AMİN canım hayırlı evlat olsun inşaallah...
Kıslar. Az önce wc gittim dondüm yatağa yattım hapsurdum yan yatarken hep hapsuruken karnımı tuuyorum in gudusel karnıma ckk Ağrı girdi bağırdım anında geçmedi ama takiben 3-5sn icinde azalarak biti Ağrı bisey olmusmudur ya
hadi maşallah pembiş pembiş düzmee başlarsın cicişlerii :)
günaydın yoldaşlar..:)))
CANEYLOM gözün aydın canım kesin olması ne güzel ben 1 ay daha beklicem kesin demesi için...
SELKİE seninde gözün aydın canım bebeiş iyimiş çok sevindim
günaydınnnnn günaydınnnnnn günaydınnnn canlarımmmmmmmmmm çok güzel haberler var bugün de ama ben çok kıskanıyorum ya cinsiyetler teker teker geliyo benimkini niye demiyolar ah ben bunu doğsunda napıyorum... poposunu ısırcammm :asigim:
hayırlı olsun canım benim ah o miniği kucağına almayıda nasip etsin rabbim... Darısı bana inşallah artık ay sonu gittiğimizde dr. ablanın yanına kolbastı yapcam öksürücem rahatı bozulsun bakalım göstercekmi cinsiyetini zemuszemus
canım hayırlı olsun kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin rabbim... ben bakırköy incirlide ETHICA ya gidiyorum dr. genç ve çok tatlı bi bayan Elif Esra Uyar.. ikili test burda sigorta indirimli 110 tl.... muayene ücretide 10 tl... düşünebilirsin canım istersen...
maviyeşil,caneylom,pofidi gözünüz aydın canlarım.Rabbim kızlarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.
selkie'cim ben de endişelenmiştim, bu zamana kadar hala kanama mı olur diye, çok şükür bebek ile ilgili değilmiş, yine de inş en kısa zamanda diğer rahatsızlığın da geçer..
sinem'cim bebeklerimizi uzun zaman görmeyince hepimiz endişeleniyoruz, Rabbim onları korusun. Allah'ın izniyle bişey olmayacak, aklına kötü şeyler getirme..
[
ne kadar güzel.... allah analı babalı büyütsdün maaaşallah
caneylom ne güzel kız annesi olacaksın yani.. tebrikler!!!
hayırlı olsun maaşallah.. darısı başımızaaa
canım renkli usg leri biriktirir diyorum...
ne güzel herşey yolundaymış.aa bi kız dahakaydirigubbakcemile2
canım gözün aydın.kız topigi locagız sanırım...
günaydın.
maşallah.kızımıza bir kız bir kız daha bir kız daha....
canım bende bugün çok duygusalım..
anacıgım malkaçoglu falan bayagı isim bulmuştukkaydirigubbakcemile3
camdan kalp teşekkür ederim.sizlerde görürsünüz inşallah o gunleri....
snm merhaba canım
ben 10. haftamda dr dan izin alarak gittim denize yücebilirsin sorun yok ama gücente kalmıyacaksın dedi.denize girip gölgede güneşlenebilirsin ama ben yüzerkende zorlanmıştım karnım geriliyor gibi oldum sadece eşime eşlik etmek için gitmiş oldum gün içinde 2-3 kere denize girip çıkmak iyi gelebilir.
biz kocaelinde kerpeye gittik istanbul a 3 saat yani evden çıkıp oraya varmamız
3 saat sürdü. otobüs 2.5 saatte gitti. tavsiye ederim havası çok güzel bulantılarımın en şiddetli olduğu haftaydı ve oranın havasından 1 kere miğdem bulanıyor demedim ve sürekli yedimmm.bi araştır derim.
aa zeynep ismini çok severim ben. eşimin yeğeninin ismi zeynep kayra ve o kadar mı tatlı olur bir kız çocuğu. eminim senin kızın da pek cimcimedir.
ece fena değil ama daha güzel isimler bulabilirsin gibi..
muahabbetiniz bol olsunn kızlar bende buralardayım iyiyimm fisfisfis
Bugün topik çokmu sessiz banamı öle geliyo.
vallahi ben 1,5 saattir baglanamiyordum kadinlar kulubu gecici olarka hizmet veremiyor diyordu...:sinifsinif:
sitede sorun varr
canım tavsiyelerin icin tesekkurler. peki kerpenin denizi nasıldı dalgalı mı yoksa sakin mi? bir de eger otelde fln kaldınızsa tavsiye edermisin ozelden sevinirim cnm.
ya surekli evdeyim ya degisiklik yapalım diyoruz belki moralmen de etkili olur birazdan drla da konusucam.
kurbis canım. amniyosentez yaptırcak olan. 2 hafta falan sonra belli olcak sonucu sanırım. inş bir problem çıkmayacak..
kızlar nasılsınız ben cok kotuyum sureklı basım agrıyor dayanamıyorum artık bu bas agrılarına hıc durmadan gece gunduz bırde mıdemı bulandırıyor bunca zaman hıc bulanmadı 4 gundur bas agrım yuzunden kusuyorum sız nasılsınız pek okuyamadım gecmısı kotu bıseyer yoktur ınsallah
mrb arkadaşlar kaç günden beri rahatsızdım giremedim hiç nete
buğün çok şükür biraz daha iyiyim
ayy ne güzel bazı arkadaşlar
bebişlerin cinsiyetni öğrenmişler
insan konuşurken nediyecegi kesinleşiyor negüzel dimi.
darısı bana inş.
bende rüyamda kız çoçuğu olarak gördüm tabi hayırlısı olsunda
ne olursa olsun.
bulantılardan dimi .neyse az kalmış seninde.biraz daha dayan..
geçmiş olsun canım.
bendede var baş agrısı inş. çabucak geçer agrılarımız.
senin bebekte kızdı galiba
hayırlı uğurlu olsun canım.
kızlar nasılsınız ben cok kotuyum sureklı basım agrıyor dayanamıyorum artık bu bas agrılarına hıc durmadan gece gunduz bırde mıdemı bulandırıyor bunca zaman hıc bulanmadı 4 gundur bas agrım yuzunden kusuyorum sız nasılsınız pek okuyamadım gecmısı kotu bıseyer yoktur ınsallah
mrb arkadaşlar kaç günden beri rahatsızdım giremedim hiç nete
buğün çok şükür biraz daha iyiyim
ayy ne güzel bazı arkadaşlar
bebişlerin cinsiyetni öğrenmişler
insan konuşurken nediyecegi kesinleşiyor negüzel dimi.
darısı bana inş.
bende rüyamda kız çoçuğu olarak gördüm tabi hayırlısı olsunda
ne olursa olsun.
evet canım bulantılardan.
senin bulantıların bittimi papatyacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?