Fİkİrevİ,esma nerde yazmıyolar hİÇ
benim 11 hafta 6 günlük oldu bugün sositososito
sezaryende de epidural yapabiliyorlar yani belden uyuşturuyorlar acı hissetmiyorsun ama uyanıksın bebek için daha iyi. genel anesteziden daha iyi yani.ayrıca anestezi uzmanı önce muayene ediyor epidurale uygun musun diye korkulacak bişey yok Allah hepimizi bir çırpıda kurtarsın hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım.
inşallah öyle sabırsızlanıyorum ki ben de birkaç tane erkek tahmininin dışında hep kız dediler bana bakalım tutacak mı yoksa çoğunluğu yanıltacak mıyız????
ben de 16. haftada gidicem dr. 15 haftadan sonra söylerim dedi ahhhhhhh merak ahhhhh
bence cok ayıp nerdeyse %50 tamamlamış olucaksın!! bana da arkadaşım bu hafta seninkini söyleyebilri diyor ama çok heyecan yapıyorum ben..yerimseniben
Kızlar meraba ben 2009 şubat annelerindenim ne heyecanlısınızdır şimdi okuyunca eski günlerim aklıma geldi özledim valla dr a gittiğimizde her seferinde oğluşumu gördüğümde leyla oluyodum heyecandan herşeyi unutuyodum sormaya hatta tansiyonum falan yükseliyodu heyecandan :)) Daha sonraları tecrübe kazandıkça not almaya başladım her aklıma geldiğinde işi kolaylaştırıyo valla... Dr umuz 1 ay sonraya randevu verdiğinde yaa diodum ben özlerim diyip 2 hafta sonrası iiçin randevu ayarlıyoduk valla ewde bi ultrason olsa ne ii olurdu insan çok özlüyo heleki hareket etmeye başladığında ultrasondan izlemek.Şimdi sizde cinsiyet heyecanı var çok güzel ya kızlar yapabildiğiniz kadar nazlanın size sölimm sonra naz yapmaya hakkınız kalmıyo bebekten size sıra gelmiyo yani :))
Bu arada sakın illa normal doğum yapıcam die kendinizi şartlamayın benim gibi hayırlısı olsun deyin ben çok büyük konuştum sezeryan konusunda hem korkuyodum hem de normal doğum olsun istedim okadar dr değiştirdimki beni sezeryana teşvik ediyo die ama ne oldu sonunda çatı muayenesinde çatımın dar olduğunu öğrendim ama gene de normal doğuma karar verdim suni sancı verdiler ama tabikide açılmam olmadı sezeryan oldum ve çokta rahat valla sezeryan hiç düşündüğüm gibi olmadı hemen ayaklandım geceleri bebeğime kendim kalkıyodum size tavsiyem dr unuza güvenin hepinize güzel hamilelik sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum tadını çıkarın sağlıkla kavuşursunuz inş. bebişlerinize
hayırlısı canım walla benimkini 26 da göremediler moral bozmak gibi olmasın ama umarım senin bebişin pozisyonu uygundur görüş açısı bakımından kaydirigubbakcemile3
hayırlısı canım ya inşallah... öğrenelim artık hepimiz olmuyo böyle neyse çoğumuz öğrenmeye başladı yavaş yavaş tamamlanır liste... Zemuszemus
amin canım sağol güzel dileklerin için... Bende şu an senin yerinde olmak isterdim biliyomusun şu dönemi atlatıp biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum.. Hamileliğin tadıda keyfide pek umrumda değil.. Tek istediğim meleğime kavuşmak... önümüzdede en az bi bu kadar daha yol var sabır sabır sabır diliyorum allahtan.... Bebeğimle nasıl konuşucağımı bile bilmiyorum daha şu an 16. Haftadayım ve bu hafta beni duymaya başlamış ben ona nasıl hitap edicem ne diycem.... Doğumu hemen yapmak istiyorum ama nasıl bi anne olucam yada nasıl bi baba olucak eşim... Bebek doğar doğmaz annelik forması var ve biz onu giyip üstümüze mükemmel annelermi oluyoruz... Bizi neler bekliyo o kadar çok şey varki kafamda... Ama bunlar sanırım bebeğim doğmadan cvplanmıycak...
slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz eve yeni gelebildim.ikili test için kan tahlili vermeye gittim ama ense kalınlığı ölçümü 5 günde değişiyormuş yani yapıldığı gün kanıda vermek gerekiyormuş o yüzden jimere gittim hem tekrar ense kalınlığı ölçümü hemde kan vermek için 82 tl aldılar muayene ücretiyle beraber.dr ilk baktığında dönmedi bizimki ensesini yine keyif yapıyordu 1 saat oyalan tekrar gel dedi tekrar gittik ama karnıma o kadar vurduki dr arkasını dönsün diye acayip cnm sıkıldı bebeğime bişi olmamıştır di mi kızlar öyle vurunca sizin dr larda vuruyormu?ultrasyon cihazıyla resmen oydu karnımı birdaha hayatta gitmem oraya Allahım mecbur etmesin.yani acayip yorucu bir gün geçirdim ense kalınlığını bu farklı buldu 0.19 nasıl sizce?yorumda yapmadı hnm efendi başka dr gittiğimi öğrenince.ayrıca bu dr da erkeğe benziyor ama kesin değil dedi o yüzden acayip kafam karıştı.drumun değerini daha iyi anladım.
ağzına saglık voles çok güzel anlatmışsın.
artık biran önce kucağıma almak istiyorum ona sarılıp herşeyi unutmak sadece onun geleceği için plan yapmak.tabii aynı zaman da onun geleceği beni endişelendiriyorda ama olsun şimdilik güzel olan taraflarını düşünmek istiyorum.doğum nasıl olacağına önemli değil hangisinden çabuçak kurtulacaksak hangisi rahat olacaksa o şekilde oluruz inşallah.
canım daha erken her yöne çekiyolar erkek kız... karnına vurması garibime gitti bana şimdiye kadar hiç bir dr. vurmadı ama gerçi vuranları duymuştum... bişey olmaz korkma.. ense kalınlığıda gayet iyi çıkmış 3 cm üstü riskli oluyor endişe için bi sebep yok canım :lepi:
slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz eve yeni gelebildim.ikili test için kan tahlili vermeye gittim ama ense kalınlığı ölçümü 5 günde değişiyormuş yani yapıldığı gün kanıda vermek gerekiyormuş o yüzden jimere gittim hem tekrar ense kalınlığı ölçümü hemde kan vermek için 82 tl aldılar muayene ücretiyle beraber.dr ilk baktığında dönmedi bizimki ensesini yine keyif yapıyordu 1 saat oyalan tekrar gel dedi tekrar gittik ama karnıma o kadar vurduki dr arkasını dönsün diye acayip cnm sıkıldı bebeğime bişi olmamıştır di mi kızlar öyle vurunca sizin dr larda vuruyormu?ultrasyon cihazıyla resmen oydu karnımı birdaha hayatta gitmem oraya allahım mecbur etmesin.yani acayip yorucu bir gün geçirdim ense kalınlığını bu farklı buldu 0.19 nasıl sizce?yorumda yapmadı hnm efendi başka dr gittiğimi öğrenince.ayrıca bu dr da erkeğe benziyor ama kesin değil dedi o yüzden acayip kafam karıştı.drumun değerini daha iyi anladım.
canım hoşgelin jimeremi gittin hangi doktora biraz cins oluyolar aslında onlar haklısın valla canım bizim 1,4 mm çıkmıştı salakmıymış o ya o kadar vurulurmu karnına insanın tepki verseydin keşke bak kızdım şimdiiii
kızlar benim sol bacagımda hafif çekilme oluyor sanki arada kaslarım zedelenmiş gibi sanki
konuştuğum bir kaç kişi süt içmediğin için dedi
ben içmek istiyorum melegim istemiyor
mafoldumben zaten üüzlüyorum beslenemiyorum diye
birde herkes beni suçluyor sanki
çok canım sıkılıyor
yemiyorsun deyip duruyorlar
offf yaaaaaaaaaaaaaaaa
sizde de var mı bu problem?
cnm benimde oldu biriki kez dr sordum vücudun kendini doğuma hazırlıyor dedi.bende yiyemiyordum senin gibi ama şimdi maşallah iştahım açıldı sadece et yiyemiyorum.umarım sen de düzelirsin cnm.
kızlar benim sol bacagımda hafif çekilme oluyor sanki arada kaslarım zedelenmiş gibi sanki
çok canım sıkılıyor
offf yaaaaaaaaaaaaaaaa
çok canım sıkılıyor
offf yaaaaaaaaaaaaaaaa
sütle ne alakası varmış anlamadım bacak çekiliyor ayrıca inceden kramplarda giriyor.bunlar olağan şeylermiş ben dr sordum benimde bacağımda kasılma oluyordu normal 4-5. ayında uykuda kraplar başlıyacak dedi.
herkesde aynı olmuyor malesef banada çok derler aa ben hiç kusmadım ben çok rahattım senin gebeliğin ne değişik serumda aldın sanki naz yapıyorum ilgi manyağı sanıyorlar beniki hiç değilimdir.walla hiç çekinmedim kaçkez tersledim o sizsiniz bu benim aynı çoçuğu doğurmayacaz herkesde farklı işte diye sıkıysa birdaha söylesin.insanın canı sıkılıyor gerçekten sanki çok meraklıyız yiyip kusmaya aslak gibi 5 karış surat uykusuz halsiz dolaşmaya tersle sende bosver sıkma canını zamanı gelince yersin. 1 haftada 3 kilo verdim 10 kilo serum yedim banamısın demedi yeni yeni bulantılar azalıyor hiç dert etme salla gitsinklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?