2010 Şubat Anneleri

ne kadar güzel,kutlarız beraber,balık uyumludur genelde ben anlaşıyorum herkesle ,zaten yükselenim terazi,aman kova erkeği eşim ,of of,biraz ukala ve bençil oluyorlar...benimde öyle olabilir ama ilk bebeğim benim 1 ay erken doğdu,15 nisan bekliyorduk 15 mart doğdu,belki buda öyle olur...

kaydirigubbakcemile3 walla canım ağırlığınca altın ister kız anası haklı :)) ama doğduğu anki kilosuyla isterse yaşadın sonradan isterse walla bilmiyorum olaya topik olarak el atmak gerekebilir kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın anneler nasılsınız

günaydın,

bugün çok güzel kalktım yataktan uykumu almış bulantılarım yokk rahatlıyormuyum artık acaba.Sizler nasılsınız

bende süperim...
işe bile erkenden geldim hehehe

günaydın canlarım Allah neşenizi bozmasın inşallah... zemuszemus

bende bende şubat annesi olacağım inşallah herkese merhaba:lepi:

hoşgeldin canım hayırlı olsun çok güzel bi arkadaşlığımız var burda umarım sende seversin.. opuyorumnanaktan

GÜnaydın kızlar hepİnİze nasılsınız nasıl gİdİyor

günaydın canım sende iyi görünüyosun yani yazından bellii kaydirigubbakcemile3

walla canım hiç kova tanıdığım yok ama ben yengecim genelde herkesle geçinebilirim... benimkide ya oğlak ya kova olucak bakalım..... hayırlısı.. :Saruboceq:

volescim geçmişi okuyo sanırım hu huuuu

aynen canım oku oku bitiremedim hem okuyorum hemde bi yandan muhabbet nasıl acaba ne kaçırıyorum diyorum içimden kaydirigubbakcemile3

kıslar merhaba bişi sorucam.. aranızda lekelenme yaşayan varmı?
sarı leke lekemi sayılır

merhaba kızlarr..
az önce eşimi uğurladım ben bir hafta daha annemde kalcam tansiyonum falan düşüyo halsizleşiyorum annem kal biraz daHA dedi, eşimde kal madem 1 hafta daha dedi bende burdayım daha.
ama onu uğurlarken ikimizde bi tuhaf olduk topu topu 1 hafta ayrı kalcaz ama bu sefer ardında bir kişi değil de, 2kişi bırakıyor gözleri dolu dolu oldu kıyamam ben ona..
2 kişilik yemek ye kendine iyi bak, kızım sende anneni üzme uslu uslu yat demezmi içim koptu.. ahhhh aaaaahhhhhhhhhhhh............. çok zor.. hassaslaştım iyice.. :gitme:

yok tatlım pek bişey kaçırmadın diybilirim evet iyiyim çok şükür tatile çıkıcam ya enerji toplıyorum heycanlıyımmmm

evet akıntı canım pecetede gördüm bugün biraz koyu idi dikkate almadım ama acaba dogrumu yapıyorum dedm
2 kere da olmuştu doktora peceteyle bi kerede camaşaırımı alıp gittim vajinal akıntı diye gönderdiler.
insan genede emin olmak istiyor işte
yanlış anlamayın pis biri değilim ama taret alma dediler bana bende sadece büyük abdestimi yaptımda temizliyorum kendimi suyla arkadan bulaşmış olabilir diye düşündüm sonra sık sık duşta almıyorum.. dr yap diyor ama ben korkuyorum bu durumdan şunu yazarken bile utanıyorum

enfeksiyon olmuş olabilir...enfeksiyon durumların koyu renkli ve koyu kıvamlı akıntı oluyo bide sanırım az su içiosun

ah canım kıyamanm allah kavuştursun insana çok koyar valla koymaz mı hiççç

enf yok galiba ama lökosit 10 çıkmıştı bol su dedi dr..
şuan sabah 8de uyandım bu saate kadar bi pet şişe tam bi tane yarım içtim 1 litre olmadı daha sizler ne kadar içiyorsunuz acaba inşallah kötü bişi yoktur Allahım

gulencim yeterli su içmediğin içindir bence. boll boll su iç, akıntı ve idrar renginin normale döndüğünü göreceksin, eğer tabi başka bir problem yoksa..

ayy ilahi turkkahvesi, ne yardan, ne serden geçerim olmuş seninki.. Allah kavuştursun cancağızım. 1 hafta çabuk geçer merak etme :icecream:

selam şubat ayının güzel anneleri geçte olsa herkese günaydın:)umarım herkes iyi ve sağlıklıdır :Saruboceq:

kötü bişi yoktur canım inş korkma kanaması olanlarda bile allah korusun tehlikeli bi durum olmuyo geçici oluyo seninkide tehlikeli değildir ve geçicidir
bol su içmek lazım evet ama bende malesef yeteri kadar içtiğimi düşünmüyorum
sabahtan gece yatana kadar içtiğim su 1 lt yi ancak buluyor :1no2:

echos; ben 14 haftalığım şu an...

arkadaşlar ben de geçen hafta kanımı verdim ikili test için yarın doktorumda sonucu alacağım..

herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum..

arkadaşlar ben de geçen hafta kanımı verdim ikili test için yarın doktorumda sonucu alacağım..

herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum..
hadi bakalım hayirlisi olsun.. allah güzel sonuçlar ve bebek nasib etsin!!..

allah kavuştursun...hassas bi dönem biliyorum ama inşallah hemen kavuşursunuz..:gitme:

böyle 1 ay erken doğabiliyormu aaa.. ne değişik benimki 24 ocakda olabilir yani hı??o zaman erken mi dogmus demek??
canım korkma sakin ol herşey çok güzel olucak dualarımız seninle
çok teşekkürler canım... aminnn

hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

canım endişelenme, herşey yolunda gidecek. Allah yardımcın olsun..
amin inşallah güzel haberler verecem size yarın.. darısı başımaaa!!:Saruboceq:

bir de bilgi olsun okudum cnn turk sayfasında sizinle de paylaşayım dedimkaydirigubbakcemile5:

Bazı kalıtsal hastalıkların erken tanısı için anne adayının karnından su alınması işlemi olan amniyosentezin yerini yakında basit bir kan testi alabilir.

İngiliz sağlık hizmetlerinin yaptığı ve The Guardian gazetesinde yayımlanan araştırmalar, yakında Dawn sendromu, kas hastalıkları ya da mukovisidoz hastalığının anne adayından alınan kanla belirlenebileceğini gösterdi.

Araştırmacılar kan testiyle annenin kanında bulunan fetüs hücrelerinin DNA'sının alınabileceği yeni bir teknik geliştirdi. Araştırma programının başındaki Profesör Lyn Chitty, bu kan testinin her yıl İngiltere'de amniyosentez ya da biyopsinin ardından annenin düşük yapması sonucu yaşamını yitiren sağlıklı 250-265 bebeğin hayatını kurtarabileceğini vurguladı.

Bebekteki hastalığın erken tanısı için en çok amniyosentez, kordon sentezi ya da koryon villus biyopsisi yapılıyor. Amniyosentezde düşük riski yaklaşık yüzde 1. Konuya ilişkin makale Fransız "Le Point" dergisinde de yer alıyor.

yemek yemek istiyorum acıktıım ama hiçbirsey yiyemiyorum korkumdan.15 gündür öğlen yemeklerinde patates yiyorum boş kumpir daha doğrusu patatestende bıktım.bugün miğdem bulanmıyordu sabah şimdide bulanıcak diye korkumdan yiyemiyorum açımmm arkadaşlar açımmm

hayırlısı canım
inşallah güzel haberlerle geleceksin benimde kaldı 6 gün testime
offf çok heyecanlı valla

gözüm yaşardı valla tvde bile görsem ayrılık sahnesi aglarım hemen
kıyamam bir de senin hassaslığından eşinde etkileniyor
ben bir saniye bırakmıyom kocamı
aynı işyerindeyiz ya bide
dün diyorum ben 9 aylıkken de gelcem
bana ne evde kalmam
yanımda ol
gülüyor

canım muhtemelen gece susuz kaldığın için olmuştur idrarında sarıdır büyük ihtimal
bende pe su içemiyorum bende de oluyor
ama neden taret alma dediler onu anlamadım?
birde duştan niye korkuyorsun?
o ikisini anlayamadım kusura bakma

arkadaşlar ben de geçen hafta kanımı verdim ikili test için yarın doktorumda sonucu alacağım..herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum..

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan

aö bırakma kendini yazık bebişini düşün... salata falan yiyemiyormusun ege salatası ekmekle bol ekşili salata cokacimcoookye bak mide bulandırmıyor...
hayırlısı canım
inşallah güzel haberlerle geleceksin benimde kaldı 6 gün testime
offf çok heyecanlı valla

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan
test işi gerçekten çok heyecanlı be fikirevi.. bu arada senle hemşeriydik ya ciğer hakkında bişii öğrendim hamileyken ciğer yersen bebğinde dogum lekesi olabiliyormuş ciğer etkisi benim kuzenimin oğlunda ayak altında çıktı.. annem de hiç yememeiş bi sıorun olmadı.. bikaç ay ciğerden de uzak durmaya karar verdim.. yakında sağlıktan uçucam!!opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…