sana katılıyorum canım bende epidural sezaryan istiyorum ama tabi kısmet benimde arkadaşım çok memnun kaldı
BENCEDE TATLIM BAHAR TIPA GİT BENİM DOKTORUM BAHAR TIPIN DEĞİL AMA SADECE ONUN BİNASINDA HİZMET VERİYO AMA ORANIN DOKTORLARINIDA ÇOK MET EDİYORLAR NAGİHAN HANOM FALAN VAR ARKADAŞIM GİDİYOR HEM SSK DA KARŞILIYOR BENCEDE EŞİNDE GÖRÜRÜ BENİM DOKTORUM EŞİM OLMADAN İSTEMİYOR EŞİN İLLAKİ GELİCEK DİYOR ÇOK SEVİYORUM O YÖNÜNÜ DOKTORUMUN:)))süprizzzzz
bencede tatlım bahar tıpa git benim doktorum bahar tıpın değil ama sadece onun binasında hizmet veriyo ama oranın doktorlarınıda çok met ediyorlar nagihan hanom falan var arkadaşım gidiyor hem ssk da karşılıyor bencede eşinde görürü benim doktorum eşim olmadan istemiyor eşin illaki gelicek diyor çok seviyorum o yönünü doktorumun:)))süprizzzzz
ayy canım gözün aydın darısı başımıza inş. nerdeyse aynıyız kaç cm oluyorlar bu dönemde ben daha beklicem de ay sonuna kadar merak ettim:ecrin_bebek:
sana katılıyorum canım bende epidural sezaryan istiyorum ama tabi kısmet benimde arkadaşım çok memnun kaldı
benim ablam da epidural sezaryen olmuştu o da rahat etti bakalım duruma göre artık doktorla bi fikir alışverişi yaparız değerlendiririz
yok tatlım usg ye girmiş olmanda bişey farketmez bence sen bahara geç
evet canım nagihan hanımı sölediler banada randevu için aradım c.tesileri dolmuş bile nerdeyse bir ay bayrama kadar off sinir oldum yaaaa ,
senin doktor ne iyiymiş eşinde gelsin dio ne hoş :)
hoşgeldin canım aramıza bence de şubat daha büyük bir olasılık gibi senin için ama hayırlısı tabi
sakatat ben de birkaç kez yedim ciğer yedirdiler kan yapar diye ama ben ellemedin leke olur diye ( batıl inanç mı bilmiyorum ama )
canım benim randevuyada çok var 1 eylülde.epey var.12 haftalıkken gitmiştim bende
geldim iyi herşey yolunda deyince ben de doktora gittin sandım da:roflol:
Hoşbulduk canım. Sakatatı leke açısından dediğinizi anlamamıştım. Acaba bir zararı mı var diye sormuştum. Ama bu leke durumu sadece sakatat için söylenmiyor duyduğum kadarıyla. Mesela komşumun 1.5 yasında kızı var. Kırmızı fındık kadar bene benzer bişey var yüzünde. Diğer 2 kardeşinde yok. Komşum kayınvalidesinde çilek görmüş ve ortam gergindi, canım çekti ama alıp yiyemedim. Ondan oldu diyor. Artık bu tip şeyler gerçek mi, değil mi bilmiyorum.lmaz: Ben de mide bulantısı yüzünden çok fazla naneli sakız çiğniyorum. Bana da çok sakız çiğneme, çocuk b*klu olur dediler kaydirigubbakcemile3
merhaba
2 li test için alttan muayene falan yok merak etme önce ultrasyonla bakılıyor ense ölçümü yapılıyor 10-15 dk kadar sürüyor eğer bebeğin uyumuyor ise tabii.sonra kan alıyorlar sonuçları 1 hafta sonra çıkıyor.kan sonuçları ve ense ölçüm sonucu beraber sonuçu belirliyormuş.ense olcümünden sonra usg yi sana veriyorlar.
bende buradaki arkadaşlardan öğrendim aç veya tok karın olmak önemli değil.ama sıran gelmeden 10-15 dk kadar önce çikolata ve sütlü nescafe icersen iyi olur.ben yaptım çokta rahat ölçtüler.
ense olçumunden sonra sana usg veriyorlar ama sen yinede sor istersen kaç çıktı diye 1.1 1.2 ve üstü olması gerekiyormuş.ben sormayı unutmuştumda geri geldikten sonra panik oldum kaçtı acaba diye
Hoşbulduk canım. Sakatatı leke açısından dediğinizi anlamamıştım. Acaba bir zararı mı var diye sormuştum. Ama bu leke durumu sadece sakatat için söylenmiyor duyduğum kadarıyla. Mesela komşumun 1.5 yasında kızı var. Kırmızı fındık kadar bene benzer bişey var yüzünde. Diğer 2 kardeşinde yok. Komşum kayınvalidesinde çilek görmüş ve ortam gergindi, canım çekti ama alıp yiyemedim. Ondan oldu diyor. Artık bu tip şeyler gerçek mi, değil mi bilmiyorum.lmaz: Ben de mide bulantısı yüzünden çok fazla naneli sakız çiğniyorum. Bana da çok sakız çiğneme, çocuk b*klu olur dediler kaydirigubbakcemile3
inş. hayırlısı bakalım yarın görücez inş. çikolatayı denicem bu testleri ücretlimi yapıyor doktorunuz ücretli ise ne kadar alıyor arkadaşlar?
kızlar ben çok fransız kaldım size....ben çıkayım.by
çok teşekkürler kızlar son 1 saat kaldı heyecandan kalbim duracak ben yavaş yavaş gider..insallah ogrenırsın canımm
ne güzel senin tarih bana çok yakın dogumdan cıkan hemen KK ya yazsın kaydirigubbakcemile3benim 11 hafta 6 günlük oldu bugün sositososito
ben de fransız oluyorum ki hep boşver cinsiyetler de değişebiliyor ya sonradan fikir değştiriyo doktorlar da takmayalım bence daha..hayatım canım sıkılıyodu pek girmedim bugün ,
kızlar bebişlerini gördüler cinsiyetini felan hep bunlar konuşuluyo bende daha göremedim en son kalp atışı iin gitmiştim görücem inş. fransız kaldım gibi geldi mafoldumben arada yazıyorum ama çok girmedim merak ettin için sağol arkadaşım opuyorumnanaktan
benim de popom kocaaamann oldu bacaklarım da şişmanladı.. o kız demekse eee ben de baş agrısı da varr..mrb bayanlar nasılsınız?sormayın bendede buaralar hele akşam müthiş bir başağrısı vardı uyuya kalmasaydım gidecektim gece acile!!!benim yarın muayenem var 12 haftalık 4 günlük oldu tam su zeka testi nasıl yapılıyor yaptıranlar anlata bilirmi doktor normal ulatrasonlamı bakıyo yoksa alttan muayeneylemi?inş. yarın bebişimin cinsiyetini degörür bıktım artık herkesin ciniseyeti ne diye sormasından:))popom çok büyüdü benim çok belli oluyomuş büyüdüğü onun için çogunluk kız diyo bakalım hayırlısı ne olursa olsun benim için hiç farketmez öptüm hepinizi....
merhaba
2 li test için alttan muayene falan yok merak etme önce ultrasyonla bakılıyor ense ölçümü yapılıyor 10-15 dk kadar sürüyor eğer bebeğin uyumuyor ise tabii.sonra kan alıyorlar sonuçları 1 hafta sonra çıkıyor.kan sonuçları ve ense ölçüm sonucu beraber sonuçu belirliyormuş.ense olcümünden sonra usg yi sana veriyorlar.
bende buradaki arkadaşlardan öğrendim aç veya tok karın olmak önemli değil.ama sıran gelmeden 10-15 dk kadar önce çikolata ve sütlü nescafe icersen iyi olur.ben yaptım çokta rahat ölçtüler.
ense olçumunden sonra sana usg veriyorlar ama sen yinede sor istersen kaç çıktı diye 1.1 1.2 ve üstü olması gerekiyormuş.ben sormayı unutmuştumda geri geldikten sonra panik oldum kaçtı acaba diye
ben epidural sezeryan ne demek anlamadım.. sezeryanda zaten bayıltmıyorlar mı?? epişduraldan da sakat olan var diyorlar onu da tam kestiremedim nasıl olmuş..geldim.iyi herşey yolunda.escosta hayırlı haberlerle gelir inşallah.yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldin diyorum.dogummu konuşuyorsunuz.
ben asla normal iyi yok sezeryan iyi demiyorum.çürkü bu kişiye göre degişiyo.ben epidural sezeryan oldum.hiç bir sıkıntım olmadı.ertesi günü rahat rahat kalktım yürüdüm işimi yaptım.karın evet biraz şişi duruyo.ama bir ayda göbegimden eser kalmadı.dikişlerimde hiç problem yaşamadım.yani mükemmel geçti diyebilirim.benim arkadaş benimle denke dogurdu.o normal dogumdu.ben hayatamda hiç bukadar pişmanlık duymamaıştım.keşke yapmasaydım demişti.ve hala ondada göbek var.çoçcuklarıkız aynı yaşıt olmasına ragmen.diyecegim kendinizi şartlandırmayın şu olacak bu olacak diye artık herşey degişti.sezeryanlar bile......
:)) alemsin valla benimki de oyle olcak.. meyvelii hem de..Hoşbulduk canım. Sakatatı leke açısından dediğinizi anlamamıştım. Acaba bir zararı mı var diye sormuştum. Ama bu leke durumu sadece sakatat için söylenmiyor duyduğum kadarıyla. Mesela komşumun 1.5 yasında kızı var. Kırmızı fındık kadar bene benzer bişey var yüzünde. Diğer 2 kardeşinde yok. Komşum kayınvalidesinde çilek görmüş ve ortam gergindi, canım çekti ama alıp yiyemedim. Ondan oldu diyor. Artık bu tip şeyler gerçek mi, değil mi bilmiyorum.lmaz: Ben de mide bulantısı yüzünden çok fazla naneli sakız çiğniyorum. Bana da çok sakız çiğneme, çocuk b*klu olur dediler kaydirigubbakcemile3
inş. hayırlısı bakalım yarın görücez inş. çikolatayı denicem bu testleri ücretlimi yapıyor doktorunuz ücretli ise ne kadar alıyor arkadaşlar?
Kızlar meraba ben 2009 şubat annelerindenim ne heyecanlısınızdır şimdi okuyunca eski günlerim aklıma geldi özledim valla dr a gittiğimizde her seferinde oğluşumu gördüğümde leyla oluyodum heyecandan herşeyi unutuyodum sormaya hatta tansiyonum falan yükseliyodu heyecandan :)) Daha sonraları tecrübe kazandıkça not almaya başladım her aklıma geldiğinde işi kolaylaştırıyo valla... Dr umuz 1 ay sonraya randevu verdiğinde yaa diodum ben özlerim diyip 2 hafta sonrası iiçin randevu ayarlıyoduk valla ewde bi ultrason olsa ne ii olurdu insan çok özlüyo heleki hareket etmeye başladığında ultrasondan izlemek.Şimdi sizde cinsiyet heyecanı var çok güzel ya kızlar yapabildiğiniz kadar nazlanın size sölimm sonra naz yapmaya hakkınız kalmıyo bebekten size sıra gelmiyo yani :))
Bu arada sakın illa normal doğum yapıcam die kendinizi şartlamayın benim gibi hayırlısı olsun deyin ben çok büyük konuştum sezeryan konusunda hem korkuyodum hem de normal doğum olsun istedim okadar dr değiştirdimki beni sezeryana teşvik ediyo die ama ne oldu sonunda çatı muayenesinde çatımın dar olduğunu öğrendim ama gene de normal doğuma karar verdim suni sancı verdiler ama tabikide açılmam olmadı sezeryan oldum ve çokta rahat valla sezeryan hiç düşündüğüm gibi olmadı hemen ayaklandım geceleri bebeğime kendim kalkıyodum size tavsiyem dr unuza güvenin hepinize güzel hamilelik sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum tadını çıkarın sağlıkla kavuşursunuz inş. bebişlerinize
Kızlar meraba ben 2009 şubat annelerindenim ne heyecanlısınızdır şimdi okuyunca eski günlerim aklıma geldi özledim valla dr a gittiğimizde her seferinde oğluşumu gördüğümde leyla oluyodum heyecandan herşeyi unutuyodum sormaya hatta tansiyonum falan yükseliyodu heyecandan :)) Daha sonraları tecrübe kazandıkça not almaya başladım her aklıma geldiğinde işi kolaylaştırıyo valla... Dr umuz 1 ay sonraya randevu verdiğinde yaa diodum ben özlerim diyip 2 hafta sonrası iiçin randevu ayarlıyoduk valla ewde bi ultrason olsa ne ii olurdu insan çok özlüyo heleki hareket etmeye başladığında ultrasondan izlemek.Şimdi sizde cinsiyet heyecanı var çok güzel ya kızlar yapabildiğiniz kadar nazlanın size sölimm sonra naz yapmaya hakkınız kalmıyo bebekten size sıra gelmiyo yani :))
Bu arada sakın illa normal doğum yapıcam die kendinizi şartlamayın benim gibi hayırlısı olsun deyin ben çok büyük konuştum sezeryan konusunda hem korkuyodum hem de normal doğum olsun istedim okadar dr değiştirdimki beni sezeryana teşvik ediyo die ama ne oldu sonunda çatı muayenesinde çatımın dar olduğunu öğrendim ama gene de normal doğuma karar verdim suni sancı verdiler ama tabikide açılmam olmadı sezeryan oldum ve çokta rahat valla sezeryan hiç düşündüğüm gibi olmadı hemen ayaklandım geceleri bebeğime kendim kalkıyodum size tavsiyem dr unuza güvenin hepinize güzel hamilelik sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum tadını çıkarın sağlıkla kavuşursunuz inş. bebişlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?