2010 Şubat Anneleri

aynen beni de hep erkeke beklemişer şaşırmışlar ama annem de iyi ki kız olmuşsun diyo aslında ben de kız istiyorum biraz ama en başta sağlıklı olsun tabi ki

insallah ogrenırsın canımm

benim 11 hafta 6 günlük oldu bugün sositososito

Fikirevi,esma nerdeler yazmıyolar hiç

hayatım canım sıkılıyodu pek girmedim bugün ,
kızlar bebişlerini gördüler cinsiyetini felan hep bunlar konuşuluyo bende daha göremedim en son kalp atışı iin gitmiştim görücem inş. fransız kaldım gibi geldi mafoldumben arada yazıyorum ama çok girmedim merak ettin için sağol arkadaşım opuyorumnanaktan

mrb bayanlar nasılsınız?sormayın bendede buaralar hele akşam müthiş bir başağrısı vardı uyuya kalmasaydım gidecektim gece acile!!!benim yarın muayenem var 12 haftalık 4 günlük oldu tam su zeka testi nasıl yapılıyor yaptıranlar anlata bilirmi doktor normal ulatrasonlamı bakıyo yoksa alttan muayeneylemi?inş. yarın bebişimin cinsiyetini degörür bıktım artık herkesin ciniseyeti ne diye sormasından:))popom çok büyüdü benim çok belli oluyomuş büyüdüğü onun için çogunluk kız diyo bakalım hayırlısı ne olursa olsun benim için hiç farketmez öptüm hepinizi....

Selam kızlar. Ben de mart annelerinde yazıyordum. Tahmini doğum 2 mart. Ama gününde gelmiyor, içimden şubatta doğacakmış gibi geliyor. Allahım herkese hayırlı kolay bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah.
Kızlar yazılanları biraz okudum da, sakatatın neden yenmemesi gerekiyor? Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Dr.um ilk zamanlarda daha iyi pişirmek kaydıyla sakatat yiyebileceğimi söylemişti. Gerçi bulantılardan dolayı kendim yiyemiyorum ama.

Kızlar ben epıdural sezaryan ıstıyorum farketmez ters bır durum olmadıkÇa tabıı paylaŞım Çok gÜzel teŞekkÜrler canımmm

ee tatlım bende cinsiyetini bilmiyorumki daha alıştık valla görmeyince özlüyoruz bizz az kaldı pazartesiye hadi bakalım

canım aynıyız senle benimde 2 martı ama doktor 15 şubatta gelir dedi bebek önde gidiyor muhtemel şubatta olur dedi :)

merhaba canım hoşgeldin . normal ultrasonla bakılıyor ve kan alınıyor hepsi bu kadar canım. hayırlısı olsun bakalım yarın haberlerini bekliyoruz canım

merhaba

2 li test için alttan muayene falan yok merak etme önce ultrasyonla bakılıyor ense ölçümü yapılıyor 10-15 dk kadar sürüyor eğer bebeğin uyumuyor ise tabii.sonra kan alıyorlar sonuçları 1 hafta sonra çıkıyor.kan sonuçları ve ense ölçüm sonucu beraber sonuçu belirliyormuş.ense olcümünden sonra usg yi sana veriyorlar.

bende buradaki arkadaşlardan öğrendim aç veya tok karın olmak önemli değil.ama sıran gelmeden 10-15 dk kadar önce çikolata ve sütlü nescafe icersen iyi olur.ben yaptım çokta rahat ölçtüler.

ense olçumunden sonra sana usg veriyorlar ama sen yinede sor istersen kaç çıktı diye 1.1 1.2 ve üstü olması gerekiyormuş.ben sormayı unutmuştumda geri geldikten sonra panik oldum kaçtı acaba diye

ee tatlım bende cinsiyetini bilmiyorumki daha alıştık valla görmeyince özlüyoruz bizz az kaldı pazartesiye hadi bakalım

evet az kaldı arkadaşım pazartesi görücem inş. ama hastanede nekadar gösterirseler
serap sence bahar tıpada gitsemmi hem oraya takip ettirip hemde hastaneye devam etmeyi düşündüm testlerime felan para vermem, bahar tıpada hem eşimlede gider muayne olurum oda görür bebeği hastende böle bişiy yok sence habire usg ye girmiş olmam sakınlamı olur

hoşgeldin canım aramıza bence de şubat daha büyük bir olasılık gibi senin için ama hayırlısı tabi
sakatat ben de birkaç kez yedim ciğer yedirdiler kan yapar diye ama ben ellemedin leke olur diye ( batıl inanç mı bilmiyorum ama )

geldim.iyi herşey yolunda.escosta hayırlı haberlerle gelir inşallah.yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldin diyorum.dogummu konuşuyorsunuz.
ben asla normal iyi yok sezeryan iyi demiyorum.çürkü bu kişiye göre degişiyo.ben epidural sezeryan oldum.hiç bir sıkıntım olmadı.ertesi günü rahat rahat kalktım yürüdüm işimi yaptım.karın evet biraz şişi duruyo.ama bir ayda göbegimden eser kalmadı.dikişlerimde hiç problem yaşamadım.yani mükemmel geçti diyebilirim.benim arkadaş benimle denke dogurdu.o normal dogumdu.ben hayatamda hiç bukadar pişmanlık duymamaıştım.keşke yapmasaydım demişti.ve hala ondada göbek var.çoçcuklarıkız aynı yaşıt olmasına ragmen.diyecegim kendinizi şartlandırmayın şu olacak bu olacak diye artık herşey degişti.sezeryanlar bile......

BENCEDE TATLIM BAHAR TIPA GİT BENİM DOKTORUM BAHAR TIPIN DEĞİL AMA SADECE ONUN BİNASINDA HİZMET VERİYO AMA ORANIN DOKTORLARINIDA ÇOK MET EDİYORLAR NAGİHAN HANOM FALAN VAR ARKADAŞIM GİDİYOR HEM SSK DA KARŞILIYOR BENCEDE EŞİNDE GÖRÜRÜ BENİM DOKTORUM EŞİM OLMADAN İSTEMİYOR EŞİN İLLAKİ GELİCEK DİYOR ÇOK SEVİYORUM O YÖNÜNÜ DOKTORUMUN:)))süprizzzzz

ayy canım gözün aydın darısı başımıza inş. nerdeyse aynıyız kaç cm oluyorlar bu dönemde ben daha beklicem de ay sonuna kadar merak ettim:ecrin_bebek:

sana katılıyorum canım bende epidural sezaryan istiyorum ama tabi kısmet benimde arkadaşım çok memnun kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…