fikirevi üzülme bende doğru düzgün birşey yiyemiyorum ağzimda uçuklar çıktı vitaminsizlikten ama ne yapayım yıyemıyorum istememmı bebişim en iyi şeyleri alsın gerçi dr.da zorlama kendini dedi...
bizde daha sonra telafi ederiz ne yapalım.
ah cnm benim inanki atlaticaz bu donemleri..ben de 2 hafta da 1,5 kilo vermisim yemek yiyemiyorum ki alayim ama drum telaslanma dedi simdi zaten sende ne varsa onu kullaniyo dedi..insallah soyle guzel guzel doya doya yemek yiyebilecegimiz zamanlarimiz yakinda gelcek. kaydirigubbakcemile5
inan bende sabırsızlıkla o günleri beklıyorum fil gibi olmaya bile razıyım....cokacimcoook
herkese benden de günaydın ve huzurlu bir gün diliyorum...ben de bugün 1 hafta ra ile tekrar kontrole gidiyorum geçen hafta ense kalınlığı ölçümüm yapıldı ve kan verdim ikili test için bugün dr.um sonucu inceleyecek...umarım bizleri tedirgin edecek bir sonuç çıkmaz...tabii bu arada cinsiyetini çok merak etmeye başladım artık, aslında ilk çocuğumuz olacağından erkek-kız farketmiyor benim için ama çevreden de o kadar bunaldım ki artık doktorum bir şeyler söylesin istiyorum da sormasınlar ama erken değil mi daha 14. haftada öğrenenler varmı acaba? burdakilere göre çoktan söylemesi gerekiyormuş bu doğru mu sizce?
slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz eve yeni gelebildim.ikili test için kan tahlili vermeye gittim ama ense kalınlığı ölçümü 5 günde değişiyormuş yani yapıldığı gün kanıda vermek gerekiyormuş o yüzden jimere gittim hem tekrar ense kalınlığı ölçümü hemde kan vermek için 82 tl aldılar muayene ücretiyle beraber.dr ilk baktığında dönmedi bizimki ensesini yine keyif yapıyordu 1 saat oyalan tekrar gel dedi tekrar gittik ama karnıma o kadar vurduki dr arkasını dönsün diye acayip cnm sıkıldı bebeğime bişi olmamıştır di mi kızlar öyle vurunca sizin dr larda vuruyormu?ultrasyon cihazıyla resmen oydu karnımı birdaha hayatta gitmem oraya Allahım mecbur etmesin.yani acayip yorucu bir gün geçirdim ense kalınlığını bu farklı buldu 0.19 nasıl sizce?yorumda yapmadı hnm efendi başka dr gittiğimi öğrenince.ayrıca bu dr da erkeğe benziyor ama kesin değil dedi o yüzden acayip kafam karıştı.drumun değerini daha iyi anladım.
herkese günaydın educa cnm ben 12 haftada ögrendim cinsiyetini çok az bir yanılma payı olabiliyor erken dönemde ama çogu dr emin olmadan söylemiyo pozisyon cinsiyetini görebilmek için uygun olmayabiliyo ve ugraşmak ta istemiyolar eminim bu gün söyleyecektir birazda ısrarcı olman gerekiyo açıkcası yoksa dr en son söyleyecekler şey cinsiyet ben bir çok dr muayenehanesinde rastladım dr söylemedikten sonra cinsiyet sorulması yasaktır sizin için önemli olması gereken şey cinsiyet değil saglıgı olmalı gibi ibareler elbette saglıgı önemli ama insan merak edio içimde ki ne diye isim bulmak istiyo sen sor mutlaka dr ögren bu gün :))
benim de 1 oglum var ve 2. kiz olsun istiyorum, gonlumden oyle geciyor. tabii herseyin basi saglik :)
haftaya randevum var, ogrenince ilk isim ilk cicisini almak olacak kaydirigubbakcemile5
canım çok sağol gaza geldim sorucam bugün...gerçi bende çekinik durdum zaten hep hiç konu etmedim yanlış olur da değişir sonra diye ama milletin ağzını kapatamıyorum biri diyo burnun böle kız, biri diyo kulağın aşağıda erkek herkes müneccim kesildi vallakaydirigubbakcemile...bir biz aile olarak fazla konuşmuyoruz bu konuyu, iddiaya girenlermi dersiniz valla şoktayım:tomato: sizlerinde öylemi çevrenizdekiler şu sıralar...
CANIM benim geçmiş olsun nasıl bir doktora denk gelmşsin ne sinir bozucu bazıları böle işte özellikle kadın doktorlar böle yapıyor ilgisiz ve bıkmış halledeler nasıl doktor oluyorlar bilmem
ölçülere gelince ben bilmiyorum ama 3 cm ekadar normalmiş sanırım bir sorun çıkmaz canım sen içini ferah tut yeterki Allaha emaner yavrularımız
morelim bozuldu yaa pazartesi kontrole gidemiyorum doktorum hastanede deil randevu alamadım inş. salıya giderim mafoldumben
morelini bozma canım hayırlısı olsun salı günü gidersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?