36 hafta bayaa az duyuluyor ya doktorların tahmini doğum tarihi dediği 40 hafta değil mi?? Bundan önce de olabilir diyorsun yani.. Ayy çok heyecanlı ya..yani bunun 2 katı kadar daha zaman geçince beklicez..zemuszemus
bend e anlamadım ama yok:
sakatat
konserve
şarküteri mamülü
kahveeeeeeee...
tutuyorum kendimi bunlar çok sevdiğim şeyler ama duracağım az önce kendimi doğum sonrası masamda kahvemi koymuş sizlerle konuşurken bi yandan kahvemi yudumlarken hayal ettim hoşuma gitti..:lepi::dance:
gözün aydın canım test sonuçların temiz çıkmış
geçmiş olsun ayrıca of ilaçda alamazsın allah şifa versin :1hug:
hoşgeldin bebişim iyiz çok şükür genel olarak ...sen nasılsın
dr kıza benzetti benim cücüğü ama du bakalım test ederiz önümüzdeki ay CADIARZU
off ay sonu inşallah hayırlısıyla bende öğrenebilirim... 18. haftamda oluyorum artık göstermezse ayıp ama dimi...
bence cok ayıp nerdeyse %50 tamamlamış olucaksın!! bana da arkadaşım bu hafta seninkini söyleyebilri diyor ama çok heyecan yapıyorum ben..yerimsenibenoff ay sonu inşallah hayırlısıyla bende öğrenebilirim... 18. haftamda oluyorum artık göstermezse ayıp ama dimi...
fikirevi canım nevra hanım güzel yazıyo ediyo ama çok ilgisiz bi dr.. ben sevmiyorum onu.. biliyosun önceden türkiye hast. gidiyodum.. oda orda.. benim dr. izindeyken ona muayene oldum ama olmaz olaydım hiç hoşlanmadım keşke hayallerimdeki gibi kalsaydı.... yazılarını ço bebeniyordum şimdi sitesi karşıma çıokınca direk kapatıyorum ... arkadaşımada çatı muayenesi yapmayan o... 2 gün sonra kız apar topar doğum yaptı... muayeneyi yapsa farklı olurdu belkide... sinir oluyorum ona sinirrrr.......
canım ben 36 +1 haftamda falandı dr me kontrole gitmiştim,rahim açılmaya başlamış,nişanda gelir buğün dedi,2 ün içinde doğum yaparsın dedi,tabi ben şok daha dedim ben 36 haftadayım erkenmi doğum olcak yani,yok dedi,biz normal sayıyoruz dedi,olabiyor dedi,
sonra ben bekledim tam 2 gün 2. gün sancılar başladı ve hastaneye gittim doğum gerçekleşti,,,:kedi:
söyle diyeyim 36 hafta ile 40 hafta arası doğan bebekler normal kabul ediliyor... oğlumun doğum kanesinde 36.hafta diyor...
[
hoşgeldin canım iyiyiz biz sende iyisindir umarım...
36 hafta bayaa az duyuluyor ya doktorların tahmini doğum tarihi dediği 40 hafta değil mi?? Bundan önce de olabilir diyorsun yani.. Ayy çok heyecanlı ya..yani bunun 2 katı kadar daha zaman geçince beklicez..zemuszemus
40 haftaya pek kalmıyor bebekler 38 den sonra geliyor çoğu ama böyle daha da aceleciler olabiliyor tabi inş hepimizin vaktinde bebişlerimiz tam gelişmiş sağlıklıyken doğumu olsun
canım mılletın dedıgıne sakın bakma benım gorumcemde ıste ruyalarımda kız goruyorumda kızın olacak soyle oldu dıyorm kızın olacak boyle oldu dıyorum kızın olacak dıyordu hatta esıme dalga gecmek ıcın malzeme cıkmıstı bulasık yıkarken bıcagı sag ellemı tuttun kızın olacak saga baktın goruyomusun kızın olacak deyıp dalga gecıyordu bunların sacma batıllarından bıktım derdı hep doktor erkek dedı sok oldu oyle degıce yuzundekı ıfadeyı gormelıydınız hatta o kadar emındı kı kızım olacagından kızının elbıslernı bıle bana getırmyeye kalktı hamıle oldugumu ogrenınce yanı rabbım ne derse o oluyor ınsallah gonlundekı olurinşallah öyle sabırsızlanıyorum ki ben de birkaç tane erkek tahmininin dışında hep kız dediler bana bakalım tutacak mı yoksa çoğunluğu yanıltacak mıyız????
ben de 16. haftada gidicem dr. 15 haftadan sonra söylerim dedi ahhhhhhh merak ahhhhh
evet canım sana soyleyebılır doktor bende ogrendıgımde 13 haftanın ıcındeydım ınsallah ogrenırsınbence cok ayıp nerdeyse %50 tamamlamış olucaksın!! bana da arkadaşım bu hafta seninkini söyleyebilri diyor ama çok heyecan yapıyorum ben..yerimseniben
nasıl peki dogum normal dogum yaptın o zaman? nasıl peki yine normal mi düşünüyorsun bi şikayetin oldu mu sonrasında.. normal doğum daha mı iiyi dedikleri gibi.. yani yok idrar tutamıyorsun yok dikşler patlıyor vs.. birsürü şey okudum bikaç da video izledim..açıkçası biraz korktum da..:CüvCüv:
canım mılletın dedıgıne sakın bakma benım gorumcemde ıste ruyalarımda kız goruyorumda kızın olacak soyle oldu dıyorm kızın olacak boyle oldu dıyorum kızın olacak dıyordu hatta esıme dalga gecmek ıcın malzeme cıkmıstı bulasık yıkarken bıcagı sag ellemı tuttun kızın olacak saga baktın goruyomusun kızın olacak deyıp dalga gecıyordu bunların sacma batıllarından bıktım derdı hep doktor erkek dedı sok oldu oyle degıce yuzundekı ıfadeyı gormelıydınız hatta o kadar emındı kı kızım olacagından kızının elbıslernı bıle bana getırmyeye kalktı hamıle oldugumu ogrenınce yanı rabbım ne derse o oluyor ınsallah gonlundekı olur
sağlıklı olsun da öncelikle önemli olan o
canım mılletın dedıgıne sakın bakma benım gorumcemde ıste ruyalarımda kız goruyorumda kızın olacak soyle oldu dıyorm kızın olacak boyle oldu dıyorum kızın olacak dıyordu hatta esıme dalga gecmek ıcın malzeme cıkmıstı bulasık yıkarken bıcagı sag ellemı tuttun kızın olacak saga baktın goruyomusun kızın olacak deyıp dalga gecıyordu bunların sacma batıllarından bıktım derdı hep doktor erkek dedı sok oldu oyle degıce yuzundekı ıfadeyı gormelıydınız hatta o kadar emındı kı kızım olacagından kızının elbıslernı bıle bana getırmyeye kalktı hamıle oldugumu ogrenınce yanı rabbım ne derse o oluyor ınsallah gonlundekı olur
sağlıklı olsun da öncelikle önemli olan o
tabı hayatım en onemlısı o zaman ama boyle sacma sapan konusan cok oluyor oluyor ınsallah saglıklı hayırlı evlatlar olurlar
Kızlar bebeŞİmİzİn hareketlerİnİ ne zaman hİssedİcez yaa daha Çok mu var seyİrİyo arada sankİİ
evet canım sana soyleyebılır doktor bende ogrendıgımde 13 haftanın ıcındeydım ınsallah ogrenırsın
normal dogumu ben de düşünüyorum ama sonrasında bi farkım olcak mi bilmiyorum ya...kaydirigubbakcemile5ben normal doğum yaptım,2 dikiş atıldı toplam,içte bir tane dışta bir tane,dikişler kaynayana kadar dikkat etmek lazım ama aynı durum sezeryandada geçerli,ben bir problem yaşamadım,ama normal doğumda daha çabuk toparlanıyor vucüt,sezeryane göre daha çabuk ayaklanıyorsun,bende göbek falan kalmadı hiç hem,ikinciyide inşallah normal doğum yapacağım bebek için daha sağlıklıymış,normal doğumda bebek ciğerlerindeki amniyos sıvısının tamamını boşalta biliyormuş,ama sezeryanda bu olmuyormuş galiba,benim dr m normal doğum taraftarı,gerekmedikçe yapmıyor...
birçok yerde 18-20 haftalarda hissedilmeye başlanır diyor. ama tecrübeli annelerde 16. haftadan itibaren hissedilebiliyormuş bakalım bekliyoruz
tabı hayatım en onemlısı o zaman ama boyle sacma sapan konusan cok oluyor oluyor ınsallah saglıklı hayırlı evlatlar olurlar
ayyy amin canım hayırlı insanlar olsun çok önemli bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?