2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar bugün herkes gerçekten daha iyi başlamış sanırım güne......
off umarım artık eğlencelı günler başlıyodur hepimiz için hamıleliğimizin tadına varalım ...

Kızlar biz bugun 4 te doktora gidiyoruz... lütfennn bziim için dua edin ikili test yapsn, yapabilsin ve iyi çıksın diye...Dualarınıza ihtiyacım var !!senağlamane olur...
bir başka konuda şimdi bizim çocuklar ya koca ya balık burcu mu olacak...Ben kova ile iyi anlaşırım teraziyim kız olursa çıkar gezeriz alışverişe de kova erkeği.. hmm.. bilmiyourm şutarafagitti
balıklar bildiigm biraz içe kapanık oluyor değil mi?? 1 tane balık arkadaşım var başka tanımıyorum.
bana dua etmeyi unutmayın!!!korkuyorummmÇok üzgünüm çoook

dualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerle geleceksin benim kız kardeşim kova eşim ve babam balık burcu ikisiylede anlaşıyoruz zaten büyük ihtimalle kova olacak benim bebeğimin burcu

günaydın herkese teşekkürler... ben burada böyle bir topic olduğunu yeni öğredim süpermiş...benimle aynı dönemde olan anneleri görmek çok güzel bi dolu hem deŞeniz

bende balığım kız 24 şubat doğumluyum,oğlumda balık 15 mart doğumlu,şimdi 2.de balık olaak,eşim kova,ablam kova,kız olursa iyi kovalarda erkek olursa ıhıh! şubatın sonu martın başında bekliyoruz...aslında pek içime kapanık olduğum söylenemez,yükselenim terazi,bilakis çok gevezeyimdir,yalnız biraz sağımız solumuz pek tutmaz,,kaydirigubbakcemile3

inşallah testlerini yapar dr de rahatlarsın,sonuçlarda allahın izniyle iyi çıkar...

günaydın herkese teşekkürler... ben burada böyle bir topic olduğunu yeni öğredim süpermiş...benimle aynı dönemde olan anneleri görmek çok güzel bi dolu hem deŞeniz

hoşgeldin Educa, geçen hafa da ben senin gibi keşfetmiştim bu forumu ve çok mutlu olmuştum kaydirigubbakcemile5

slm kızlar
educa yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş allah sağlıkla kucağına versin inş.
escos inş.test sonuçların çok iyi çıkar

dualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerle geleceksin benim kız kardeşim kova eşim ve babam balık burcu ikisiylede anlaşıyoruz zaten büyük ihtimalle kova olacak benim bebeğimin burcu
çok teşekkür ederim...ayy ne güzel ikisi de süper o zaman

hoşgeldin!! sen ne kadarlıksın?

amin.. inaşşşal bıraksalar hemen gideceğim koşa koşa..

ayy benim bebişim seninle aynı gün doğacakkk.. doğum günlerinizi kutlarız artık beraber!! çok sevindim balık terazi ile anlaşır mı peki onu biliyormusunuz?? bana benimki erkek olacak ve kova olacak gibi geliyor ama hadi hayırlısı...

bende bende şubat annesi olacağım inşallah herkese merhaba:lepi:

hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

canım endişelenme, herşey yolunda gidecek. Allah yardımcın olsun..

canım korkma sakin ol herşey çok güzel olucak dualarımız seninle

hoşgeldin canım nasılsın bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…