evet annemlerin zamanında da ultrason falan yok karnını büyük gören oglun olcak diyormuş benim için dogdugumda şoka girmiş.. ilk hafta beni benimseyememiş.. başkasının sanmış hamilelik psikolojisi acayip ama iyiki oğlum olmamış diye şimdi seviniyor...
derinderen ben de öğrenmek istyiorum!!
normal dogumu ben de düşünüyorum ama sonrasında bi farkım olcak mi bilmiyorum ya...kaydirigubbakcemile5
benim 11 hafta 6 günlük oldu bugün sositosositoyok canım bende bilmeden yedim ama artık yemiyorum
birde geçen nevra hanım var ya doktor onun sitesinde okudum 4. aydan itibaren karaciger öneriyor ben anlamadım valla kafamçokkarıştı
evet canım yeşim hanım çok tatlı
randevu almak biraz zor ama
2 hafta önceden alabilirsin
ben hastaneden de doktorumdan da memnunum şimdilik
tavsiye ederim
sen ne kadarlıksın?
belki birlikte doğum yaparız kaydirigubbakcemile5
burdayız tatlım naber?
Fikirevi,esma nerdeler yazmıyolar hiç
hayatım canım sıkılıyodu pek girmedim bugün ,
kızlar bebişlerini gördüler cinsiyetini felan hep bunlar konuşuluyo bende daha göremedim en son kalp atışı iin gitmiştim görücem inş. Fransız kaldım gibi geldi mafoldumben arada yazıyorum ama çok girmedim merak ettin için sağol arkadaşım opuyorumnanaktan
Selam kızlar. Ben de mart annelerinde yazıyordum. Tahmini doğum 2 mart. Ama gününde gelmiyor, içimden şubatta doğacakmış gibi geliyor. Allahım herkese hayırlı kolay bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah.
Kızlar yazılanları biraz okudum da, sakatatın neden yenmemesi gerekiyor? Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Dr.um ilk zamanlarda daha iyi pişirmek kaydıyla sakatat yiyebileceğimi söylemişti. Gerçi bulantılardan dolayı kendim yiyemiyorum ama.
mrb bayanlar nasılsınız?sormayın bendede buaralar hele akşam müthiş bir başağrısı vardı uyuya kalmasaydım gidecektim gece acile!!!benim yarın muayenem var 12 haftalık 4 günlük oldu tam su zeka testi nasıl yapılıyor yaptıranlar anlata bilirmi doktor normal ulatrasonlamı bakıyo yoksa alttan muayeneylemi?inş. yarın bebişimin cinsiyetini degörür bıktım artık herkesin ciniseyeti ne diye sormasından:))popom çok büyüdü benim çok belli oluyomuş büyüdüğü onun için çogunluk kız diyo bakalım hayırlısı ne olursa olsun benim için hiç farketmez öptüm hepinizi....
mrb bayanlar nasılsınız?sormayın bendede buaralar hele akşam müthiş bir başağrısı vardı uyuya kalmasaydım gidecektim gece acile!!!benim yarın muayenem var 12 haftalık 4 günlük oldu tam su zeka testi nasıl yapılıyor yaptıranlar anlata bilirmi doktor normal ulatrasonlamı bakıyo yoksa alttan muayeneylemi?inş. yarın bebişimin cinsiyetini degörür bıktım artık herkesin ciniseyeti ne diye sormasından:))popom çok büyüdü benim çok belli oluyomuş büyüdüğü onun için çogunluk kız diyo bakalım hayırlısı ne olursa olsun benim için hiç farketmez öptüm hepinizi....
ee tatlım bende cinsiyetini bilmiyorumki daha alıştık valla görmeyince özlüyoruz bizz az kaldı pazartesiye hadi bakalım
Selam kızlar. Ben de mart annelerinde yazıyordum. Tahmini doğum 2 mart. Ama gününde gelmiyor, içimden şubatta doğacakmış gibi geliyor. Allahım herkese hayırlı kolay bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah.
Kızlar yazılanları biraz okudum da, sakatatın neden yenmemesi gerekiyor? Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Dr.um ilk zamanlarda daha iyi pişirmek kaydıyla sakatat yiyebileceğimi söylemişti. Gerçi bulantılardan dolayı kendim yiyemiyorum ama.
evet az kaldı arkadaşım pazartesi görücem inş. ama hastanede nekadar gösterirseler
serap sence bahar tıpada gitsemmi hem oraya takip ettirip hemde hastaneye devam etmeyi düşündüm testlerime felan para vermem, bahar tıpada hem eşimlede gider muayne olurum oda görür bebeği hastende böle bişiy yok sence habire usg ye girmiş olmam sakınlamı olur
geldim.iyi herşey yolunda.escosta hayırlı haberlerle gelir inşallah.yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldin diyorum.dogummu konuşuyorsunuz.
ben asla normal iyi yok sezeryan iyi demiyorum.çürkü bu kişiye göre degişiyo.ben epidural sezeryan oldum.hiç bir sıkıntım olmadı.ertesi günü rahat rahat kalktım yürüdüm işimi yaptım.karın evet biraz şişi duruyo.ama bir ayda göbegimden eser kalmadı.dikişlerimde hiç problem yaşamadım.yani mükemmel geçti diyebilirim.benim arkadaş benimle denke dogurdu.o normal dogumdu.ben hayatamda hiç bukadar pişmanlık duymamaıştım.keşke yapmasaydım demişti.ve hala ondada göbek var.çoçcuklarıkız aynı yaşıt olmasına ragmen.diyecegim kendinizi şartlandırmayın şu olacak bu olacak diye artık herşey degişti.sezeryanlar bile......
geldim.iyi herşey yolunda.escosta hayırlı haberlerle gelir inşallah.yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldin diyorum.dogummu konuşuyorsunuz.
Ben asla normal iyi yok sezeryan iyi demiyorum.çürkü bu kişiye göre degişiyo.ben epidural sezeryan oldum.hiç bir sıkıntım olmadı.ertesi günü rahat rahat kalktım yürüdüm işimi yaptım.karın evet biraz şişi duruyo.ama bir ayda göbegimden eser kalmadı.dikişlerimde hiç problem yaşamadım.yani mükemmel geçti diyebilirim.benim arkadaş benimle denke dogurdu.o normal dogumdu.ben hayatamda hiç bukadar pişmanlık duymamaıştım.keşke yapmasaydım demişti.ve hala ondada göbek var.çoçcuklarıkız aynı yaşıt olmasına ragmen.diyecegim kendinizi şartlandırmayın şu olacak bu olacak diye artık herşey degişti.sezeryanlar bile......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?