2010 Şubat Anneleri

yook öğrenmedim meraktan çatlıcam vallaha... senin durumunda aynı galibaCADIARZU

arya cnm sikma canini ne bicim bir doktormus o ya..kucuk dunyalari ben yarattim havasindakilere sinir oluyorum..burda birtanesi benim bir arkadasimin ilk usgsinde alttan yapmis.. alete de prezerfatifi takarken kari kocaya " iste bundan bir tane kullanmayi becerebilseydiniz bu basiniza gelmezdi demi..dusunsene insanlar ne buyuk hevesle gidiyor ve kadinin dedigine bak..

ayrica kizlar ben bugun ebeyle gorustum hersey yolundaymis sekerim falan gayet iimis..okadar kortuguma degmedi..birde telsiz gibi bir cihazla kalp atisini dinlettirdi hemsire oyle guclu atiyordu ki cok heyecanlandim... bu bana biraz iyi geldi cunku cok uzum\luyordum goremiyorum diye.. kolay degil en son 6 haftalikken gordum bir daha da 20 haftalikken gorucem..insallah hersey yolundadir..:Saruboceq:

doğumdan sonra burda haberdar etmek çooook hoş olur:lepi:

walla cnm hiç sorma moralim bozuk ilk bebeğimi zaten kaybettim şimdi böyle ultrason cihazını vurdurunca korktum vicdansızlık başka birşey değil.internette de araştırdım öyle vurdurmanın bastırmanın zararı varmı die bulamadım da birşey.:çok üzgünüm:

escoscum valla benim canim gecende kahve istedi ve ictim, uzun zamandir icmiyordum aslinda..hamilelikten once hergun 3 bardak icerdim..ama sonradan birakmitim , drum 2 fincani gecmedikten sonra icebilirsin demisti... ben icmemeye ozen gosteriyorum, ama bir arkadasim hamillegi boyunca hergun 2 bardak kahve icmisti ve massallah bebegide gayet saglikli..

epidural olunca sadece belinden asagisi uyusuyor cnm, igneyi yaparlarken hic ama hic bir kasini oynatmaman lazim diye biliyorum ben. bacagini falan oynatirsan sonradan rahatsizlik olabailiyormus diye duydum. tama arastirmadim aslinda bende..

sen hic canini sikma canim birseycikler olmaz, anliyorum senide baya moralini bozmustur insafsizin yaptigi..ama bebeklerimiz oyle bir sudan duvarla kapli ki su anda onlara kolay kolay birseycik olmaz..belki biraz daha buyuk olsaydi etkilenirdi bebisin ama suanda daha cok gerideler..

kizlar ayric ben bu ciger yememe konusunu anlamadim..elleyince leke olur diye duymustum ama yiyince neden olsun, benim cnm acayip cekiyor napayim simdi ben

kizlar ayric ben bu ciger yememe konusunu anlamadim..elleyince leke olur diye duymustum ama yiyince neden olsun, benim cnm acayip cekiyor napayim simdi ben

hayır sakın yeme boşver başka seyler getir akılına ben bu olayın yaşanmışlığını biliyorum bi tanıdığıma çok söylemişler yeme diye aman et işte ne olacak diyip diyip yemiş ama aynı zamandada korkmuşta ya leke olursa diye elini herseferin leke olacaksada gözükmesin diye sırtına sürmüş 25 yasında arkadaşım sırtı kırmızı mor arası leke leke.

birde birşey çalıp yemeyin sakın yanı canınız ister ağaçtan falan alırsınız ya elma armut üzüm falan mutlaka seslenin sahıbıne ben 1 tane aldım helal edin diye haberi olsun yani.annem sırp denemek için ayva aldı habersiz bakalım doğrumuymuş dedi ama korktuda ya doğru ise diye bütün elinide değil sadece başparmagını kasıkına deydirdi kız kardeşimin kasınığında ayva lekesi var.ben çok severim olgunlaşmamış üzümü bahceden falan alırsam hemen duysun duymasın üzümden aldım helal edin diyorum.

ama zaten ben yapmam yicek olsam bile yani ellemem ki cigeri..yerkende zaten catalla yiyoruz, degdirmezsem nasil leke olur cnm :uhm: ellemezsek olmaz heralde degil mi??

ama zaten ben yapmam yicek olsam bile yani ellemem ki cigeri..yerkende zaten catalla yiyoruz, degdirmezsem nasil leke olur cnm :uhm: ellemezsek olmaz heralde degil mi??

sen bilirsin canım ben annem kadar cesaretli değilim dene gör yapmam.istersen bi dene hani canın cok istiyorsa da aklında olsun gözükmiyecek bir yerini elle yüzüne falan sürme elini.

alemsin cnm niye illaki elliyorum ki onu anlamadim ellemeden omuyo mu yemek yeme isi :roflol:

bahsedilen şey yer yemez dokunmak değil sordun bildiğimi söyledim ben ellerimi cok kulanırım hiç biryere dokunmasam karnıma dokunurum.neyse ya sen nasıl biliyorsan öyle yap tabii afiyet olsun sana.

Selam Kızlar...

alemsin cnm niye illaki elliyorum ki onu anlamadim ellemeden omuyo mu yemek yeme isi :roflol:

bahsedilen şey yer yemez dokunmak değil sordun bildiğimi söyledim ben ellerimi cok kulanırım hiç biryere dokunmasam karnıma dokunurum.neyse ya sen nasıl biliyorsan öyle yap tabii afiyet olsun sana.

Arkadaşlar haddime değil ama sanırım birbirinizi yanlış anlamışsınız. Daisy ciğere eliyle dokunursa leke olacağını düşünüp ellemem olur biter diyor galiba. Burcu ise ciğeri hiç ellemesen, çatalla bile yesen yedikten sonra elini vücuduna değdirmekten bahsediyor. Kırılmayın birbirinize başu boşuna... Ahhh şu hormonlar yok mu hep onlar yüzünden oluyo böyle...

fikirevi üzülme bende doğru düzgün birşey yiyemiyorum ağzimda uçuklar çıktı vitaminsizlikten ama ne yapayım yıyemıyorum istememmı bebişim en iyi şeyleri alsın gerçi dr.da zorlama kendini dedi...
bizde daha sonra telafi ederiz ne yapalım.

saol cnm moral vermen iyi geldi şükür bişi yok ağrı filan.ama birdaha asla dr değiştirmicem Allah nasip ederse.

cnm Ciğer ellersen ve sonra biryerini kaşırsan diye duydum ben.başkasına pişirt ama azıcık ye neden derser,

Aşırı derecede tüketilen A vitamini bebeğin sağlığına olumsuz etkiler verebiliyor. Bu nedenle çok fazla ciğer tüketmemeye dikkat etmelisiniz. Son olarak gebelik süresince aş erdiğiniz her şeyi yiyebilirsiniz.

hosgeldin cnm, anlamadim valla ben hic bisi 5 defa sordum ellemeden yesem neden leke olsun diye..bir turlu su yuzden olur demedi bak sen ne guzel anlamissin, bir de ben kibar kibar soruyorum ne kadar kaba cvplar verdi durduk yerde.. :umursamaz:

cnm burda birbirimize destek olmak icin variz bu heyecanli donemimizde hep birlikte ilerlicez insallah..

inanki uzun zamandir ciger istiyorum, ama yapmadim ellemeyeyim diye kayinvalidemin tatilden gelmesini bekliyorum ona pisirticem diye..bende cunku ciger ellenirse leke olur diye biliyordum hep..arkadas yeme sakin deyince merak ettim neden acaba diye

bence gizli yemediğiniz sürece birşey olmaz gizli yenılen şeyler leke yapıyormuş...

bende onu duydum arkadasimin annesi gizlice cilek yemis ve gozunun ustunu kasimis, arkadasimin goz kapaginin ustunde miniminnacik bir cilek var ama cok hos gorunuyor :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…