bana oldukça yakın duygu hastanesi doktorundan memnunmusun canım? ilgi bir dr mu:uhm:KIZLAR KÜSER MİYİM BEN HİÇ SİZE???
SİZ DERTLERİMİ PAYLAŞTIĞIM BU ZOR DÖNEMİ AŞMAMI SAĞLAYAN DOSTLARIMSINIZ
ARADA CEVAP ALAMAYINCA BOZULUYORUM
AMA SONRA GEÇİYOR ZATEN
İNSAN DOSTLARINA NE KADAR DARGIN OLABİLİR Kİ opuyorumnanaktan
CANIM KÜÇÜKKÖY DUYGU HASTANESİ YEŞİM HANIMA GİDİYORUM
60 TL DEDİLER İKİLİ TEST İÇİN
MUAYENE DE 12 TL
BENDE TESTİ HENÜZ YAPTIRMADIM AMA BİLGİN OLSUN İSTEDİM
BENİM RANDEVUMDA ÖNÜMÜZDEKİ ÇARŞAMBA
AYYY DAHA 20 DK ÖNCE ÇANTAYI 66 TLDEN PAZARLIKLA 55 TLYE DÜŞÜRDÜM
SEVİNEREK ALDIM
BURADA 20 TL
KIZLAR BU BİBERONU SICAK-SOGUK TUTAN APARATLI ÖANTALAR 90A FALAN SATILIYOR
BURADAKİ FİYAT ÇOK UYGUN
BEN UCUZA BULDUM DİYE SEVİNİRKEN
kafamçokkarıştı
AHHH CANIM SORMA TATİL HASRETİYLE YANIYORUM
HATTA YAVRUMDA TATİLE AŞERİYOR
GEÇEN HAFTA NİYETLENDİK EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ GİDELİM DEDİK
DERGİ BİTMEDİ KALDIK YİNE BURALARDA
EVLİLİK YILDÖNÜMÜZDE BİLE 10A KADAR ÇALIŞTIK
OFFFF YAVRUM HEPSİ SANA GÜZEL BİR GELECEK SUNABİLMEK İÇİN
AMA ÇABUK BÜYÜ SEN BANA BAK ÇÜNKÜ ANNEN ÇOK YORULDU
:a015:
yemek yemek istiyorum acıktıım ama hiçbirsey yiyemiyorum korkumdan.15 gündür öğlen yemeklerinde patates yiyorum boş kumpir daha doğrusu patatestende bıktım.bugün miğdem bulanmıyordu sabah şimdide bulanıcak diye korkumdan yiyemiyorum açımmm arkadaşlar açımmm
hadi bakalım hayirlisi olsun.. allah güzel sonuçlar ve bebek nasib etsin!!..
allah kavuştursun...hassas bi dönem biliyorum ama inşallah hemen kavuşursunuz..:gitme:
böyle 1 ay erken doğabiliyormu aaa.. ne değişik benimki 24 ocakda olabilir yani hı??o zaman erken mi dogmus demek??
çok teşekkürler canım... aminnn
amin inşallah güzel haberler verecem size yarın.. darısı başımaaa!!:Saruboceq:
bir de bilgi olsun okudum cnn turk sayfasında sizinle de paylaşayım dedimkaydirigubbakcemile5:
Bazı kalıtsal hastalıkların erken tanısı için anne adayının karnından su alınması işlemi olan amniyosentezin yerini yakında basit bir kan testi alabilir.
İngiliz sağlık hizmetlerinin yaptığı ve The Guardian gazetesinde yayımlanan araştırmalar, yakında Dawn sendromu, kas hastalıkları ya da mukovisidoz hastalığının anne adayından alınan kanla belirlenebileceğini gösterdi.
Araştırmacılar kan testiyle annenin kanında bulunan fetüs hücrelerinin DNA'sının alınabileceği yeni bir teknik geliştirdi. Araştırma programının başındaki Profesör Lyn Chitty, bu kan testinin her yıl İngiltere'de amniyosentez ya da biyopsinin ardından annenin düşük yapması sonucu yaşamını yitiren sağlıklı 250-265 bebeğin hayatını kurtarabileceğini vurguladı.
Bebekteki hastalığın erken tanısı için en çok amniyosentez, kordon sentezi ya da koryon villus biyopsisi yapılıyor. Amniyosentezde düşük riski yaklaşık yüzde 1. Konuya ilişkin makale Fransız "Le Point" dergisinde de yer alıyor.
aö test işi gerçekten çok heyecanlı be fikirevi.. bu arada senle hemşeriydik ya ciğer hakkında bişii öğrendim hamileyken ciğer yersen bebğinde dogum lekesi olabiliyormuş ciğer etkisi benim kuzenimin oğlunda ayak altında çıktı.. annem de hiç yememeiş bi sıorun olmadı.. bikaç ay ciğerden de uzak durmaya karar verdim.. yakında sağlıktan uçucam!!opuyorumnanaktan
bana oldukça yakın duygu hastanesi doktorundan memnunmusun canım? ilgi bir dr mu:uhm:
bugün de pek takılan yok buralara.. herkes nerede ayolll..
kızlar nasılsınız aramıza yenı gelen var sanırım hosgeldı hasta olan yoktur ınsallah ben buun ıkılı test sonularımı aldım hersey cok ıyı demıs doktorumuz daha dogrusu esım almaya gıttı ama ben kotuyum hala basım agrıyor ve dun gece 20 lık dısım agrı yaptı sol yanagım ve bogazım sıstı bıde hamıle kalmadan hepsnı yaptırmıstım dıslerımı basıma gelemeyn kalmadı anlayacgınız umarım sıze bısey olmaz cok kotu durumdayım yaa bıseyde yıyemıyorum dısımden
36 hafta bayaa az duyuluyor ya doktorların tahmini doğum tarihi dediği 40 hafta değil mi?? Bundan önce de olabilir diyorsun yani.. Ayy çok heyecanlı ya..yani bunun 2 katı kadar daha zaman geçince beklicez..zemuszemusbenimki 36 haftanın içindeydi geldi,düşük kilolu doğdu biraz,36 haftadan sonra bekleyin kızlar bebişleri...her an doğum olabilir 36 dan sonra...olabiliyor,
bend e anlamadım ama yok:yok canım bende bilmeden yedim ama artık yemiyorum
birde geçen nevra hanım var ya doktor onun sitesinde okudum 4. aydan itibaren karaciger öneriyor ben anlamadım valla kafamçokkarıştı
kızlar nasılsınız aramıza yenı gelen var sanırım hosgeldı hasta olan yoktur ınsallah ben buun ıkılı test sonularımı aldım hersey cok ıyı demıs doktorumuz daha dogrusu esım almaya gıttı ama ben kotuyum hala basım agrıyor ve dun gece 20 lık dısım agrı yaptı sol yanagım ve bogazım sıstı bıde hamıle kalmadan hepsnı yaptırmıstım dıslerımı basıma gelemeyn kalmadı anlayacgınız umarım sıze bısey olmaz cok kotu durumdayım yaa bıseyde yıyemıyorum dısımden
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugğn biraz geçmişi okunaya çalışıyorum ama bitmiyor
kızlar dün kim demişti ya başı ağrıyanın oğlu olur diye... deneyelim bakalım tutucak mı?
ya benim öğleden sonra baş ağrım başlıyo gece uyuyana kadar öldürüyo ya dün ağladım resmen
feci bi ağrı kasılıyo gibi offf
sonuçalrına sevindim gözün aydın
ayrıca geçmiş olsun şu dişler illa ki bi sorun çıkarıyor hamilelikte en kısa zamanda geçer inşallah canım
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugğn biraz geçmişi okunaya çalışıyorum ama bitmiyor
kızlar dün kim demişti ya başı ağrıyanın oğlu olur diye... deneyelim bakalım tutucak mı?
geçmiş olsun canım dişlerini dr. gittiğinde mutlaka söyle benimde ilk zamanlar diş etlerimde inanılmaz bir hassasiyet vardı ama oda bulantıyla birlikte hafiflemeye başladı çok şükür ama ikisinide daha tam atlatmış değilim.... umarım seninde en kısa zamanda geçer geçmiş olsun hayatım... sonuçlarada ayrıca çok sevindim canım gözün aydın....
hoşgeldin canım iyiyiz biz sende iyisindir umarım...
ahhh ben iyi bilirim o ağrıları bi keresinde 3 gün hiç geçmemişti hayat felç olmuştu ben de ağlamıştım bi de uyuyamıyordum ağrıdan Allah kimsenin başına vermesin valla
ay sonu cinsiyetini söylerim size gösterirse yaramaz
36 hafta bayaa az duyuluyor ya doktorların tahmini doğum tarihi dediği 40 hafta değil mi?? Bundan önce de olabilir diyorsun yani.. Ayy çok heyecanlı ya..yani bunun 2 katı kadar daha zaman geçince beklicez..zemuszemus
40 haftaya pek kalmıyor bebekler 38 den sonra geliyor çoğu ama böyle daha da aceleciler olabiliyor tabi inş hepimizin vaktinde bebişlerimiz tam gelişmiş sağlıklıyken doğumu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?