2010 Şubat Anneleri

evet canım nagihan hanımı sölediler banada randevu için aradım c.tesileri dolmuş bile nerdeyse bir ay bayrama kadar off sinir oldum yaaaa ,
senin doktor ne iyiymiş eşinde gelsin dio ne hoş :)

yok tatlım usg ye girmiş olmanda bişey farketmez bence sen bahara geç

ayy canım gözün aydın darısı başımıza inş. nerdeyse aynıyız kaç cm oluyorlar bu dönemde ben daha beklicem de ay sonuna kadar merak ettim:ecrin_bebek:

canım benim randevuyada çok var 1 eylülde.epey var.12 haftalıkken gitmiştim bende

sana katılıyorum canım bende epidural sezaryan istiyorum ama tabi kısmet benimde arkadaşım çok memnun kaldı

benim ablam da epidural sezaryen olmuştu o da rahat etti bakalım duruma göre artık doktorla bi fikir alışverişi yaparız değerlendiririz

evet kızlar dedim zaten kişiye göre degişiyor diye.herşey istedigimiz gibi olur inşallah

evet canım nagihan hanımı sölediler banada randevu için aradım c.tesileri dolmuş bile nerdeyse bir ay bayrama kadar off sinir oldum yaaaa ,
senin doktor ne iyiymiş eşinde gelsin dio ne hoş :)

bence acilden falan git yada hastaneye git bir gün bekle illaki arada alırlar bi yolunu bulmaya çalış. Evet canım valla öle diyo hatta görsen eşimle nasıl şakalaşıyorlar bebişimide çok detaylı bi şekilde gösteriyo çok iyi bir doktor mesela vaginal ultrasonla bakmadan önce soruyodu sen müsaitsen bakalım nasıl istersen diye aile gibi olduk biz jinemed ailesiyle

Hoşbulduk canım. Sakatatı leke açısından dediğinizi anlamamıştım. Acaba bir zararı mı var diye sormuştum. Ama bu leke durumu sadece sakatat için söylenmiyor duyduğum kadarıyla. Mesela komşumun 1.5 yasında kızı var. Kırmızı fındık kadar bene benzer bişey var yüzünde. Diğer 2 kardeşinde yok. Komşum kayınvalidesinde çilek görmüş ve ortam gergindi, canım çekti ama alıp yiyemedim. Ondan oldu diyor. Artık bu tip şeyler gerçek mi, değil mi bilmiyorum. lmaz: Ben de mide bulantısı yüzünden çok fazla naneli sakız çiğniyorum. Bana da çok sakız çiğneme, çocuk b*klu olur dediler kaydirigubbakcemile3

sakatat sağlık açısından da sakıncalı olabilir diye diyolar ama senin sakız olayını hiç duymamıştım çok hoş yaaa:roflol:

inş. hayırlısı bakalım yarın görücez inş. çikolatayı denicem bu testleri ücretlimi yapıyor doktorunuz ücretli ise ne kadar alıyor arkadaşlar?

benim yüzümde de üzüm kadar bir ben var ama benim ki genetikmiş babamın babaannesinde de aynısı varmış bende de olmuş nerdeeeeen nereye

inş. hayırlısı bakalım yarın görücez inş. çikolatayı denicem bu testleri ücretlimi yapıyor doktorunuz ücretli ise ne kadar alıyor arkadaşlar?

benimki başka bir ultrason uzmanına gönderdi orada ense kalınlığı ölçüldü aynı gün her zaman gittiğim bir laboratuvar var orada da kan aldılar testler yapıldı ama bildiğim kadarıyla anlaşmalı hastanelerde az bir ücret alınıp yapılıyormuş bazen de doktor kendi ölçüyormuş ense kalınlığını

insallah ogrenırsın canımm
çok teşekkürler kızlar son 1 saat kaldı heyecandan kalbim duracak ben yavaş yavaş gider..
benim 11 hafta 6 günlük oldu bugün sositososito
ne güzel senin tarih bana çok yakın dogumdan cıkan hemen KK ya yazsın kaydirigubbakcemile3
ben de fransız oluyorum ki hep boşver cinsiyetler de değişebiliyor ya sonradan fikir değştiriyo doktorlar da takmayalım bence daha..
benim de popom kocaaamann oldu bacaklarım da şişmanladı.. o kız demekse eee ben de baş agrısı da varr..

çok yararlı bilgiler canım sağol son dakka hazırlıı yapıyorum kalbim duracak..:bbo:

ben epidural sezeryan ne demek anlamadım.. sezeryanda zaten bayıltmıyorlar mı?? epişduraldan da sakat olan var diyorlar onu da tam kestiremedim nasıl olmuş..

:)) alemsin valla benimki de oyle olcak.. meyvelii hem de..

çikolata ve neskafe+kahve de yasak diyorlardı kafein içerdiğinden karın içi damarları büzüyormuş vs vs..?ben de içsem mi ki bi defalık bugun??şakkıdı

evet ssk karşılamıyor yada indirimi oluyor gitmeden sor derim öyle 5-10 tl değil 80-200 arası yaptıran var topikte

Kızlar meraba ben 2009 şubat annelerindenim ne heyecanlısınızdır şimdi okuyunca eski günlerim aklıma geldi özledim valla dr a gittiğimizde her seferinde oğluşumu gördüğümde leyla oluyodum heyecandan herşeyi unutuyodum sormaya hatta tansiyonum falan yükseliyodu heyecandan :)) Daha sonraları tecrübe kazandıkça not almaya başladım her aklıma geldiğinde işi kolaylaştırıyo valla... Dr umuz 1 ay sonraya randevu verdiğinde yaa diodum ben özlerim diyip 2 hafta sonrası iiçin randevu ayarlıyoduk valla ewde bi ultrason olsa ne ii olurdu insan çok özlüyo heleki hareket etmeye başladığında ultrasondan izlemek.Şimdi sizde cinsiyet heyecanı var çok güzel ya kızlar yapabildiğiniz kadar nazlanın size sölimm sonra naz yapmaya hakkınız kalmıyo bebekten size sıra gelmiyo yani :))
Bu arada sakın illa normal doğum yapıcam die kendinizi şartlamayın benim gibi hayırlısı olsun deyin ben çok büyük konuştum sezeryan konusunda hem korkuyodum hem de normal doğum olsun istedim okadar dr değiştirdimki beni sezeryana teşvik ediyo die ama ne oldu sonunda çatı muayenesinde çatımın dar olduğunu öğrendim ama gene de normal doğuma karar verdim suni sancı verdiler ama tabikide açılmam olmadı sezeryan oldum ve çokta rahat valla sezeryan hiç düşündüğüm gibi olmadı hemen ayaklandım geceleri bebeğime kendim kalkıyodum size tavsiyem dr unuza güvenin hepinize güzel hamilelik sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum tadını çıkarın sağlıkla kavuşursunuz inş. bebişlerinize

sezaryende de epidural yapabiliyorlar yani belden uyuşturuyorlar acı hissetmiyorsun ama uyanıksın bebek için daha iyi. genel anesteziden daha iyi yani.ayrıca anestezi uzmanı önce muayene ediyor epidurale uygun musun diye korkulacak bişey yok
Allah hepimizi bir çırpıda kurtarsın hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım.

merhaba canım walla aynen dediğin gibiyiz şu sıralar meraktayız

merhaba canım ne güzel bebeğine kavuşmuşsun sağlıkla büytmek nasip etsin RAbbim hamileyken içine doğmuşmuydu bebeğin cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…