2010 Şubat Anneleri

bana oldukça yakın duygu hastanesi doktorundan memnunmusun canım? ilgi bir dr mu:uhm:

canım aç kalma patates de olsa ye. aç kaldıkça daha çok miden bulanacak. sürekli birşeyler atıştırmaya çalış zor da olsa

benimki 36 haftanın içindeydi geldi,düşük kilolu doğdu biraz,36 haftadan sonra bekleyin kızlar bebişleri...her an doğum olabilir 36 dan sonra...olabiliyor,

yok canım bende bilmeden yedim ama artık yemiyorum
birde geçen nevra hanım var ya doktor onun sitesinde okudum 4. aydan itibaren karaciger öneriyor ben anlamadım valla kafamçokkarıştı

bana oldukça yakın duygu hastanesi doktorundan memnunmusun canım? ilgi bir dr mu:uhm:

evet canım yeşim hanım çok tatlı
randevu almak biraz zor ama
2 hafta önceden alabilirsin
ben hastaneden de doktorumdan da memnunum şimdilik
tavsiye ederim
sen ne kadarlıksın?
belki birlikte doğum yaparız kaydirigubbakcemile5

bugün de pek takılan yok buralara.. herkes nerede ayolll..

burdayız tatlım naber?

kızlar nasılsınız aramıza yenı gelen var sanırım hosgeldı hasta olan yoktur ınsallah ben buun ıkılı test sonularımı aldım hersey cok ıyı demıs doktorumuz daha dogrusu esım almaya gıttı ama ben kotuyum hala basım agrıyor ve dun gece 20 lık dısım agrı yaptı sol yanagım ve bogazım sıstı bıde hamıle kalmadan hepsnı yaptırmıstım dıslerımı basıma gelemeyn kalmadı anlayacgınız umarım sıze bısey olmaz cok kotu durumdayım yaa bıseyde yıyemıyorum dısımden

ya benim öğleden sonra baş ağrım başlıyo gece uyuyana kadar öldürüyo ya dün ağladım resmen
feci bi ağrı kasılıyo gibi offf

fikirevi canım nevra hanım güzel yazıyo ediyo ama çok ilgisiz bi dr.. ben sevmiyorum onu.. biliyosun önceden türkiye hast. gidiyodum.. oda orda.. benim dr. izindeyken ona muayene oldum ama olmaz olaydım hiç hoşlanmadım keşke hayallerimdeki gibi kalsaydı.... yazılarını ço bebeniyordum şimdi sitesi karşıma çıokınca direk kapatıyorum ... arkadaşımada çatı muayenesi yapmayan o... 2 gün sonra kız apar topar doğum yaptı... muayeneyi yapsa farklı olurdu belkide... sinir oluyorum ona sinirrrr.......

kızlar dün kim demişti ya başı ağrıyanın oğlu olur diye... deneyelim bakalım tutucak mı?

sonuçalrına sevindim gözün aydın
ayrıca geçmiş olsun şu dişler illa ki bi sorun çıkarıyor hamilelikte en kısa zamanda geçer inşallah canım

benimki 36 haftanın içindeydi geldi,düşük kilolu doğdu biraz,36 haftadan sonra bekleyin kızlar bebişleri...her an doğum olabilir 36 dan sonra...olabiliyor,
36 hafta bayaa az duyuluyor ya doktorların tahmini doğum tarihi dediği 40 hafta değil mi?? Bundan önce de olabilir diyorsun yani.. Ayy çok heyecanlı ya..yani bunun 2 katı kadar daha zaman geçince beklicez..zemuszemus
yok canım bende bilmeden yedim ama artık yemiyorum
birde geçen nevra hanım var ya doktor onun sitesinde okudum 4. aydan itibaren karaciger öneriyor ben anlamadım valla kafamçokkarıştı
bend e anlamadım ama yok:
sakatat
konserve
şarküteri mamülü
kahveeeeeeee...
tutuyorum kendimi bunlar çok sevdiğim şeyler ama duracağım az önce kendimi doğum sonrası masamda kahvemi koymuş sizlerle konuşurken bi yandan kahvemi yudumlarken hayal ettim hoşuma gitti..:lepi::dance:

geçmiş olsun canım dişlerini dr. gittiğinde mutlaka söyle benimde ilk zamanlar diş etlerimde inanılmaz bir hassasiyet vardı ama oda bulantıyla birlikte hafiflemeye başladı çok şükür ama ikisinide daha tam atlatmış değilim.... umarım seninde en kısa zamanda geçer geçmiş olsun hayatım... sonuçlarada ayrıca çok sevindim canım gözün aydın....

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugğn biraz geçmişi okunaya çalışıyorum ama bitmiyor

hoşgeldin canım iyiyiz biz sende iyisindir umarım...

kızlar dün kim demişti ya başı ağrıyanın oğlu olur diye... deneyelim bakalım tutucak mı?

ya benim öğleden sonra baş ağrım başlıyo gece uyuyana kadar öldürüyo ya dün ağladım resmen
feci bi ağrı kasılıyo gibi offf

ahhh ben iyi bilirim o ağrıları bi keresinde 3 gün hiç geçmemişti hayat felç olmuştu ben de ağlamıştım bi de uyuyamıyordum ağrıdan Allah kimsenin başına vermesin valla
ay sonu cinsiyetini söylerim size gösterirse yaramaz

gözün aydın canım test sonuçların temiz çıkmış
geçmiş olsun ayrıca of ilaçda alamazsın allah şifa versin :1hug:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugğn biraz geçmişi okunaya çalışıyorum ama bitmiyor

hoşgeldin bebişim iyiz çok şükür genel olarak ...sen nasılsın

dr kıza benzetti benim cücüğü ama du bakalım test ederiz önümüzdeki ay CADIARZU

sagol canım ınsallah atlatırız yaa ınan o kadar dıkkat ederım kı dıs doktoruma da soyledım ustelık su yırmılık dısımı cek sureklı rahatsız edıyor bı faydası yok dıye tamam dedı bıraktı adam orda yaa sımdı cekıyorumm ezıyetını yoksa curuk oldugu ıcın fılan agrı yok dısımın oldugu yer kendılıgınden sısıyor yanagımla beraber bogazımda sısıyor yemek fılan yıeyemıyorum esım sonucları almaya gıttıgınde sormus agrıdan durmayacak gıbı olursa mınoset ıcsın demıs ayy rabbım kımseye yasatmasın valla

off ay sonu inşallah hayırlısıyla bende öğrenebilirim... 18. haftamda oluyorum artık göstermezse ayıp ama dimi...

benim de başım çok ağrıyor ve en iyi çare uyumak..akşam da o yüzden 8 buçukta uyudum:)) ama iyi geliyor..yerimseniben eğer başı ağrıyanın oğlu oluyorsa ben de deneyelim derim:))

[

hoşgeldin canım iyiyiz biz sende iyisindir umarım...[/QUOTE]

hoşbulduk canım iyi sayılırım biraz dğzensiz uyuduğumdan sersem gibiyim bi de baş ağrısı hafiften hissettiriyor kendini ama alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…