2010 Şubat Anneleri

Fİkİrevİ,esma nerde yazmıyolar hİÇ

BURDAYIM CANIM YEMEGE GİTTİM
ŞÜKÜR YEDİM BİRAZ :)
SONRA DA GELDİM KONUŞMALARI OKUYORDUM
ANCA ÇOK YAZIYORSUNUZ YETİŞEMİYORUM :)

benim 11 hafta 6 günlük oldu bugün sositososito

AYYY VALLA AYNI GÜN DOĞURCAZ :)
BEN 12+0'IM
ÇARŞAMBA İKİLİ TESTİM VAR
ÖGRENMEDİN Dİ Mİ CİNSİYETİNİ SENDE????

BEN HİÇ DAYANAMAM BENİ KESTİKLERİNİ BİLE BİLE :gitme:

hayırlısı canım walla benimkini 26 da göremediler moral bozmak gibi olmasın ama umarım senin bebişin pozisyonu uygundur görüş açısı bakımından kaydirigubbakcemile3

bence cok ayıp nerdeyse %50 tamamlamış olucaksın!! bana da arkadaşım bu hafta seninkini söyleyebilri diyor ama çok heyecan yapıyorum ben..yerimseniben

hayırlısı canım ya inşallah... öğrenelim artık hepimiz olmuyo böyle neyse çoğumuz öğrenmeye başladı yavaş yavaş tamamlanır liste... zemuszemus

amin canım sağol güzel dileklerin için... bende şu an senin yerinde olmak isterdim biliyomusun şu dönemi atlatıp biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum.. hamileliğin tadıda keyfide pek umrumda değil.. tek istediğim meleğime kavuşmak... önümüzdede en az bi bu kadar daha yol var sabır sabır sabır diliyorum Allahtan.... bebeğimle nasıl konuşucağımı bile bilmiyorum daha şu an 16. haftadayım ve bu hafta beni duymaya başlamış ben ona nasıl hitap edicem ne diycem.... doğumu hemen yapmak istiyorum ama nasıl bi anne olucam yada nasıl bi baba olucak eşim... bebek doğar doğmaz annelik forması var ve biz onu giyip üstümüze mükemmel annelermi oluyoruz... bizi neler bekliyo o kadar çok şey varki kafamda... ama bunlar sanırım bebeğim doğmadan cvplanmıycak...

Son düzenleme:

bencede canım senin kafandaki soru işaretlerinin çoğu bendede var valla düşünmüyor değilim canım çok çok haklısın

slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz eve yeni gelebildim.ikili test için kan tahlili vermeye gittim ama ense kalınlığı ölçümü 5 günde değişiyormuş yani yapıldığı gün kanıda vermek gerekiyormuş o yüzden jimere gittim hem tekrar ense kalınlığı ölçümü hemde kan vermek için 82 tl aldılar muayene ücretiyle beraber.dr ilk baktığında dönmedi bizimki ensesini yine keyif yapıyordu 1 saat oyalan tekrar gel dedi tekrar gittik ama karnıma o kadar vurduki dr arkasını dönsün diye acayip cnm sıkıldı bebeğime bişi olmamıştır di mi kızlar öyle vurunca sizin dr larda vuruyormu?ultrasyon cihazıyla resmen oydu karnımı birdaha hayatta gitmem oraya Allahım mecbur etmesin.yani acayip yorucu bir gün geçirdim ense kalınlığını bu farklı buldu 0.19 nasıl sizce?yorumda yapmadı hnm efendi başka dr gittiğimi öğrenince.ayrıca bu dr da erkeğe benziyor ama kesin değil dedi o yüzden acayip kafam karıştı.drumun değerini daha iyi anladım.

ağzına saglık voles çok güzel anlatmışsın.

artık biran önce kucağıma almak istiyorum ona sarılıp herşeyi unutmak sadece onun geleceği için plan yapmak.tabii aynı zaman da onun geleceği beni endişelendiriyorda ama olsun şimdilik güzel olan taraflarını düşünmek istiyorum.doğum nasıl olacağına önemli değil hangisinden çabuçak kurtulacaksak hangisi rahat olacaksa o şekilde oluruz inşallah.

selam kızlar, nasılsınız?

geçmişi okuyamadım:çoook uzun maşşşşaaallllaaaahhhh

yeni bi gelişme var mı? cinsiyeti belli olan, sonucu çıkan vs. umarım herşey yolundadır herkeste..!

canım daha erken her yöne çekiyolar erkek kız... karnına vurması garibime gitti bana şimdiye kadar hiç bir dr. vurmadı ama gerçi vuranları duymuştum... bişey olmaz korkma.. ense kalınlığıda gayet iyi çıkmış 3 cm üstü riskli oluyor endişe için bi sebep yok canım :lepi:

sağol canım doğum benim içinde önemli değil en hayırlı doğum şekli nasılsa herbirimiz o şekilde doğuralım... bebeğimiz ve biz sağlıklı olalımda...

denizkızıl canım daha dönmedin mi Türkiye seyahatinden alışveriş merkezlerinde bişey bulamıyorum bebeğime alcak hepsini sen mi tükettin yoksa... yolla bizede ordan birkaç parça bişey...bizim ufaklıklar cıbıl kalıcak kaydirigubbakcemile3

bu arada Çetinkaya mağzalarında %80 indirim varmış arkadaşım gitmiş beni aradı git bak bebek için belki bulursun birşeyler diye gidip bakıcam bu akşam güzel ve uygunsa fiyatlar yarın sabah yazarım sizede.

yazlık ürünler indirimdedir ama olsun 6-9 aylık ken bizim bebişlerde yazlık giyecekler.puma da da indirim varmış puma bebek ayakkabılar çook güzel inşallah bulurumda alırım.

saol cnm bu dr boyunu haftasınıda farklı çıkardı bir dr bağlı olmak daha iyi sanırım benim dr kibar hiç vurmuyor cnm ya ama bu dr resmen keyfini bozdu bitanemin korktum çok kasığım sızladı çıktıktan sonra acayip sinir oldum birde baana dediki ikili test çok gereksiz yaptırma dedi zaten benden başkada hastası yoktu.bu arada benim yaramaz yine ehli keyifti bana elini kıvırttırdı ağzını açıp kapattı pipiye benzer bişey bende gördüm sanki ama dr dediki kızlarında ilk zaman şiş oluyormuş kesin demiyorum dedi.neyse cnm sağlıklı olsunda.eşim erkeği duyunca sevindi hemen.kızlar sizlerde bir yaramazlık yok inşallah biraz kendime geleyim geçmişi okuyacağım volescim yazdıklarında çok haklısın bende bazen merak ediyorum nasıl bir anne olucam.

canım hoşgelin jimeremi gittin hangi doktora biraz cins oluyolar aslında onlar haklısın valla canım bizim 1,4 mm çıkmıştı salakmıymış o ya o kadar vurulurmu karnına insanın tepki verseydin keşke bak kızdım şimdiiii

kızlar benim sol bacagımda hafif çekilme oluyor sanki arada kaslarım zedelenmiş gibi sanki
konuştuğum bir kaç kişi süt içmediğin için dedi
ben içmek istiyorum melegim istemiyor
mafoldumben zaten üüzlüyorum beslenemiyorum diye
birde herkes beni suçluyor sanki
çok canım sıkılıyor
yemiyorsun deyip duruyorlar
offf yaaaaaaaaaaaaaaaa
sizde de var mı bu problem?

cnm adı yasmindi dr.walla veremedim tepki sonradan kendime kızdım ama vermedim die.ben zaten o an donar kalırım sonradan kendi kendime sinir olurum böyle.pişman oldum gittiğime walla cnm benimde önceki dr 1.7 ölçmüştü ama değişiyormuş sürekli baksana.

cnm benimde oldu biriki kez dr sordum vücudun kendini doğuma hazırlıyor dedi.bende yiyemiyordum senin gibi ama şimdi maşallah iştahım açıldı sadece et yiyemiyorum.umarım sen de düzelirsin cnm.

sütle ne alakası varmış anlamadım bacak çekiliyor ayrıca inceden kramplarda giriyor.bunlar olağan şeylermiş ben dr sordum benimde bacağımda kasılma oluyordu normal 4-5. ayında uykuda kraplar başlıyacak dedi.

herkesde aynı olmuyor malesef banada çok derler aa ben hiç kusmadım ben çok rahattım senin gebeliğin ne değişik serumda aldın sanki naz yapıyorum ilgi manyağı sanıyorlar beniki hiç değilimdir.walla hiç çekinmedim kaçkez tersledim o sizsiniz bu benim aynı çoçuğu doğurmayacaz herkesde farklı işte diye sıkıysa birdaha söylesin.insanın canı sıkılıyor gerçekten sanki çok meraklıyız yiyip kusmaya aslak gibi 5 karış surat uykusuz halsiz dolaşmaya tersle sende bosver sıkma canını zamanı gelince yersin. 1 haftada 3 kilo verdim 10 kilo serum yedim banamısın demedi yeni yeni bulantılar azalıyor hiç dert etme salla gitsinklava:klava:klava:

Bel ve kalçalarda ani batma şeklinde görülen ağrılar, bir tehlike işareti olabilir mi ?
Bu şikayete rahmin büyümesi sonucu bel ve bacağa giden sinirlere baskı oluşması yol açar. Çoğu gebe, bu durumdan korkmaktadır. Korkulacak bir durum değildir.
Dinleme ve ağrılı bölgeye masaj gebeyi rahatlatır.
Ayrıca gebeliğin sonuna doğru, doğum zamanına yaklaştıkça çatı kemikleri arasındaki eklemlerde ve bel omurları arasında ki eklemlerde de gevşemeler olur. Bu gev şemeler de bel ve kalça ağrılarına yolaçar.

bence de ne kadar tuhaf bu kadinlar.yanlis anlamayin arkadaslar ama birseyden dert yaninca uzayli gozuyle bakiyorlar ya..sanki sen hic hamileliginde sorun yasamadin, miden bulanmadi, hic uyumadin sanki...yeni nesiliz ya onlara gore isimiz gucumuz naz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…