- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
oo negüzel maşallah diyelim
canım sen çok zayıflamıştın yanlış hatırlamıyorsam şuan nasıl kilon
bende bende şubat annesi olacağım inşallah herkese merhaba:lepi:
hg ocak aneesi nasılsın seni burda görmek ne güzel
gelinime bakmaya geldim yaramaslık yapıyomu diyeekaydirigubbakcemile3
GÜnaydın kızlar hepİnİze nasılsınız nasıl gİdİyor
günaydın hepimiz iyi gibiyiz inşallah hep böyle gider sen nasılsın
Kızlar biz bugun 4 te doktora gidiyoruz... lütfennn bziim için dua edin ikili test yapsn, yapabilsin ve iyi çıksın diye...Dualarınıza ihtiyacım var !!senağlamane olur...
bir başka konuda şimdi bizim çocuklar ya koca ya balık burcu mu olacak...Ben kova ile iyi anlaşırım teraziyim kız olursa çıkar gezeriz alışverişe de kova erkeği.. hmm.. bilmiyourm şutarafagitti
balıklar bildiigm biraz içe kapanık oluyor değil mi?? 1 tane balık arkadaşım var başka tanımıyorum.
bana dua etmeyi unutmayın!!!korkuyorummmÇok üzgünüm çoook
Kızlar biz bugun 4 te doktora gidiyoruz... lütfennn bziim için dua edin ikili test yapsn, yapabilsin ve iyi çıksın diye...Dualarınıza ihtiyacım var !!senağlamane olur...
bir başka konuda şimdi bizim çocuklar ya koca ya balık burcu mu olacak...Ben kova ile iyi anlaşırım teraziyim kız olursa çıkar gezeriz alışverişe de kova erkeği.. hmm.. bilmiyourm şutarafagitti
balıklar bildiigm biraz içe kapanık oluyor değil mi?? 1 tane balık arkadaşım var başka tanımıyorum.
günaydın herkese teşekkürler... ben burada böyle bir topic olduğunu yeni öğredim süpermiş...benimle aynı dönemde olan anneleri görmek çok güzel bi dolu hem deŞeniz
çok teşekkür ederim...ayy ne güzel ikisi de süper o zamandualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerle geleceksin benim kız kardeşim kova eşim ve babam balık burcu ikisiylede anlaşıyoruz zaten büyük ihtimalle kova olacak benim bebeğimin burcu
hoşgeldin!! sen ne kadarlıksın?günaydın herkese teşekkürler... ben burada böyle bir topic olduğunu yeni öğredim süpermiş...benimle aynı dönemde olan anneleri görmek çok güzel bi dolu hem deŞeniz
amin.. inaşşşal bıraksalar hemen gideceğim koşa koşa..bende balığım kız 24 şubat doğumluyum,oğlumda balık 15 mart doğumlu,şimdi 2.de balık olaak,eşim kova,ablam kova,kız olursa iyi kovalarda erkek olursa ıhıh! şubatın sonu martın başında bekliyoruz...aslında pek içime kapanık olduğum söylenemez,yükselenim terazi,bilakis çok gevezeyimdir,yalnız biraz sağımız solumuz pek tutmaz,,kaydirigubbakcemile3
inşallah testlerini yapar dr de rahatlarsın,sonuçlarda allahın izniyle iyi çıkar...
günaydın herkese teşekkürler... ben burada böyle bir topic olduğunu yeni öğredim süpermiş...benimle aynı dönemde olan anneleri görmek çok güzel bi dolu hem deŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?