Esra Uyar.. ikili test burda sigorta indirimli 110 tl.... muayene ücretide 10 tl... düşünebilirsin canım istersen...[/QUOTE]

teşekkürler caaanımbuyrunnnnnnnnn

Kızlar ismimin altında 1021 yazıyor ya, liste en son bu sayfada demek bu. belki gereksiz bir bilgi ama olsun yine de merak edenler oluyor bazen laelaelaelaelae

canım ben de eksik bilgilerimi vereyim. Cinsiyeti beklemeyelim daha çok var anlaşılan öğrenmemize-tatlicadiarzu-
Yaş 22, kilo:70 sat:2 mayıs muhtemel doğum 01.02.2009

yarencim şöyle bişey yapsak nasıl olur canım ya böyle hep değişcek listenin sayfası birinci sayfaya alınabilirmiki listeye acaba en başta olsun listemiz ve her yeni değişikliği ekleyelim oradanocak annelerininde öyle sanki daha kolay olur gibime geldi tabi benimki bi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…